Şimdi Ara

Bilinmeyen gizli Teknolojiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
0
Favori
7.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu cihazlar uzun süre araştırılarak geliştirilmiş ve gelişim süreci sır gibi saklanıyor bazı cihazların. Ben bir tane satın aldım, uzun süredir araştırıyorum ve patentleri inceledim bu cihazıda içine bakmak için almıştım ve basit olduğu kadar gayet iyi çalışıyor. Burada sizlere edindiğim tüm bilgileri zamanla paylaşacağım ve hepimizin evini süsleyen bu cihazları yapabilmenize yardımcı olacağım. Bu cihazlar yabancı forumlarda tartışılıp yapılıyor. Sizlere kapsamlı incelemelerimi paylaşacağım. Bu enerji chi, prana, QI , orgone, orgon terimleri ile ülkelere göre isim çeşitliliği vardır. Hindistanda Prana , Türkiyede ve doğuda Bio energy, çinde Chi, Japonyada Ki, Amerikada Orgone , Almanyada Orgon isimleri ile biliniyor. Amerikalılar bilimsel olarak ileride olduğu için orgone terimini araştırabilirsiniz. Amerikan yapımı olan bir ürünü tanıtmak istiyorum henuz içinin resimlerini çekmedim ama en kısa sürede paylaşacağım. Cihazın ismi "The JU 99" Başlangıç için orta seviyeli bir enerji cihazıdır, sizlere çalışma şeklini anlatacağım ve daha güçlüsünü hep birlikte yapabileceksiniz. Cihazı büyüdükçe havadan emerek topladığı güç doğru orantılı olarak büyüyor ve etkisi artıyor. 5 litre hacminde bir cihaz ile gökyüzünde ki bulutlara yönlendirme yaptığınız zaman bulutları dağıtarak bir çizgi şeklini almalarını sağlıyorlar. Bu cihazlar kuantum mekaniği ile çalıştığı için enerjinin mesafe sınırlaması yoktur, örneğin bu cihazlara enerji göndermek istediğiniz birisinin fotoğrafını koyduğunuzda ona enerji transfer edebiliyorsunuz. Bu enerjiyi ilk olarak kapsamlı bir şekilde Wilhelm Reich araştırıyor ve insanlar üstündeki etkilerini gözlemliyor. Uzun süre araştırmaları sonucunda kanser hastalarında hızlı bir iyileşme süreci olduğunu görüyor. Orgone accumulator adı ile bilinen bu enerjiyi hapsederek istediği bir yere yönlendirmeyi başarıyor. Bu cihaz havadaki enerjiyi hapsederek yoğun bir şekilde cihazın içerisinde kalmasını sağlıyor. Aynı bir pil gibi. Orgone accumulator' ün yapısı elektronikte kullanılan Kondansatör ile aynı şekildedir. Bir kutu şeklinde olan bu cihaz iki katmanın iç içe olması ile oluşuyor. En dış katman Organic denilen yalıtkan olan plastik benzeri cisimden oluşuyor, orjinal cihazda fiberglass kullanılıyor. Bir iç katman İnorganic olan metalden oluşan (Alüminyum) katmandır. Bu katmanlar ne kadar çok olursa enerji depolama özelliği o oranda artıyor. Türkiye de bu cihazı basit birşekilde yaparak denemişler, pamuk ve alüminyum folyo ile bir saksıyı çevirerek basit bir şekilde orgone akümülatörü yapmışlar. Bu saksıya bir tohum ekerek diğer saksılardaki aynı bitkiler ile gelişim süreci incelenmiş , özel olarak yapılan saksıdaki bitki diğer saksılardaki bitkilere göre 3 kat daha hızlı gelişerek daha olgun meyveler vermiş.

http://www.chi-energy-sports.com/productpages/ju99.php
    http://www.hscti.net/c_chigenerator_ju.html

• işte türkiyeye 10 yıl sonra ancak gelir
  • Peki büyüklük önemli ise uçak büyüklüğündeki bir The Ju 99 'un verdiği enerjidemi artıyor ozaman 1 günde büyütür bir meyveyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhortakaL_

Peki büyüklük önemli ise uçak büyüklüğündeki bir The Ju 99 'un verdiği enerjidemi artıyor ozaman 1 günde büyütür bir meyveyi.

