Şimdi Ara

Bilkent ücretli değer mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bilkent %50 burslu bile ilk 7k olduğu için yüksek ihtimal ile giremicem. Bu nedenle ailem ile konuştum onlarda ücretli gönderebilceklerini söylediler sizce değermi 26bin tl yıllık bilgisayar mühendisliği için , durumumuz öyle çok iyi değil yani orta düzey bir aileyiz istanbuldayım orda birde yurtta kalmam gerekiyor ekstra masraflar ne kadar olur ve tüm bunlara değermi gerçekten yardımcı olucak arkadaşları bekliyorum iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senben12 -- 22 Şubat 2016; 0:42:12 >

• kardeşim devlet çıkmazsaki büyük ihtimal cıkmaz 6000 tl felan olacak yıllık yurt paran onuda hesaba kat bide ilk 3 ay devlet burs-kredi vermiyor en az 1000tlde o 3 ayda gider
  • quote:

Orijinalden alıntı: senben12

Merhaba arkadaşlar bilkent %50 burslu bile ilk 7k olduğu için yüksek ihtimal ile giremicem. Bu nedenle ailem ile konuştum onlarda ücretli gönderebilceklerini söylediler sizce değermi 26bin tl yıllık bilgisayar mühendisliği için , durumumuz öyle çok iyi değil yani orta düzey bir aileyiz istanbuldayım orda birde yurtta kalmam gerekiyor ekstra masraflar ne kadar olur ve tüm bunlara değermi gerçekten yardımcı olucak arkadaşları bekliyorum iyi akşamlar.

Aileni zora sokmayacaksan zordan kastım

her ayı ailen nasıl geçireceklerini düşünmeyeceklerse kardeşin varsa senden küçük hepsini sana verip kardeşinin eğitimi aksamayacaksa

yaşam kaliteniz düşmeyecekse gönül rahatlıhıyla git dostum

• Kardeş bizimde ailemiz orta gelirli ama 26 bin lira çıkmıyor.Sizinki hangi orta gelir ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: VCorleonee

Kardeş bizimde ailemiz orta gelirli ama 26 bin lira çıkmıyor.Sizinki hangi orta gelir ?

Bizim aile orta gelirli.Daha 26 bin tl yok
  • senben12 S kullanıcısına yanıt
    Hoxam sakin bole bisi yapmayin. Ozel univ demek zengin zuppe demek ezilirsiniz, ailenizi zor duruma sokqrsiniz, mezun olduktan sonra bakmiyorlar univine eger bogazixiden falan mezun deilsen. Abim bilg muh 1. Likle bitirdi ama okulundaki en kotu yapan cpcukla beraber calisiyor. Yani torpilin olmali is icin. Senin yerinde olsam itu, ytu felan denerdim.

• AdamsınDrogba kullanıcısına yanıt
    Arkadaş çok mütevazi yada orta gelir tanımı değişmiş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • psycho1905 kullanıcısına yanıt
    Para ile ezilebilcek bir tip değilim emin olabilirsin ki zaten öyle tiplerin pek olduğunu düşünmüyorum.
  • VCorleonee kullanıcısına yanıt
    Yok be kardeşim gerçekten orta gelirli bir aileyiz biraz zorlanıcaklar ama zorlanıcaklardan kastım 1 ev kirasını yemiş olucam. Biraz fedakarlık yapıcaklar bunuda ben istemedim onlar teklif etti diyelim çabalarımı görüp.
  • Yazdan başlayarak 1.sınıf derslerine çalışırsan yüksek not ortalamasıyla burs kazanabilirsin.
    Hocam zengin kimseler olacak bilesin. Bmw ile gelecek adam kizlari toplayacak. Sen napcan ? Hayir bir de ailene yuk oldugunu hissedeceksin. Bilmiyorum, hayirlisini yaparsin insallah. Basarilar dilerim sana

• fatality94 kullanıcısına yanıt
    Böyle bir imkan varsa kesinlik ile kazanırım ailemi zor duruma sokmamak ve kendi kişisel saygım için. Bir bilgin varsa yurtda kalma ve yaşam şartları için normal derecede ne kadar aylık gider oluyor.
  • psycho1905 kullanıcısına yanıt
    Ayıptır söyletmesi yeşil gözlü sarışın 183 adamım oraya karı kız için gitmiyorum zaten hevesimi aldım hatta bıkkınlık geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi senben12 -- 22 Şubat 2016; 1:21:26 >
    Yurtlar dönemlik 3-4 yani senelik 7-8k desen, yaşam masrafları için de 750 falan aylık heralde. 10 ay o da 7500 yapar. 15 yaşam masrafı 26 da okul senelik 41 bin.
    Bu arada akademik burs sadece eğitim ücretini kapsıyor ve dönemde bölümün içinden 1 kişi falan kazanıyor. Yani yaşam masrafların illaki devam edecek 4-5 sene boyunca.
  • Hocam bende seninle aynı durumdayım bizimkiler bakarız yaparız bi şeyler diyorda mezuna kalıp burs kazanmayı düşünüyorum
  • Yıllık 26 bin aylık 3.75k civarı nasıl orta gelir sadece okula

• He kardeş bilkenttekiler hepsi duyarlı insanlar parayla ezmezler falan aynen öyle sanmaya devam et

• quote:

Orijinalden alıntı: psycho1905

Hoxam sakin bole bisi yapmayin. Ozel univ demek zengin zuppe demek ezilirsiniz, ailenizi zor duruma sokqrsiniz, mezun olduktan sonra bakmiyorlar univine eger bogazixiden falan mezun deilsen. Abim bilg muh 1. Likle bitirdi ama okulundaki en kotu yapan cpcukla beraber calisiyor. Yani torpilin olmali is icin. Senin yerinde olsam itu, ytu felan denerdim.

Bilkent'in öyle olmadığının garantisini veririm hocam

• Afyona gelmektense Bilkentte oku. Borç yiğidin kamçısıdır

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anahtar kelimeler: Orta gelir,26 bin, bilkent

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.