Şimdi Ara

Bilkent Elek-Elektronik tavan puan 587!! Yuhh (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
115
Cevap
3
Favori
6.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: tekteselli

quote:

Orijinalden alıntı: mrgll

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero111

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

forumdaki troller amacına ulaşamamış anlaşılan

troller derken?

bilkent fanboy u ondan öyle konuşuyor.
    bu arada 560'ı geçenler genelde paralel oluyor. paraleller bilkenti sever. odtü yü sevmez. bu da böyle biline.

konu paralele nerden geldi? ben çok uzak kalmışım foruma. muhabbetleri anlamıyorum fanboy falan

1- 587 demek 30 ek puan alınmış demek bu da olimpiyatta altın madalyaya karşılık geliyor.
    2- Olimpiyatta madalyaların %90'ı paralel okullara gidiyor. Bunların okulları bir değil iki değil çok.
    3- Olimpiyat sorularını tübitak hazırlıyor, ses kayıtlarını dinleyenlerin de tübitak ta olması (haberlerde gördünüz) paralel yapının sorulara çok yakın olduğunu gösteriyor. Şaibeyi görüyor musun?
    ...
    devam edecek..

Sen burada konu açıp forumlarda dolaşırken senin o paralel dediğin okulların olimpiyat takımları kamplarda şu an.

Mesajların tamamını oku ondan sonra yaz. Acele etme. Senin cevabın var.

Göremedim ?

Soruları hazırlayanlar da yine kendilerinin hakim olduğu kurumlar olduğunu söyledim. (Tübitak) Buradan büyük bir şaibe doğar. Bir dönem fizik sorularını hazırlayan rafet kamer in o kurumdan ayrılıp bahçeşehir teknoloji lisesini çalıştırmaya başlamasıyla başka okullar da tekrar işin içine girdi. Olimpiyatlarda ülke çapında bir standart getirmemişiz. Bir insan hem ders verir hem de sınavı o yaparsa bu sınavlar belli bir kesimin tekeline girer.

Şimdi soruyorum. Cemaat okulları olimpiyatlarda başarılı olmasaydı 30 ek puan verirler miydi? Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar durumu var.
    Burdaki 587 puan alan kardeşimizi tenzih ediyorum onunla ilgili söylemiyorum.

Araştırma projesi yarışmaları var en az %90 ı çalıntı. Sadece cemaat değil devlet fen liseleri dahil. Çalıntı. Belki de hepsi.

Kamplara gelince olimpiyatlarda dünyada biraz madalyalar alabilsek de ülke içinde amatör seviyede yapıyoruz. Bunu anlatabilmem için sizin biraz konuyu bilmeniz gerekiyor. Çok teknik ayrıntılara girmiyorum. Madalya alamasam da kış kampında bulunmuş birisi olarak söylüyorum.

proje kısmına ben de katılıyorum. bizim lisede de internetten bulduğu projeyi yapıp +20 puan alan biri vardı ama burada konunun bilkent ve bu 587 alan arkadaşla ne ilgisi var? bu çocuk ygs birincisi lys 4.sü. fizik madalyasını da sınava girip yine kendi kazanmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

quote:

Orijinalden alıntı: junkieismylord-

Solcuysan ODTU,muhafazakar isen Bilkent i uygundur.Silikon Vadisine gidip start up projen ile milyoner olmak istiyorsan ODTU,yurt disinda yuksek lisans,master yapmak istiyorsan Bilkent uygundur.

+1

Özel okula karşıyım.

O İhsan Doğramacı'nın allah bin belasını versin. Çocuklarından çeksin!

ölüp gitmiş bi adamın arkasından beddua edilmez kardeş. ayıptır.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: BARIŞ55

quote:

Orijinalden alıntı: junkieismylord-

Solcuysan ODTU,muhafazakar isen Bilkent i uygundur.Silikon Vadisine gidip start up projen ile milyoner olmak istiyorsan ODTU,yurt disinda yuksek lisans,master yapmak istiyorsan Bilkent uygundur.

+1

Özel okula karşıyım.

O İhsan Doğramacı'nın allah bin belasını versin. Çocuklarından çeksin!

ölüp gitmiş bi adamın arkasından beddua edilmez kardeş. ayıptır.

Öldü de ne oldu? Eseri arkada kaldı. İyice ötekileştirdiler öğrencileri!

Sorsanız çok adil bu sınav derler.