Adam Haklı
  • Sende bunu yedin
  • Mantıklı bir soru ama bu enerji tek başına bitkinin yetişmesi için eksik kalacağı için bir günde büyütemezsiniz, örneğin sporcu doping alırsa hızlı koşar, daha fazla doping alırsa daha fazla koşar ama aşırı doping alırsa uçamaz fakat sakat olabilir. Bu enerji canlılardaki varolan magnetik enerjiyi arttırarak insan ve diğer canlılarda potansiyel bir güç oluşmasını sağlar. Afrikada kuraklığı önlemek için geniş çaplı uygulanıyor zaten. Ama dediğiniz gibi 10 sene sonra gelirse şaşarım. Cihazın çalışmasını şu şekilde deniyorsunuz, bir bardak suya 1-2 dakika boyunca tuttuğunuzda tadı çok farkı olarak güzelleşiyor ve kendini belli ediyor. Suya ve meyvelere uygulayarak tadlarının iyileşmesini ve daha uzun dayanmalarını bile sağlıyorsunuz ve daha sağlıklı oluyorlar.
  • Allahım millet nelerle uğraşıyo. Bulutları hareket ettirip veya birine enerji yollayıp elinize ne geçicek, Doğayı dengesinde bırakın. Konuyu açan kardeşim verdiğin paraya yazık olduğunu düşünüyorum.

Saygılar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkoGame

Allahım millet nelerle uğraşıyo. Bulutları hareket ettirip veya birine enerji yollayıp elinize ne geçicek, Doğayı dengesinde bırakın. Konuyu açan kardeşim verdiğin paraya yazık olduğunu düşünüyorum.

Saygılar.

İşe yararsa gerçekten güzel teknoloji bence.Hocam bunlardan bir tane alıp bulut bükelim
  • Avatarmısın arkadaşım otur oturduğun yerde. Bulut bükerim falan, Ne iş ?
  • quote:

Avatarmısın arkadaşım otur oturduğun yerde. Bulut bükerim falan, Ne iş ?

Tony Hawk Underground 2'den kat kat iyidir.Dışarı çıkıp temiz hava alalım.Hep bilgisayar
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre-34bjk

quote:

Avatarmısın arkadaşım otur oturduğun yerde. Bulut bükerim falan, Ne iş ?

Tony Hawk Underground 2'den kat kat iyidir.Dışarı çıkıp temiz hava alalım.Hep bilgisayar

Ayıp oluyo arkadaşım, özel hayatı karıştırmıyalım.
  • Bunlar işin anlayabildiğiniz taraflarıdır. Bu cihazı şuan ebay üstünde zaten satıyorum aldığım paraya, içini incelemek için almıştım zaten. Ama enerji vererek elime ne geçiyor sorusuna cevap vereyim halim olmadığında, çok yorgun olduğumda cihazı çalıştırıyorum 10 dakika ve etkisini hemen hissetmeye başlıyorsunuz ama kesinlikle psikolojik falan değildir 40 sene boyunca üstünde çalışılan bir bilgi eseridir. Bir arkadaşın hanımında 3 senelik gırtlak kanseri vardı ve iyi huylu olduğu için ameliyat yapmadılar, bu cihazı 2 ay kullandıktan sonra kanserli hücrelerin tamamen kaybolduğunu gördük. Ben bu enerjiyi 2 senedir araştırıyorum ve emin olun çok daha ilerleyerek kısa zamanda hastanelerde bile kullanılmaya başlanacağına inanıyorum. Birde şunu unutmayın ben eğer bunlarla uğraşıp boşa zaman harcıyorsam o zaman eskiden bilimadamlarına deli gözü ile bakıyorlardı fakat şuan hangi teknolojiyi kullanıyorsak o deli gözü ile bakılan bilim adamlarının yapmış olduğu çalışmalar sonucunda, uranyumu ayrıştırmayı başaran bilim adamı ve karısının aldığı radrasyon sonucu öldüklerini biliyor musunuz? İnsanlar bilim için ölüyorlar ama bizim bu müslümanım diye geçinen ve bilim den zerre anlamayan toplumumuz ancak boş şeylerin tartışmasını yaparak boşa vakit geçiriyorlar. Sizce hangisi daha makbuldür?Dediğiniz doğru bende doğayı dengesinde bırakmanın doğru olacağına inanıyorum fakat birde düşünün doğanın dengesini bu cihazlar mı bozuyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esg222 -- 8 Eylül 2010; 12:45:23 >

