Şimdi Ara

Bilkent Üniversitesi | Soru - Cevap (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
224
Cevap
15
Favori
20.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bilkent bilgisayar %100 burslu zor gibi yav, dereceler düşer mi yükselir mi yorum yapabilecek mantıklı adam var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bu konu için üye oldum

bilkent bilgisayar %100 burslu zor gibi yav, dereceler düşer mi yükselir mi yorum yapabilecek mantıklı adam var mı?

Memlekette kriz yok bu donemlerde muhendislik puanlari artiyor hep o yuzden bu sene de atracaltir muhtemelen 3000 seviyesi olmasi muhtemel

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ToninoBaliardo

quote:

bilkent bilgisayar %100 burslu zor gibi yav, dereceler düşer mi yükselir mi yorum yapabilecek mantıklı adam var mı?

Memlekette kriz yok bu donemlerde muhendislik puanlari artiyor hep o yuzden bu sene de atracaltir muhtemelen 3000 seviyesi olmasi muhtemel

hayırlısı ya fen netlerim ne kadar aşağı çeker bilmiyorum, bilkent bilgisayar zorlar baya.
  • quote:

------------------------------

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dumprep -- 7 Mayıs 2020; 22:30:27 >
  • Ben bu sene sınava girdim ve %50 burslu Bilkent makine yazmayı düşünüyorum iş bulurken %50 ya da %100 burslu olması fark yaratır mı ya da diplomada farklılık oluyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Laurent

Forumda birkaç konuda ve çoğu başlıktaki mesajlarda Bilkent ile ilgili sorular dikkatimi çekti.
    Yararlı ve merkezi olması açısından Bilkent ile ilgili sorularınızı buradan bana sorabilirsiniz, detaylı şekilde cevaplandırmaktan mutluluk duyarım.

hukuk fakültesi için ingilizce hazırlık var mı 1
    burssuz girdikten sonra iyi not ortalaması sonucu burs bağlanır mı 2
  • Chrome9695 C kullanıcısına yanıt
    diploma farklı olmaz iş bulurken ise senin ne kadar bilgili olduğun önemli hangi programları kullanabiliyorsun ingilizcen ne seviyede daha önce nerelerde staj yaptın çalıştın vs.
  • iletişim ve tasarım hakkında bilgi alabilir miyim?
  • Yani kendimi çok geliştirirsem %50 burslu olmam iş bulurken sorun olmaz mı?

• Chrome9695 C kullanıcısına yanıt
    yahu kardeş senin %50 burslu dediğin bölüm yıldız teknikle aynı seviyede alıyor yıldız teknikli adam iş buluyor sen niye bulamayasın bir de adam gibi ingilizcen olacak ytülüye göre
  • harry11 kullanıcısına yanıt
    hukuk fakültesi içinde ingilizce hazırlık var :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serencik

hukuk fakültesi içinde ingilizce hazırlık var :)

peki ingilizcem yeteri kadar iyiyse?
  • İngilizce dışında bildiğim Almanca ve japonca da var zaten amacım hangi üniversitenin benim için daha iyi olacağını bulmak o yüzden bu kadar sorguluyorum.

• yinede hazırlık atlama sınavı olan cope a girmeniz lazım.Yada Bilkentin belirlediği ielts toefl yada fce den geçer not almanız gerekmekte.
  • Benim sıralamam Bilkent %50 burslu Elektrik-Elektronik'e yetiyor.

Elektrik-Elektronik bölümü bursunu %50'den %100'e çıkarmak çok zor mu?

Üstün Başarı Bursu

Her ders yılı sonunda, eğitim programında belirtilen asgari ders yükünü almış, yıllık not ortalaması 4,00 üzerinden 3,30 veya daha yüksek olan, kendi programındaki ücretli öğrenciler arasında ilk yüzde beşe girmiş ücretli öğrenciler ve kendi programındaki %50 Burslu öğrenciler arasında ilk yüzde üçe girmeyi başaran %50 Burslu öğrenciler, bir sonraki ders yılı için Üstün Başarı Bursu almaya hak kazanır. Üstün Başarı Bursu, öğrencinin kendi grubunda hangi yüzde birlik dilim içinde bulunduğuna bağlı olarak, eğitim ücretinin tamamını veya bir bölümünü karşılar. Bu burs, İngilizce Hazırlık Programı'ndaki öğrenciler için geçerli değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herdogan80 -- 29 Haziran 2014; 15:17:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: harry11

quote:

Orijinalden alıntı: Laurent

Forumda birkaç konuda ve çoğu başlıktaki mesajlarda Bilkent ile ilgili sorular dikkatimi çekti.
    Yararlı ve merkezi olması açısından Bilkent ile ilgili sorularınızı buradan bana sorabilirsiniz, detaylı şekilde cevaplandırmaktan mutluluk duyarım.

hukuk fakültesi için ingilizce hazırlık var mı 1
    burssuz girdikten sonra iyi not ortalaması sonucu burs bağlanır mı 2

Okuldaki tüm bölümler gibi hukuk fakültesi için de ingilizce hazırlık var tabiki, benim de aldığım ENG101-102, MATH119, ECON103, PHIL243-244, MAN211-213, LAW216-409-413-450-470 gibi bölümde her dönem 2 ingilizce ders olucak zaten,

ilk girişte cope sınavını geçersen yada ielts, toefl, fce gibi sınavlardan gerekli puanı sağlarsan hazırlığı atlayabilirsin yada copeta aldığın puana göre bir kura yerleştirilip hzırlığa devam edersin

ayrıca burssuz ve %50 burslu öğrenciler arasında not ortalaması ilk 5 te olanlar için üstün başarı bursu var
    sonraki 1 yıl sıralamana göre %100-80-60-40-20 burs alabiliyorsun, daha ayrıntılı bilgi için:http://www.bilkent.edu.tr/bilkent-tr/admission/basari_bursu.html

• Merhaba ben bilkenttd siyaset bilimi ve kamu yonetimi yazmayi dusunuyorum mezun olunca issiz kalirmiyim biraz bilgi verir misin?

• Şu meşhur havuz yapıldı mı acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: emrenass

Şu meşhur havuz yapıldı mı acaba?

Mayıs sonunda inşaatı devam ediyordu :)
  • Hazırlık cidden zormu?En bastan baslayan biri için 1 senede halledilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.