Şimdi Ara

Bilkent Elek-Elektronik tavan puan 587!! Yuhh (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
3
Favori
6.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Turkiyede bilim olmaz.Gidin Amerikadaki universiteler icin tartisin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başkasının başarılı olmasını hazmedemeyen andaval sürüsü toplanmış yine.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada boşuna tartışıp birbirinizin sinirini bozuyorsunuz.Sohbet öyle yerlere varmış ki boğaziçi'ne bile kötü demişsiniz. Birbirinizi kandırıyorsunuz boğaziçi de bilkent de çok iyi üniversiteler neyi ispatlamaya çalışıyorsunuz?
    Bilkent EE si için konuşmak gerekirse bence bir marka çok iyi . Parasını verecek durumdaysanız olun 30 bin olun iyi bir sürü öğrenciyle okuma şansınız olur. Ama benim gibi kendine yediremeyen tipler varsa ben 12 bin sıralamayla ücretli okumam diyen hacettepe ee ye gelsin yeni adaylara çağrım bu da. (bu yıl taban 17.500 sanırım.)
    Kimse sen hacettepedensin diye elinin tersiyle itmez herhalde

• yurtdısı hayali olan odtü falan okumasın, bilkent-koç-boğaziçi daha iyi bu konuda. ayrıca su sacma cemaat tartısmalarınızı da yapmayın burada.
  • Adam gidip dünya fizik olimpiyatlarında da gümüş almış hala paralel diyen var

http://ipho2014.kz/blogs/view/1/42

Boş konuşup milleti yaftalamadan önce araştırın az. IPHO'yu da cemaat hazırlıyor zaten.undefined

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kauppatore -- 24 Temmuz 2014; 21:47:02 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: junkieismylord-

Muhtemelen Ertem Nusret Taş tercih etti.Ankara Fen Lisesi Mezunu.Zaten ya Boun ya da bilkent dusunuyordu.Ankara yi tercih etti hayirli olsun.Mf 4 puani 557.Ulusal fizik olimpiyatlarinda altin madalyasi var.

MIT de şuan.

http://esg.mit.edu/community/students-class-of-2019/

Ertem Nusret Tas (nusret@mit.edu)

2 YIL GEÇMİŞ VAY ARKADAŞ YAŞLANIYORUZ.
  • Arkadaş şu an MIT de zaten

• DH'deki herkes zaten her sene bu eleman civarlarında puan alır, artı olarak 190 boyunda sarışın mavi gözlüdür

• quote:

Orijinalden alıntı: junkieismylord-

Muhtemelen Ertem Nusret Taş tercih etti.Ankara Fen Lisesi Mezunu.Zaten ya Boun ya da bilkent dusunuyordu.Ankara yi tercih etti hayirli olsun.Mf 4 puani 557.Ulusal fizik olimpiyatlarinda altin madalyasi var.

Evet Ertem Nusret Taş. Aynı dersanedeydik. Yanlış hatırlamıyorsam YGS fizikte yanlışı vardı Olimpiyat altın madalyalısının :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: EnesMahmud

Niye bu kadar saldırgan tavır sergileniyor, gerçekten anlam veremedim.
    Olimpiyatı cemaatin domine ettiğinin kabul edilmesi gereken bir gerçek olduğunu düşünüyorum. Köklü devlet fen liselerinde de(İst. Ankara İzmir) bir şeyler yapılmaya çalışılıyor. Onun haricindeki devlet fen liselerinden başarı çıkması çok zor, çünkü tamamen bireysel başarıya kalıyor.(Tekirdağ fen mezunuyum ve iki sene birkaç netle kampı kaçırdım, kimyacıydım.) Olimpiyat konusunda kesinlikle eşit şartlarda yarışılmıyor. Arkadaşın da dediği gibi kaynak olarak piyasada çıkmış sorular haricinde hiçbir şey yok. Cemaat okullarında ise her sene başarı sağlayanların alttan gelen dönemlerdekileri harıl harıl çalıştırdığını biliyorum. Ayrıca, katıldıkları kamplarda tuttukları notlardan yararlanmalarını sağladıklarını biliyorum. Kısacası cemaat bu konuda düzeni kurmuş durumda ve eşit şartlarda kazanılmayan başarılarıyla övünmekte.

Her şeye rağmen devlet fen liselerinden çıkıp da başarılı olan dostlarımı yürekten tebrik ediyorum.

artık ''cemaat'' olimpiyatları domine edemeyecek .

• Benim kuzenim o bölümde 8 yıldır okuyor

• Adam Bilkentte sadece 1 sene okumuş, MIT'te şu anda. Paraleller MIT'i sever evet.

Adam Ankara fen mezunu yazmış başlığa, adam paralel okulundandır demiş. Ankara feni paralelci yaptı arkadaş

Olimpiyat olayı da tamamen eğitim sistemimizin zayıflığından kaynaklı. Bizim okulda olimpiyatın o'su geçmedi. Bir duyurusu falan yapılsaydı bari de ben de bilgisayar çalışaydım. Olmadı.

Daha doğrusu eğitim sisteminin zayıflığı değil de bazı kişilerin bazı kişilerle beraber yürüyüp istediği adamları üniversitelere kayıt ettirmek istemesinden kaynaklı.

Sistemin kaymağını yemekten başka bir suçu olmayan kişiler ise işten atıldı hatta içeri atıldı. Şimdi ASELSAN'a bilmemneye alınmamaktalar.

GG.

• 6 ustumuz cok iyi donemmis ya. Gece gece karsima cikti hem gurur duydum hem utandim okulum hakkinda.

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Tekrar tercih yapsanız hangi okulu yazardınız
  • luvwithope kullanıcısına yanıt

Bilmiyorum ki. Önüme konulan seçeneklerden yine bilkent ee yazardım, belki Koç ee için baskı yapardım.

Muhtemelen 3 yıl sonra iyi ki bilkent diyeceğim ama çok saçmalıyor okul çok

Not: üstteki mesajdaki okulumdan kastım Bilkent değil flydi, ama tercih dediğiniz için Bilkent için konustum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Killing Road -- 4 Nisan 2021; 12:10:59 >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.