• Bu tür şeylere inanmıyorum. Bence birileri para kazanabilecekleri bi pazar yaratmaya çalışıyor. Cihaza birisinin fotoğrafını koyduğunuzda enerji göndermesi zaten saçma ötesi birşey. Resimde enerji göndermek istediğiniz kişiyle ilgili hiçbir artık veya iz bulunmuyor. Sadece boya tanelerinin düzgünce püskürtülerek oluşturulduğu bir cisimle, o cisimle hiçbir alakası bile olmayan birine enerji transferi yapmak .

20 yıl öncede, piramit şeklindeki demir yataklar veya saklama kapları satıyorlardı. Bu enerji bahanesiyle. Şimdi biraz daha karmaşıklaştırıp pazara sunmuşlar. Kanmayın bunlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImbaLanceD -- 8 Eylül 2010; 12:50:43 >
  • Senin inanmadığın enerjinin motoru var 2000 yılına kadar gizli tutuluyordu şimdi ise özel laboratuvarlarda kullanılıyor, inanmadığın enerji üzerinde Einstein bir ton kafa patlatmış, senin inanmadığın şey ile güney Afrikada yağmur yağdırıyorlar (cloud buster) yani inanmadığın şeyler ile yaşamaya devam edersin yada kafan basıyorsa araştırıp öğrenirsin, yerçekimine neden inanıyorsun çık atla çatıdan!! Yerçekimini henuz nasıl olduğunu hiç kimse ispatlayamadı sadece teorilere bağladılar ama ona inanıyorsun çünkü delillerini doğar doğmaz öğrenmeye başladın, bu enerjiyide henuz bilim adamları çözmek için uğraşırken, senin inanmaman beklenen birşey fakat ben inanmıyorum diyip benim yazımın içine edip kaçarsan olmaz, bana bu enerjinin hiç bir yerde kullanılmadığını bilim adamlarının böyle birşey olmadığı görüşünde fikir beyan ettiklerini söylersen bir katkın olurdu. Yani inanmıyorum diyerek boş boş konuşmak zaten bizim millete has birşeydir. Benimle bilmeyen arasında ki fark şudur, ben bilmediğim birşeyin nasıl çalıştığını öğrenmek içini parçalar bakarım ve işi orada bitiririm, fakat bilmeyen biriside bu nasıl birşeymiş elin gavuru yapıyor, bu şeytan işi olsa gerek der işi bitirir. Anlatabiliyormuyum , eğer ben 2 sene bu enerjiyi araştırdım diyerek ve bunu paylaşmak istiyorsam bildiğiniz birşey var ise veya meraklı iseniz tartışırız ama böyle birşey yoktur olamaz imkansız derseniz boşa nefes tüketirsiniz. Ha şuvar ben sizin ne demek istediğinizi anladım fakat bu enerjinin yapısı ile çalışan patentli ürünler olduğu için kesin bir dille konuşuyorum. Fotoğraf ile enerji göndermek yok diyorsunuz, neden olmasın? Neden olamasın bana bunun mantığını izah edermisiniz!! Bir cep telefonu veya bir televizyon ile dünyanın diğer ucundaki birisi ile görüştüğünüz kafanıza yatıyor her ne kadar bunun da bir enerji olduğunu bilmeseniz bile. Bir bitki eğer 2-3 kat daha hızlı gelişim gösteriyorsa bunu alarak en basiti seralarda kullanıyorlar fakat sizde bütün dediklerimi ezip geçerek İNANMIYORUM diyorsunuz , en basitinden dediğim şeyi deneyerek kendi gözünüzle görebilmek yerine boş konuşmayı tercih ettiniz.

