Şimdi Ara

Bilkent Endüstri Okuyarak 9-10 bin TL Maaş Hayali (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
3
Favori
5.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İmkansız gibi gelmiyor. Zaten bu yıl girdiysen mezun olduğun zaman 9 bin TL bugünün 7 bini gibi olacaktır. Gidişat onu gösteriyor.
  • 6-7 seneye büyük düşün kendi işini kur :)
  • Geçen sene mezun oldum, 8 bin teklif geldi mezun olduktan sonra ama şirket ile önceden iletişimim vardı, bir kaç arkadaş startup yapmaya karar verdik, sağlam destek topladık ama istediğimiz gibi gitmedi ve yüklü bir miktar parayı kaybettik, teklif gelen şirkette 6 - 7 yıl sıfır harcama ile çalışsam ve zamanla maaşım artsa da o parayı biriktiremezdim, baya kötü oldu. İşin iyi yanı istediğim üniversite'de yüksek lisansa başlayacağım, o yararı oldu, 8 bin de umurumda değil, startup da giden para'da.
  • Rusyada standart bir mühendis başlangıç olarak 2000 dolar maaş alıyor + daire ve araba veriyorlar yani demek istediğim bu mebla hayalin olmasın amerikada 9000 tl -3000 dolar hiçbirşey değil masrafında çok olur orada

biri 10.000 tl para mı lan yazmış ona adam haklı para değil artık

iş arayanlar mesaj atmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A ®h Pozitif -- 15 Eylül 2015; 0:49:36 >
  • bilkent işletme mezunuyum, 2011 yılında mezun oldum, 3 senelik iş tecrübem var özel sektörde.. şunu anladım ki eğer kafanı kullanıp sektör açığı bulup kendi işini yapmazsan özel sektörün kölesi olursun, ayda 1300-1500 liraya sabah 8 - akşam 6 köpek gibi kullanılırsın..
  • quote:

Orijinalden alıntı: OdanınKöşesi

Geçen sene mezun oldum, 8 bin teklif geldi mezun olduktan sonra ama şirket ile önceden iletişimim vardı, bir kaç arkadaş startup yapmaya karar verdik, sağlam destek topladık ama istediğimiz gibi gitmedi ve yüklü bir miktar parayı kaybettik, teklif gelen şirkette 6 - 7 yıl sıfır harcama ile çalışsam ve zamanla maaşım artsa da o parayı biriktiremezdim, baya kötü oldu. İşin iyi yanı istediğim üniversite'de yüksek lisansa başlayacağım, o yararı oldu, 8 bin de umurumda değil, startup da giden para'da.

Hocam endüstri mezunu musunuz? Geçmiş olsun bu arada hocam. Stratup projesi nedir tam olarak ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyin kafasini yasiyorsun.cankaya endustri okuyup 2000 tl ile calisanlar ve sevinenenler var.kimse 9 10 bin tl vermez.

• quote:

Orijinalden alıntı: MoYk

quote:

Orijinalden alıntı: Surfer Rosa

Fair enough.

Bu mesaj Endüstri Mühendisliği öğrencisi tarafından atıldı.

ytü endüstri bitirip 9k maaş alcakmış güzel hayal sincap

Sen bu beyinle ABD'de mba yapsan 2bin tl bile kazanamazsın. Ben öyle bişey mi dedim orada?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Vay be bilkent konusu geçince geçmişi anıyorum.. :) ne günlerim geçti ya..

• quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Neyin kafasini yasiyorsun.cankaya endustri okuyup 2000 tl ile calisanlar ve sevinenenler var.kimse 9 10 bin tl vermez.

Hocam bilkent mezunu kaç kişiyle konuştum 3.5-4'le başlamışlar. Piyasayı araştırın isterseniz biraz.

• Ben de bilkent endustrideyim hazirliktayim olmadi bi n binasinin onunde bulusak

• Vizyona bak aylık 9 bin lira gelir.

Bu kafayla özgür olamazsın. Tamam efendim, evet efendim der, patronların peşinde erir gidersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PasoBLC

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

Neyin kafasini yasiyorsun.cankaya endustri okuyup 2000 tl ile calisanlar ve sevinenenler var.kimse 9 10 bin tl vermez.

Hocam bilkent mezunu kaç kişiyle konuştum 3.5-4'le başlamışlar. Piyasayı araştırın isterseniz biraz.

Nasıl bir yükselmedir ki o, maaşın iki kat artacak? Var mı öyle bir dünya?
  • bu sene koç endustri mezun oldu bi akrabam; 2700 ile p&g de işe başladı (aslında daha yuksek teklif gelmis ama gelismek için pg yi secmis)

yani sirketler oooo bilkent ver 5bin; şirketi ucurur bu demiyo

başta ortalama maaş ile kendini gelistirmeni bekliyo; katkı yapacagina emin olunca(belki 5 belki 10yıl sonra) yuksek maaslar gozden cikariliyo

ozet: yeni mezun biri için imkansız; yok amerika yok bilmem ne senin maaşini artirmaz, sadece daha iyi bi sirkette işe başlamanı saglar; bu da sana her yıl daha fazla tecrube kazandirir, tecrube de paraya donusur

• quote:

Orijinalden alıntı: Darthon

Ben de bilkent endustrideyim hazirliktayim olmadi bi n binasinin onunde bulusak

3 kere pin'de kalırsan puk okuyorsun esprisi hala Yapılıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: MinPayne

quote:

Yapildi 1 kere denk geldim

• quote:

quote:

quote:

cat sınavları öncesi sınavda çıkacak benzer textleri paylaşırlardı, Pdf formatında indirmeye kasar, ECA sınavında çıkacak konu başlığını tahmin ederdik.. Ne günlerdi..

• quote:

quote:

quote:

quote:

cat sınavları öncesi sınavda çıkacak benzer textleri paylaşırlardı, Pdf formatında indirmeye kasar, ECA sınavında çıkacak konu başlığını tahmin ederdik.. Ne günlerdi..

Insallah ben de kurda kalmam da 2. Donem bolume geçerim

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Insallah ben de kurda kalmam da 2. Donem bolume geçerim

Cope zorunlu değil artık yani, kurları tamamladıktan sonra COPE'a daha sonra girilebiliyordu. Biz hazırlığı atladığımız zaman başlamıştı.

ÇÖPE ilginç sınav kendi öğrettikleri kelimeler ve kalıpları uygun şekilde kullanırsan Geçersin. Çok aşırı zor bir sınav değil.

• aslında odtü de 1. olursan amerikada burs kazanırsın gerisini $20.000 dolardan başlayan üniversite fiyatlarını ödemek zorundasın buradaki üniversiteler çok da bir şey değiştirmiyor amerika için

tam bilmiyorum vurmayın
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.