Şimdi Ara

Bilkent İşletme vs Bilgi İşletme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgi'yi seçmiştim aslında ama herkes bir şey diyor.En alakasız insan bile yorum yapıyor beynim alev aldı.

Bilginin artıları;
    -Bursum var o yüzden ucuz fakat İstanbulda yurtlar pahalı yaklaşık eğitim ve yurda 30 bin lira vereceğim.Bilkentte 40 civarı gidecek.
    -London School of Economics programı var,diploma alma ihtimali yüksek.Bu program için gideceğim gidersem.
    -İstanbulda okumak.

Bilkent artılar;
    Bilkent olması

Maliyet tablosu da dahil şehir de dahil hepsini dikkate alarak ne seçerdiniz?Lütfen Bilkent'le alakalı bir şey bilmeyip en güzeli bilkent veya bilkent>boğaziçi yorumları yapmayın

• Bilkent ile Bilgi'yi karşılaştırmak kadar saçma bir şey olamaz.İsterlerse üstüne ev versinler yine de Bilkent.

Orijinalden alıntı: mateev

Bilkent ile Bilgi'yi karşılaştırmak kadar saçma bir şey olamaz.İsterlerse üstüne ev versinler yine de Bilkent.

Bilgide London School of Economics diploması alacaksın belki de ama.Hani Bilkent daha iyidir tamam güzel ama neden daha iyi?Neden karşılaştırılması çok saçma bu soruları soruyorum kendime
  • ksk_kaan kullanıcısına yanıt
    Dostum sen Bilkent mezunu olduktan sonra hocalarından birinin yazdığı referans mektubu ile kendini anında LSE'de bulursun zaten :)

Ankarayi hic sevmemem de beni etkiliyor biraz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    odtü işletme vs ankara hukuk
    6 yıl önce açıldı
    Tıp vs boğaziçi işletme
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.