• ne kadara aldınız acaba ürünü?
  • @ esg222

Kendine biraz enerji bas, çok agresifleştin. Veya makinen bozuksa resmini gönder benim makinadan basayım enerjiyi. Yardımlaşma baabında.
  • Fotoğraf kısmına kadar iyi gidiyordu ordan sonra :
  • quote:

Orijinalden alıntı: esg222

Senin inanmadığın enerjinin motoru var 2000 yılına kadar gizli tutuluyordu şimdi ise özel laboratuvarlarda kullanılıyor, inanmadığın enerji üzerinde Einstein bir ton kafa patlatmış, senin inanmadığın şey ile güney Afrikada yağmur yağdırıyorlar (cloud buster) yani inanmadığın şeyler ile yaşamaya devam edersin yada kafan basıyorsa araştırıp öğrenirsin, yerçekimine neden inanıyorsun çık atla çatıdan!! Yerçekimini henuz nasıl olduğunu hiç kimse ispatlayamadı sadece teorilere bağladılar ama ona inanıyorsun çünkü delillerini doğar doğmaz öğrenmeye başladın, bu enerjiyide henuz bilim adamları çözmek için uğraşırken, senin inanmaman beklenen birşey fakat ben inanmıyorum diyip benim yazımın içine edip kaçarsan olmaz, bana bu enerjinin hiç bir yerde kullanılmadığını bilim adamlarının böyle birşey olmadığı görüşünde fikir beyan ettiklerini söylersen bir katkın olurdu. Yani inanmıyorum diyerek boş boş konuşmak zaten bizim millete has birşeydir. Benimle bilmeyen arasında ki fark şudur, ben bilmediğim birşeyin nasıl çalıştığını öğrenmek içini parçalar bakarım ve işi orada bitiririm, fakat bilmeyen biriside bu nasıl birşeymiş elin gavuru yapıyor, bu şeytan işi olsa gerek der işi bitirir. Anlatabiliyormuyum , eğer ben 2 sene bu enerjiyi araştırdım diyerek ve bunu paylaşmak istiyorsam bildiğiniz birşey var ise veya meraklı iseniz tartışırız ama böyle birşey yoktur olamaz imkansız derseniz boşa nefes tüketirsiniz. Ha şuvar ben sizin ne demek istediğinizi anladım fakat bu enerjinin yapısı ile çalışan patentli ürünler olduğu için kesin bir dille konuşuyorum. Fotoğraf ile enerji göndermek yok diyorsunuz, neden olmasın? Neden olamasın bana bunun mantığını izah edermisiniz!! Bir cep telefonu veya bir televizyon ile dünyanın diğer ucundaki birisi ile görüştüğünüz kafanıza yatıyor her ne kadar bunun da bir enerji olduğunu bilmeseniz bile. Bir bitki eğer 2-3 kat daha hızlı gelişim gösteriyorsa bunu alarak en basiti seralarda kullanıyorlar fakat sizde bütün dediklerimi ezip geçerek İNANMIYORUM diyorsunuz , en basitinden dediğim şeyi deneyerek kendi gözünüzle görebilmek yerine boş konuşmayı tercih ettiniz.

dostum sen burdakilere bakma araştırmalarının devamını diliyorum başarılar.

•  Bilinmeyen gizli Teknolojiler

bu alet daha mantıklı geldi:D

en azından su buluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImbaLanceD

@ esg222

Kendine biraz enerji bas, çok agresifleştin. Veya makinen bozuksa resmini gönder benim makinadan basayım enerjiyi. Yardımlaşma baabında.

Bende hiçbir sorun yoktur yazımda da belirtecektim benim anlatmak istediğim noktayı anlayasınız diye üstüne basarak belirttim, yoksa kesinlikle kişisel bir olay değildir ama demek istediğimi anlayamadığınız için boş konuşmaya devam ediyorsunuz, devam etmektede özgürsünüz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.