Şimdi Ara

Bilinemeyen yada Unutulan Animeler için Yardım Hattı (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
633
Cevap
28
Favori
63.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Zamanında TRT'de yayınlanan bir anime vardı. Kamikaze Kaitou Jeanne ile peşi sıra yayınlanırdı. Cadılık eğitimi alan kızlar vardı. Asalarında toplar bulunurdu. Her büyü yaptıklarında top sayısı azalırdı. Daha sonra gidip doldurmaları gerekirdi. Hocaları da kurbaya dönüştürülmüş bir cadıydı. Hatırlayan var mı?

    Edit: Buldum. Ojamajo Doremi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRTFR -- 4 Aralık 2016; 20:40:7 >
  • Yıllar Önce tvde izlediğim bir animeyi arıyorum Sinema filmi gibiydi. Konusu eski Amerika da topraklarında bir atın hikayesini anlatıyordu. Yerliler ve amerikan askerleri vardı. Yerliler atı yakalayıp evcilleştirmeye çalışıyorlardı. Bu sürede askerler yerlilere saldırıp atı alıyordu falan. İsmi Özgür Ruh veya Ehlileştirilemeyen Ruh Olarak geçiyor olabilir ne kadar aradıysam bulamadım. birde Siyah İncinin Türkçe kaliteli linki varsa çok iyi olur arkadaşlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: 16F84A

    Yıllar Önce tvde izlediğim bir animeyi arıyorum Sinema filmi gibiydi. Konusu eski Amerika da topraklarında bir atın hikayesini anlatıyordu. Yerliler ve amerikan askerleri vardı. Yerliler atı yakalayıp evcilleştirmeye çalışıyorlardı. Bu sürede askerler yerlilere saldırıp atı alıyordu falan. İsmi Özgür Ruh veya Ehlileştirilemeyen Ruh Olarak geçiyor olabilir ne kadar aradıysam bulamadım. birde Siyah İncinin Türkçe kaliteli linki varsa çok iyi olur arkadaşlar.

    Özgür Ruh - Spirit of the Cimarron
  • Arkadaşlar aslında ismini unuttuğum anime dizisi çocukken izlemiştim yaklaşık 8-7 yıl önce olmalıydı aklımda kalanları yazıyorum. ..
    Bir adam var bu adam kötülere karşı savaşıyor böyle düello gibi birsey oluyor savaşa baslamadan önce sinematik aracılığıyla kollarını açıyor kendi etrafında dönüyor böyle sanki içine güç gibi bir ruh içine giriyor böyle arkada Yin - Yang sembolü çıkıyor sanki sonra efsane diyor ve sonrada savaşa başlıyor biraz karmaşık ama aklımda kalan bunlar hatta sembolün işareti bu

     Bilinemeyen yada Unutulan Animeler için Yardım Hattı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Çok eskilerden izlemiştim, ana karakterin saçları kırmızıydı, ve burunu uzundu.Hatta animenin en önemli yerlerinden biri de ona hep uzun burnunu her işe sokuyorsun demeleriydi, tehlikeli düşmanları etkisiz hale getirmek gibi bir görevi vardı, hatırladığım kadarıyla bir kılıç ile dövüşüyordu, sanırım bir de tabancası vardı ama emin değilim, hatırladığım bir bölümde robotlarla dolu bir yerde bir arkadaşı ile dövüşüyordu sanırım ama bundan da emin değilim, ana karakterin kırmızı, uzun saçlarından ve uzun burnundan, dediğim replikten eminim sadece.Bu animeyi bulur musunuz?
  • Arkadaşlar merhaba, sanırım kanal d de izlemiştim(sabah çok erken saatte çıkıyordu) bir grup asker uzay gemisiyle bir gezegene iniş yapıyorlar ve orada yaratıklar gizemli bir şekilde istila etmeye başlıyorlar askerleri, sonra çok büyük savaş olmaya başlıyor kan gövdeyi götürüyor anlayacağınız. Konusu Alien(yaratık) türü bişeye benziyordu ama internette bulamadım bir türlü yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
  • raiden82 R kullanıcısına yanıt
    Blue Gender diye bir animenin tarifine benziyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxmania -- 11 Şubat 2017; 2:56:5 >
  • maxmania kullanıcısına yanıt
    Şimdi önerdiğiniz animenin screenshotlarına baktım da malesef bu anime değil askerlerin uzay kıyafetleri böyle değildi kaskları hatırladığım kadarıyla daha keskin hatlıydı(motosiklet kaskı gibi)
  • 90'lı senelerin başları 1 iskelet 1 aslan 1 de kaslı güçlü bi eleman vardı başrollerde neydi o acep .
  • Gaea kullanıcısına yanıt
    tam he-man tarifi olmuş bu dediğin. eğer o değilse mesaj at, bir araştırma yaparım.
  • Şoyle bir çizgidizi vardi.bir kiz bir sekilde annesinin ruyasina hapsoluyor.orda yesil alninda yildiz olan sekilden sekile giren yeşil bir yaratik ile maceralara atiliolardı.kotu bir seytan kadin vardi korkardim çoçukken.kiz sihirli ayakkabi bukle vb biseyler kullaniodu.bir 10 yil once filan yayinlaniodu tv de



    Şimdiden teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Bir zaman bi anime vardı animemi bilmem ama okul vardı bi tane kare gözlüklü bir karakter bi değişik bilgisayar buluyodu ve içinde bir kız vardı o kızla tanıştı ve o pcnin kullanımı ögrendi sonra o pcde sıkıntı cıktı okullda bi kötü olaylar olmaya başladı birkaç arkadaşı o sanal alana girdi orda bişeyler ile dövüştülersonra gerçek hayatta zaman geri gitti ama bizimkiler olayları unutmadı ben bu animeyi artık bulmak istiyorum




  • raiden82 R kullanıcısına yanıt
    bir de şunu deneyin https://myanimelist.net/anime/2516/Uchuu_no_Senshi

    ingilizcesi starship trooper.
  • Animecihüso A kullanıcısına yanıt
    videogirl ai vardı, konu ona benziyor. şansını dene istersen.
  • bilmeyen olur bende ninja scroll öneririm.
  • seneler önce(2009-2012 yılları gibi) ntvde ya da cnbc-ede bi akşam yayınlanmış bi anime film vardı. Filmde havai fişeklerin patladığı, ejderhaların olduğu festival gibi bi sahne vardı ve filmin sonunda insanlar tavşan ya da sincap gibi bi şeye dönüşüyordu. Bileniniz varsa yazsın lütfen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jajatoc J kullanıcısına yanıt
    summer wars' a benzettim ama emin olamıyorum. o değilse bile izlemeni tavsiye ederim güzeldir.
  • maxmania kullanıcısına yanıt
    Dediğin filme baktım da maalesef değil hocam ama önerin için sağol, bı ara izlerim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Animecihüso A kullanıcısına yanıt
    Code lyoko olabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir tane okul var, doğa üstü güçlü öğrencilerin olduğu ve bu okula gelen öğrenciler güçlerine göre sınıflandırılıp ona göre hizmet alıyordu. Okula yeni gelen kız öğrenci ilk kötü şartlarda iken sonrasında sınıf yükselip iyi şartlarda devam ediyordu bir elamanın gücüde bir kisinin gölgesine büyü yaparak ona zarar verebilmesi idi. Geçen aklıma takıldı bulamadım bilen var mı acaba diye yazayım dedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.