AI kullanmadan günlerdir makale okuyup research paper üzerinde çalışıyorum. Yazdığım 3000 kelimelik yaklaşık 12 sayfalık paperı karı beğenmedi, tam puan almak istiyorsan tekrar yaz dedi. Ağlıyorum. kullandığım dil de c1-c2 arası, yok argümanı düzgün geliştirememişsin yok source ile argüman arasındaki bağlantı zayıf, yok o yok bu, sanki eng dili edebiyatı profuyum. tolkien yazsa ona bile bi bahane bulurlar. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Codix -- 6 Mayıs 2025; 21:6:13 > |
Bilkent Eng 102 saçmalığı

-
-
Başlangıçta zorlanman çok normal. Hocalar sizi uluslararası dergilerde Sci makale yayınlayacak şekilde hazırlıyor. Sebepler, sonuçlar, kullanılan yöntemler vs... hepsi akademik yayın disiplinine olmalı. Bu şekilde olmayan yayınlar dergi hakemleri tarafından reddediliyor. Reserach paper yazma işini ne kadar erken çözersen o kadar iyi olur. Yoksa ilerde daha çok zorlanırsın. Hocanın tavsiyelerine uyman lazım.
-
ağam ben akademisyen olmicam ki software engineer olcam.
-
Harbiden biz hazırlık notuyla hiç ing dersi görmeden geçiyoruz rahat vs da benim seviyem akademiye göre çok daha kötüdür büyük ihtimalle
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 6 Mayıs 2025; 22:37:46 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hazırlıktaki şeylerle alakası yok bunların maalesef. hele eng 102'de öğrendiğimiz şeyler akademisyenlerin işine yarar sadece.
-
Ülkeye BABA bir lisans Yazılım Mühendisliği bölümü lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bilkent ctis var hocam.
yazılım mühendisliğine yakın, top tier cengler kadar da zor değil zaman boşluğunu da ilgi alanınla doldurursun.
tertemiz.
-
akdeniz ybs
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Enstitü, laboratuvar gibi yarı bilimsel kurumlar var. Bu tür yerlerde iş bulmana faydası olur. Ayrıca özel şirketlerde iş ilanlarına yüzlerce başvuru oluyor. Rekabet çok fazla. O kadar CV içerisinden ayırt edici bir özelliğin olur. İş hayatında bir konuyu karşındakine az ve öz şekilde ifade etme yeteneğin gelişir. İster freelance ol, ister proje usulü çalış mutlaka faydasını görürsün.
-
illaki faydasini gorur eksisini gorme gibi bi sansi yok zaten de verdigi efora degecek bi faydasini gorur mu gormez mi orasi SIKINTI
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X