Şimdi Ara

Bilkent Elektrik Elektronik Soru - Cevap (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
7
Favori
6.934
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam bildiğimiz gibi EE alt kollara ayrılıyor Kontrol-Telekomünikasyon-Biyomedikal vb. bilkentte okuyanların uzmanlaşma dağılımı nasıl oluyor ? Yani yüzde kaçı Kontrolü yüzde kaçı telekomünikasyonu tercih ediyor gibi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hocam teşekkürler ederim hepsine teker teker cevap vermişsiniz şu an aklımda sabancı da var (yüksek ihtimalle %75 burslu olarak ücret olarak bilkent ile benzer oluyor) sabancı hakkında bir bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stivjabs -- 24 Haziran 2019; 0:2:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bi kaybın olmaz, iki okulu da gezmeni oneririm. Ben odtunun kampusunu gormus olsaydim bilkent yerine odtu yazabilirdim. Bence bogazicinden bile guzel bir kampusleri var.
    He bilkentin artisi ne? Birinci ve en büyük artısı para. Yemek ve zaruri ihtiyaclari düştüğün zaman 100 dolar gibi bir para geciyor eline. Erasmus veya yurtdisi stajında kendini fonlamak için kullanabilirsin iyi biriktirirsen.
    Ikinci artısı bilkent academic writinge cok onem veriyor. Eng 101 ve 102 en zor derslerden ikisi. Sadece ingilizce değil critical thinkingi de kafana vura vura öğretiyorlar. Odtude bildiğim kadarıyla hazirliktan iyi not alirsan eng 101i atlayabiliyorsun (yanlisim varsa duzeltin odtululer) Bunlarin yaninda humanities 111 112 diye 2 ders daha var bunlarda da machiavelli falan okutuyorlar yanlis bilmiyorsam.
    Boyle yani

• Mat 102 zor mu hocam. Zorsa yazin elim boşken bakayim biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: baband

Bi kaybın olmaz, iki okulu da gezmeni oneririm. Ben odtunun kampusunu gormus olsaydim bilkent yerine odtu yazabilirdim. Bence bogazicinden bile guzel bir kampusleri var.
    He bilkentin artisi ne? Birinci ve en büyük artısı para. Yemek ve zaruri ihtiyaclari düştüğün zaman 100 dolar gibi bir para geciyor eline. Erasmus veya yurtdisi stajında kendini fonlamak için kullanabilirsin iyi biriktirirsen.
    Ikinci artısı bilkent academic writinge cok onem veriyor. Eng 101 ve 102 en zor derslerden ikisi. Sadece ingilizce değil critical thinkingi de kafana vura vura öğretiyorlar. Odtude bildiğim kadarıyla hazirliktan iyi not alirsan eng 101i atlayabiliyorsun (yanlisim varsa duzeltin odtululer) Bunlarin yaninda humanities 111 112 diye 2 ders daha var bunlarda da machiavelli falan okutuyorlar yanlis bilmiyorsam.
    Boyle yani
    Hocam 102 dersimiz var kendisi academic writing oluyor- hocadan hocaya değişir ama çoğunluğu acımasız olduğu için ancak BB alabildim. Ayrıca 2. sınıfta 211 dersimiz var bu da presentation dersi olur hocam. Baband'ın söylediği doğru 85 üstü bir not alırsan hazırlık atlama (EPE) sınavından, 101'den muaf oluyorsun. Ben muaf değildim, 101 dersini native american bir hocadan aldım. Kendisi çok eğlenceli bir insandı çok faydası dokundu speaking bakımından özellikle. Tabi Bilkent'i bilmediğimden İngilizce eğitim seviyelerini karşılaştıramam ancak eklemeyi uygun buldum.

• stivjabs S kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam, work and travelin çok özel şartları yok. Bilkentte okuyan herhangi bir öğrencinin çok rahat bir şekilde gideceği bir program (maddi olarak demiyorum, dil konusunda hiçbir sıkıntı çekmezsiniz) :) Onun dışında okulla alakalı sorunuz olursa yine cevaplarım, hoşçakalın:)

• baband kullanıcısına yanıt
    101e göre zor okulla götürseniz daha rahat olur bence, youtubedaki hocanın anlatımı biraz sıkıcı gibi. bir de çok fazla yeni konsept var ltide serileri de anlaması belki daha kolay olur. benim kötü başlamıştı ama bir şekilde A geldi sonunda.
  • Hocam yerleştirme puanına bakılmadan bölümden bölüme geçiş olabiliyormu
    Örnegin makinede bilgisayara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • masa3232 M kullanıcısına yanıt
    puana bakılıyor, puanının yettiği burs düzeyinde geçebiliyorsun diğer bölümlere
  • caissabasgan C kullanıcısına yanıt
    Eyvallah

• Up

• baband kullanıcısına yanıt
    Fizik nasıl hocam bilginiz var mı?

• caissabasgan C kullanıcısına yanıt
    Hocam youtube da sertöz anlatıyor sanırım.Herkes ondan ders almaya çalışıyor :D

• masa3232 M kullanıcısına yanıt
    Np
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.