Bildirim
Bilkent Elek-Elektronik tavan puan 587!! Yuhh

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
-
bilkent eem taban puanda da boğaziçi eemi geçmiş bu sınavda. ilginjjjjj -
600'e dayanmış
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
forumdaki troller amacına ulaşamamış anlaşılan
edit:
Adam Bilkentte sadece 1 sene okumuş, MIT'te şu anda. Paraleller MIT'i sever evet.
Adam Ankara fen mezunu yazmış başlığa, adam paralel okulundandır demiş. Ankara feni paralelci yaptı arkadaş
Olimpiyat olayı da tamamen eğitim sistemimizin zayıflığından kaynaklı. Bizim lisede olimpiyatın o'su geçmedi. Bir duyurusu falan yapılsaydı bari de ben de bilgisayar çalışaydım. Olmadı. Bilenler çalıştı girdi yarıştı.
Daha doğrusu eğitim sisteminin zayıflığı değil de bazı kişilerin bazı kişilerle beraber yürüyüp istediği adamları üniversitelere kayıt ettirmek istemesinden kaynaklı.
Sistemin kaymağını yemekten başka bir suçu olmayan kişiler ise işten atıldı hatta içeri atıldı. Şimdi ASELSAN'a bilmemneye alınmamaktalar.
GG.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jo_be -- 20 Mart 2017; 11:33:20 >
-
adam hem derece hem de olimpiyatçı sanırım yoksa 560 üzerinden 587 normal değil. -
4. arkadaş ek puanla birlikte giriş yapmış odtü eenin tavan puanlı öğrencisinin sırası daha iyi sanırım. Gerçi ne önemi var ? :) -
quote:
Orijinalden alıntı: jo_be
O adamın burada işi ne sayın jo_be
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
troller derken? -
nerden öğrendin -
quote:
Orijinalden alıntı: mcudy
nerden öğrendin
link :http://dokuman.osym.gov.tr/pdfdokuman/2014/OSYS/yerlestirme/2014-%C3%96SYS-TABLO4-EnKucukEnBuyukPuanlar23072014.pdf -
quote:
Orijinalden alıntı: guitarhero111
quote:
troller derken?
bilkent fanboy u ondan öyle konuşuyor.
bu arada 560'ı geçenler genelde paralel oluyor. paraleller bilkenti sever. odtü yü sevmez. bu da böyle biline. -
quote:
Orijinalden alıntı: tekteselli
quote:
quote:
troller derken?
bu arada 560'ı geçenler genelde paralel oluyor. paraleller bilkenti sever. odtü yü sevmez. bu da böyle biline.
konu paralele nerden geldi?ben çok uzak kalmışım foruma. muhabbetleri anlamıyorum fanboy falan
-
quote:
quote:
quote:
quote:
troller derken?
bu arada 560'ı geçenler genelde paralel oluyor. paraleller bilkenti sever. odtü yü sevmez. bu da böyle biline.
konu paralele nerden geldi?ben çok uzak kalmışım foruma. muhabbetleri anlamıyorum fanboy falan
1- 587 demek 30 ek puan alınmış demek bu da olimpiyatta altın madalyaya karşılık geliyor.
2- Olimpiyatta madalyaların %90'ı paralel okullara gidiyor. Bunların okulları bir değil iki değil çok.
3- Olimpiyat sorularını tübitak hazırlıyor, ses kayıtlarını dinleyenlerin de tübitak ta olması (haberlerde gördünüz) paralel yapının sorulara çok yakın olduğunu gösteriyor. Şaibeyi görüyor musun?
...
devam edecek..
-
Muhtemelen Ertem Nusret Taş tercih etti.Ankara Fen Lisesi Mezunu.Zaten ya Boun ya da bilkent dusunuyordu.Ankara yi tercih etti hayirli olsun.Mf 4 puani 557.Ulusal fizik olimpiyatlarinda altin madalyasi var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi junkieismylord- -- 23 Temmuz 2014; 22:52:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
troller derken?
1- 587 demek 30 ek puan alınmış demek bu da olimpiyatta altın madalyaya karşılık geliyor.
2- Olimpiyatta madalyaların %90'ı paralel okullara gidiyor. Bunların okulları bir değil iki değil çok.
3- Olimpiyat sorularını tübitak hazırlıyor, ses kayıtlarını dinleyenlerin de tübitak ta olması (haberlerde gördünüz) paralel yapının sorulara çok yakın olduğunu gösteriyor. Şaibeyi görüyor musun?
...
devam edecek..
Söylediklerini anlayabileceklerini sanmıyorum. Boşuna kendini tüketme
-
bilkent endüstri çok düşmüş yalnız. itünün altında kapatmış -
quote:
quote:
troller derken?
bu sayfadaki bazı arkadaşlar(senden bahsetmiyorum)
-
biz söyleyelim anlayan anlar
klavye başında yazmaktan kolayı yok. -
adam zeki beyler
Benzer içerikler
- izmir'deki en iyi dershaneler
- çoğullaştırma nedir
- lnx integrali
- telegram liseli
- eyüp b kaç yaşında
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X