Neresi adil? Cemaat ve akp kendi çalıp kendi oynuyo evren den beri.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

troller derken?

bu arada 560'ı geçenler genelde paralel oluyor. paraleller bilkenti sever. odtü yü sevmez. bu da böyle biline.

konu paralele nerden geldi? ben çok uzak kalmışım foruma. muhabbetleri anlamıyorum fanboy falan

1- 587 demek 30 ek puan alınmış demek bu da olimpiyatta altın madalyaya karşılık geliyor.
    2- Olimpiyatta madalyaların %90'ı paralel okullara gidiyor. Bunların okulları bir değil iki değil çok.
    3- Olimpiyat sorularını tübitak hazırlıyor, ses kayıtlarını dinleyenlerin de tübitak ta olması (haberlerde gördünüz) paralel yapının sorulara çok yakın olduğunu gösteriyor. Şaibeyi görüyor musun?
    ...
    devam edecek..

Sen burada konu açıp forumlarda dolaşırken senin o paralel dediğin okulların olimpiyat takımları kamplarda şu an.

Göremedim ?

Soruları hazırlayanlar da yine kendilerinin hakim olduğu kurumlar olduğunu söyledim. (Tübitak) Buradan büyük bir şaibe doğar. Bir dönem fizik sorularını hazırlayan rafet kamer in o kurumdan ayrılıp bahçeşehir teknoloji lisesini çalıştırmaya başlamasıyla başka okullar da tekrar işin içine girdi. Olimpiyatlarda ülke çapında bir standart getirmemişiz. Bir insan hem ders verir hem de sınavı o yaparsa bu sınavlar belli bir kesimin tekeline girer.

Şimdi soruyorum. Cemaat okulları olimpiyatlarda başarılı olmasaydı 30 ek puan verirler miydi? Kendileri çalıp kendileri oynuyorlar durumu var.

Araştırma projesi yarışmaları var en az %90 ı çalıntı. Sadece cemaat değil devlet fen liseleri dahil. Çalıntı. Belki de hepsi.

Kamplara gelince olimpiyatlarda dünyada biraz madalyalar alabilsek de ülke içinde amatör seviyede yapıyoruz. Bunu anlatabilmem için sizin biraz konuyu bilmeniz gerekiyor. Çok teknik ayrıntılara girmiyorum. Madalya alamasam da kış kampında bulunmuş birisi olarak söylüyorum.

proje kısmına ben de katılıyorum. bizim lisede de internetten bulduğu projeyi yapıp +20 puan alan biri vardı ama burada konunun bilkent ve bu 587 alan arkadaşla ne ilgisi var? bu çocuk ygs birincisi lys 4.sü. fizik madalyasını da sınava girip yine kendi kazanmış.

Çalıntı derken internetten kopyala-yapıştır anlamında söylemedim. Konuya uzak kaldın mesajlarınla daha fazla bulandırma bence.

Çalıntı şöyle oluyor, üniversiteden hoca bulup projeyi yaptırıyorlar. Genellikle ücretli oluyor bu olay. Hatta proje satışı bile yapıyorlar.
    Nasıl kötü bir şey.

• Ted ankara kolejinden tüm mf puanlarında ikinci olan bir arkadaş tercih etti burayı.Odur büyük ihtimalle bu puana sahip olan cemaat falan değil yani.Boşa konuşmuşsunuz bu kadar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

troller derken?

...
    devam edecek..

Göremedim ?

Çalıntı derken internetten kopyala-yapıştır anlamında söylemedim. Konuya uzak kaldın mesajlarınla daha fazla bulandırma bence.

Çalıntı şöyle oluyor, üniversiteden hoca bulup projeyi yaptırıyorlar. Genellikle ücretli oluyor bu olay. Hatta proje satışı bile yapıyorlar.
    Nasıl kötü bir şey.

kardeş adam gibi tartışıyoruz üslubunu doğru seç. ayrıca başlık benim konuya başlatan benim bulandıran sensin. tavan puan yüksek diye ilginç geldi paylaşayım diye başlık açtım, geldin burda paralel camaat saçmalıyosun. başka söyleyecekelrin yoksa hadi ikile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarhero111 -- 24 Temmuz 2014; 12:26:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Britain

Ted ankara kolejinden tüm mf puanlarında ikinci olan bir arkadaş tercih etti burayı.Odur büyük ihtimalle bu puana sahip olan cemaat falan değil yani.Boşa konuşmuşsunuz bu kadar.

Yok boşuna değil. O olmasa bile
    - EK PUAN ALANLARIN ÇOĞU CEMAAT OKULLARINDAN ÇIKIYOR
    - CEMAATTE DERECE YAPANLARIN ÇOĞU BİLKENT'E GİRİYOR

ted vs. değiştirmez durumu. Bizim konuştuklarımız realite. Senin bir iki örneğinle yıkılmaz.
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Britain

Ted ankara kolejinden tüm mf puanlarında ikinci olan bir arkadaş tercih etti burayı.Odur büyük ihtimalle bu puana sahip olan cemaat falan değil yani.Boşa konuşmuşsunuz bu kadar.

