Bugun İzmirde Balçova Agorada işim vardı. saat 19.30 gibi konak yönüne giden bir otobuse bindim. Otobusun orta şeridinde ayakda beklerken sen güneş gözlüklerinle bana bakıyordun. sonra bakıştık, ardından güneş gözlüklerini çıkardın. ve gene ve gene bakıştık. Ardından göztepe vapuru geçtikden sonraki durakta inmek üzere ayağa kalktın. Manken gibiydin ,esmer alımlı 24-25 yaşlarında çok hoş bir hatundun.ben ise oracıkda kala kaldım, inmedim belki cesaret edemedim. belki de ne bilyim inip ne diyebilrdim. Bayan bir kahve içebilrimiyiz? ya da telefon numaranızı istesem ayıp edermiyim mi? Günün yorgunluğu çabuk karar alamamamda etkendi. O indi yürüdü sonra arkasına döndü baktı, evet benin inmemi beklemişti. Ben ise kendime küfür etmekden başka halen bişy yapmıyorum. Ama dünya küçükse umarım bir yerlerde rast geliriz esmer güzeli...
Bugun yaşadığım bir olayı paylaşmak istedim, sonuc alamadım ama halen aklımda, sakın kalkıp dalga geçen yazılar yazmayın cvp vermemeye gayret göstericem. Ne bilyim çok tatlı giden bir şeyi sonuclandıramadım zaten kendime kızgınım.
panpa senin modifiyeli bi şahin yokmuydu?noldu ona?
hayat böyle başkan. sağlık olsun
M60 öle diyosun da kendimi sucluyorum. kız daha ne yapsın :(( elinden gelenin fazlasını yaptı. balçovaya taşınmaya karar verdim ciddiyim.