![]() “#BilkentUniversity rectorate and its educators showing no support for students and other educators during the aftermath of #TurkeyEarthquake #TurkeyQuake: A Thread
#BilkentÜniversitesi rektörlüğü ve hocalarının gösterdiği düşüncesizlik: Bir Thread” https://twitter.com/yaboiayca/status/1623512891692294153Lütfen ama lütfen bunları unutmayın bu bir canavarlıktır forumdaki bilkentlileri ve diğer okullardaki mağdurlar da buradan sorunlarını paylaşabilirler herkese çok geçmiş olsun bu ayıp koca resmin sadece bir parçası forumla alakalı olduğu için paylaşıyorum < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi great student onizuka -- 10 Şubat 2023; 6:41:3 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
BİLKENT’İN DUYARSIZLIĞI

-
-
julian seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım
-
Yönetimin malum partili dayılardan farkı yok. Öğrenci konseyi ile inanılmaz konuşmalar yaşanmış, öğrenci fişlenmesin diye paylaşamıyoruz.
-
Bir de ağzını yaya yaya i don't careeeeee demiştir kesin. İyi bilirim o ukela yabancı hocaları o okulda.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilkent'e yakışmadı
çok yazık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Atılım üniversiteside eğitime haftaya devam edecek diye bir söylenti var
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sen daha bir sey gormedin. Ben Bilkent bolum 1. sinifta ENG derslerini alirken, bir donem kafasina yahudilerin taktigi sapkayi takan bir hoca gelmisti, yabanci bir hoca. Donem konumuzu fundamentals of fundamentalism (koktendinciligin kokleri) olarak belirlemisti. Ama surekli islamin nasil bir teror dini oldugunu anlatan vahset video'lari izletiyordu bize. Bir ateist olarak ben bile rahatsiz olmustum ve kendisini sinifta sert bir sekilde elestirmistim. Bombayla insanlarin parcalandigi video'lari izletiyordu bize, islam'a karsi savasmanin gerekliligini anlatan konular isliyordu, sanki diger dinler sutten cikmis ak kasikmis gibi.
Almanca dersindeki hocamiz (Turk hoca) ise basi kapali bir arkadasimi siniftan atmak istemisti (basortusu daha yeni serbest birakilmisti) ama kiz cikmayinca, sanki o yokmus gibi derslere devam etmisti uzun sure. Kiz dayanamayip dersi withdraw etmisti. Hayir yani ben de inanmiyorum ve muslumanlari cok elestiriyorum ama bu insanlara bu sekilde davranilmasini kabul etmemi gerektirmez. Hangi dinden hangi renkten olursa olsun.
Edit: Ha bu arada o basi kapali kizi ben sinifta savunmama ragmen, kiz bir yil sonra biseksuel oldugumu ogrendigi icin beni fb'de arkadasliktan cikarmisti. Bazi muslumanlar da boyle iste, saygiyi istemesini biliyorlar bir tek, karsi tarafa saygi gostermeyi bilmiyorlar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ChangeOrBeCrushed -- 10 Şubat 2023; 18:34:17 >
-
Derse girmemek bir seçenek. Hoca haklı.
Adam haklı derse giriyorsan öncelikli işin o derstir. Elindeki telefon ile bir şeyler yapıyorsan girme. Önce görevini yerine getir.
Benim öyle telefon ile haber beklediğim bir bir durum olsa kendim girmem.
Sence normal bir durum mu yaşıyoruz ve o derse giden insanların yakınları için endişelendiği psikoloji normal bir psikoloji mi?
-
bilkent tiranlığı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
edit bruh
Editteki son cümle hariç haklısın
Son cümleyi silin hocam, genelleme yaparak milyarlarca insanı rencide etmişsiniz.
-
Benzer senaryolarla cok karsilastigim icin genelleme yaptim ama haklisin, kotuluge kotulukle karsilik vermemek ve genelleme yapmamak lazim. Cumleyi "bazi muslumanlar" olarak degistirdim.
En Beğenilen Yanıtlar

Sen daha bir sey gormedin. Ben Bilkent bolum 1. sinifta ENG derslerini alirken, bir donem kafasina yahudilerin taktigi sapkayi takan bir hoca gelmisti, yabanci bir hoca. Donem konumuzu fundamentals of fundamentalism (koktendinciligin kokleri) olarak belirlemisti. Ama surekli islamin nasil bir teror dini oldugunu anlatan vahset video'lari izletiyordu bize. Bir ateist olarak ben bile rahatsiz olmustum ve kendisini sinifta sert bir sekilde elestirmistim. Bombayla insanlarin parcalandigi video'lari izletiyordu bize, islam'a karsi savasmanin gerekliligini anlatan konular isliyordu, sanki diger dinler sutten cikmis ak kasikmis gibi. Almanca dersindeki hocamiz (Turk hoca) ise basi kapali bir arkadasimi siniftan atmak istemisti (basortusu daha yeni serbest birakilmisti) ama kiz cikmayinca, sanki o yokmus gibi derslere devam etmisti uzun sure. Kiz dayanamayip dersi withdraw etmisti. Hayir yani ben de inanmiyorum ve muslumanlari cok elestiriyorum ama bu insanlara bu sekilde davranilmasini kabul etmemi gerektirmez. Hangi dinden hangi renkten olursa olsun. Edit: Ha bu arada o basi kapali kizi ben sinifta savunmama ragmen, kiz bir yil sonra biseksuel oldugumu ogrendigi icin beni fb'de arkadasliktan cikarmisti. Bazi muslumanlar da boyle iste, saygiyi istemesini biliyorlar bir tek, karsi tarafa saygi gostermeyi bilmiyorlar. |
edit bruh
|
olmasi gerekendir. bos vermis, hayatinda isini dogru duzgun yapmayan bir millet olunca adami tuhaf gormeniz dogal. adamin isi ders anlatmaksa tabi ki dersini anlatacak. o derse girdiysen dinleyceksin. telefonunu kontrol edeceksen s.. cik... orta dogulusunuz ve hep orta dogulu kalacaksiniz.. hastalikli bir zihniyet. |
Benzer içerikler
- grammarly türkçe
- en zor deneme yayınları
- devam zorunluluğu olmayan hukuk fakülteleri
- obp ne kadar geri atar
- kimya mühendisliği önü açık mı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X