Yok boşuna değil. O olmasa bile
    - EK PUAN ALANLARIN ÇOĞU CEMAAT OKULLARINDAN ÇIKIYOR
    - CEMAATTE DERECE YAPANLARIN ÇOĞU BİLKENT'E GİRİYOR

ted vs. değiştirmez durumu. Bizim konuştuklarımız realite. Senin bir iki örneğinle yıkılmaz.

Tekrar söylüyorum bu olimpiyatlara en fazla önem veren okullar Cemaat okulları bu yüzden onlar ek puan alıyor.

Hatta bir ara o kadar önem veriyorlardı ki Tübitak sınavını hazırlayanlar aynı zamanda onlara ders veriyordu.

• tekteselli T kullanıcısına yanıt
    çok saçma konuştuğunun farkındamısın ?
  • Konuşulacak çok konu var çünkü yolunda gitmeyen çok şey var. Olimpiyatlar mesela, çok kapalı, her okuldan belli sayıda kişi katılabiliyor, hazırlanan soruların örnekleri benzerleri yok yani herhangi bir vatandaş bireysel olarak ne bu sınavlara çalışabilir ne de başvurabilir.

Ne lys fiziği soruyorlar ne üniversite 101-102 fiziği çıkmış sorulardan başka elde kaynak yok.

Sınavdan önce sınavda çıkacak konuların listesini yayınlıyorlar sınav geliyor listede olmayan konulardan sorular dolu. Hem de her sene aynısını yapıyorlar.
    Mesela fizikte 9. 10. sınıf konularından olacak diye ilan ediliyor 11. sınıf da çıkıyor vs.

BU SINAVLARI HERKESE ULAŞILABİLİR YAPMADAN NASIL +30 PUAN VEREBİLİYORLAR?

Normal bir lise öğrencisinin elinde çıkmış sorulardan başka bir şey olmuyor. Sonra da cemaat olimpiyata önem veriyormuş.

CEMAAT ELİNDE TUTTUĞU KONU ANLATIMLARINI DEVLET SIRRI GİBİ SAKLIYOR. DIŞARIDAN KİMSEYE GÖSTERMİYOR. SADECE KENDİLERİ BAŞARILI OLSUN DİYE.

Kimse burada cemaati savunamaz bana. Burada son yazdığım doğru. Onların kendi notları vardır kimseye vermezler çünkü pis bir sülaledir bunlar.

Daha uzatmayayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noel Babanın Oğlu

Mesaj işgali yapıyorsun. Cemaat fanboysan söyle ona göre cevap düzeyim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Noel Babanın Oğlu

Mesaj işgali yapıyorsun. Cemaat fanboysan söyle ona göre cevap düzeyim.

kardeş ben genelde solcu takılan bi ateistim. ampul kafalıları da sevmem cemaati de sevmem ve başlığıma yazmandan ciddi derecede rahatsızlık duyuyorum. artık eşşek olsan anlaman gerek bu laftan bişeyler. kapiş??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guitarhero111 -- 24 Temmuz 2014; 12:55:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esraayan

senin derecen kaç merak ettim? cemaati savunduğum falan yok ama sıkıysa sen de gir olimpiyata al puanını tabi yerse

Mesajları oku, daha önce olimpiyat tecrübemin olduğunu göreceksin. Tabi 50 mesajı okumak yerse.

(Yerse argo kelimesini sen kullandığın için kullandım yakışık almadı maalesef)
  • quote:

quote:

quote:

Çeyrek asırdır olimpiyat sınavları yapılıyor ne ota boka TEST KİTABI çıkaran cemaat bir kitap çıkarıyor ne de sınavı yapanlar bir kitap çıkarıyor. Varsa yoksa çıkmış sorular...

+30 puan veriyorlar sonra da yuh ... ali sami yani.

şikayet ettim kardeşim. bi kaç gün izin alırsın artık forumdan. bi konuyu böyle baltalamaya hakkın yok kafana göre.

Kafama göre değil direk veya yakından bağlantılı konulardan bahsettim.

587 puan nasıl geldi?
    +30 olimpiyat puanı.
    Ben de hep olimpiyattan bahsettim dikkat ettiysen. Nankör herif, bu işleri bilen birisi olarak tecrübemizi aktarıyoruz. Gördüklerimizi duyduklarımızı aktarıyoruz, hepsi de gerçek, sen gelmişsin balta malta diyorsun ayıp.

Bilmediğin şeyler var bak 587 puan nasıl alınıyor anlatıyorum.

ben de diyorum ki
    1- adam ankara fen lisesi mezunu
    2- ygs birincisi
    3- lys 4.sü
    4- bu ilk 3ünü başaran birinin fizik altın madalyasını hakkıyla alması mı sana imkansız geliyor? senin o akpli ösym yapıyor ygsyi lysyi farkındasın değil mi?

• tekteselli T kullanıcısına yanıt
    Cemaat'i günahım kadar sevmemde mesajın saçma geldi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah insanlığa, ülkesine yararlı biri olur. Böyle zekaları kaybetmemek lazım.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Çeyrek asırdır olimpiyat sınavları yapılıyor ne ota boka TEST KİTABI çıkaran cemaat bir kitap çıkarıyor ne de sınavı yapanlar bir kitap çıkarıyor. Varsa yoksa çıkmış sorular...

+30 puan veriyorlar sonra da yuh ... ali sami yani.

şikayet ettim kardeşim. bi kaç gün izin alırsın artık forumdan. bi konuyu böyle baltalamaya hakkın yok kafana göre.

Kafama göre değil direk veya yakından bağlantılı konulardan bahsettim.

587 puan nasıl geldi?
    +30 olimpiyat puanı.
    Ben de hep olimpiyattan bahsettim dikkat ettiysen. Nankör herif, bu işleri bilen birisi olarak tecrübemizi aktarıyoruz. Gördüklerimizi duyduklarımızı aktarıyoruz, hepsi de gerçek, sen gelmişsin balta malta diyorsun ayıp.

Bilmediğin şeyler var bak 587 puan nasıl alınıyor anlatıyorum.

ben de diyorum ki
    1- adam ankara fen lisesi mezunu
    2- ygs birincisi
    3- lys 4.sü
    4- bu ilk 3ünü başaran birinin fizik altın madalyasını hakkıyla alması mı sana imkansız geliyor? senin o akpli ösym yapıyor ygsyi lysyi farkındasın değil mi?

Öncelikle ösym akp benim falan değil. Siyaseti karıştırma. Cemaat burda ek puan işinde usta olduğu için konuşuluyor. Yoksa siyasete girmek hiç istemem.
    Benim bir tanıdığım bilkentte ek puanla 540 civarı puanla girmişti. 587 puanı bir tane değil çok 587 ler var. Onları konuşuyoruz.

konu 587 alanla ilgili ileri zeka kardeşim bi daha oku başlığı öyle gir. uza git lan, yeter artık.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: esraayan

senin derecen kaç merak ettim? cemaati savunduğum falan yok ama sıkıysa sen de gir olimpiyata al puanını tabi yerse

Mesajları oku, daha önce olimpiyat tecrübemin olduğunu göreceksin. Tabi 50 mesajı okumak yerse.

(Yerse argo kelimesini sen kullandığın için kullandım yakışık almadı maalesef)

birkaç mesajını gördüm ama hepsini okumadım kusura bakma, mesajımda da kırdıysam özür dilerim
    bence biraz gereksiz eleştiriyorsun gibime geldi, olimpiyat puanını alanlara haksızlık ediyorsun, günde saatlerce çalışan var ona hazırlanmak için ki onların amacının da lys de gelecek 20 30 puan değildir herhalde, bilkent odtü mat fizik tavan puanlarına bakarsan anlaşılır zaten
    bu arada ben de bilkentli olarak odtüyü daha çok seviyorum, türkiye 1.si olup elektronik veya bilgisayar seçecek olsam direkt odtüyü seçerim düşünmeden, ama şu decoder midir nedir onun gibi yapma bence odtüyü savunurken, adam odtü nedir abi diyor bak sinirlendim şimdi

• quote:

Orijinalden alıntı: sünbülzademehmet

Fethullah Gülen ( Y-Tm2 3.sü) Bilkent Hukuku tercih etmiş.

http://www.zaman.com.tr/lys_fethullah-gulenin-tercihi-bilkent-hukuk_2233452.html

adam devlet yazsa akpli rektörler ağzına s.çacağı için özel yazması kadar normal bişey yok. ben cemaatte olsa g.tüm yemezdi devlet yazmayı. koç bilkent sabancıdan birini yazardım ben de.

• ne saçmalamış cevap yazanlar yahu paraleller bilkenti sever falan diye bilkent türkiyedeki en iyi özel üniversitelerinden biridir imkanlarından haberiniz yok herhalde? ayrıca bunun gibi çok çok iyi derece yapanlara da özel davetiye ile ekstra imkanlar tanındığını biliyor musunuz? ben böyle olduğunu düşünüyorum böyle olmasa bile eğitimi de tartışılmayacak kadar iyi olduğu için arkadaşımız bir seçim yapmış
    ayrıca konuya dönersek arkadaş ankara fen lisesinden başka bir arkadaşımlar aynı okuldan uzaktan tanışıyorlar çocuğun gerçekten çok iyi olduğundan bahsederdi fizik olimpiyatlarını falan önceden duymuştum ve çocuk SINAV DERSHANELERİne gidiyor hangi şube olduğunu hatırlamıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.