B

Teğmen
05 Ağustos 2014
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 42 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Subtitle workshop programını yüklerken en alttaki gibi bir hata çıkıyor. Böyle "Durdur" "Yeniden Dene" "Yoksay" seçenekleri de çıkıyor. Ben yoksay'a tıklıyorum sonra program yüklemesi tamamlanıyor ancak programı açtığımda türkçe dil karakter kodlu programdaki yazılar ve türkçe altyazılı dosyalardaki ı,ç,ş,ü,ö gibi harflerin yerine çince karakter yazıları çıkıyor.

Ne yaptım, ne ettiysem düzeltemedim.
Çözümü bilen varsa, lütfen yazsın.

error opening file for writing"E:\subtitle workshop\langs\Rom钞?lng"
Hit abort to abort installation,retry to retry writing the file,or ignore to skip this file
Sürekli haberlerde görüyorum türkiyede yapılacakmış şehir olarak antalyada bir otelde ve bunun için suidi arabistan kralı 18 milyon dolarla oteli kapatmış, dolarlar bizim cepe mi giriyor, şimdi dicekseniz 'düşündüğün şeye bak, dünya liderleri geliyor oğlum türkiye'ye' demeyin merak ettim sadece
Geçenlerde bir berber dükkanındaydım müşteri olarak televizyon açıktı suriyelilerle ilgili haberlere falan bakıyordum ayna yansımasından tam o sırada dükkana bir suriyeli adam girdi dilenci gibiydi dükkan sahibinden para istiyordu yada dileniyordu dükkan sahibi bunun üzerine ''git sizi buraya sokan erdoğandan iste onda para çok'' dedi suriyeli adam anlamadı tabi adamı kovdu ama ben üzüldüm biraz ya siz olsaydınız ne yapardınız?
Kanal D'nin yapımcılığını, Limon Film'in üstlendiği, yönetmeniğini Ömer Uğur ve Eray Koçak'ın yaptığı, senaryosunu Gül Abus Semercinin kaleme aldığı ve Kanal D'de ekrana gelecek olan Kalbim Egede Kaldı başrollerinde Alper Saldıran (Mustafa) ve Oya Unustası (Zeliş) yer alıyor ayrıca oyuncu kadrosunda;
Eren Hacısalihoğlu (Yaman) , Celile Toyon(Iraz Nine) , Şerif Erol (Osman Gıpgıp) , Aslı Omağ (Hatice Gıpgıp) , Şebnem Doğruer (Emine Kürük , Serhat Özcan (Ali Kürük) , Süha Çağrıcı (Hakan Gıpgıp) , Nehir Akkoç (Meyem Gıpgıp) , Lemi Filazof (Cabbar Gıpgıp) , Neşem Akhan (Halide Gıpgıp) , Yeliz Akkaya (Fatmanaz Kürük) , Selin İleri (Elifsu Kürük) , Özge Sarıtaş (Naile) , Leyla Göksün (Filiz) , Onur Özaydın (Erdinç) , Ceylin Yüksek (Gülüş) , Yağız Yeşiltepe (Rıza)

Dizinin çekim yerleri start olarak İstanbulda başlayan sonra İzmir çeşme, Seferihisar ve Ildırda devam ediyor.

Dizinin Konusu;
Iraz nine 45 yıl önce meydana gelen bir depremde anne ve babasız kalan Hatice ve Emine isimli iki kız çocuğunu evlat edinir. Kızları kardeş gibi büyütür ve uygun gördüğü erkeklerle evlendirir Hatice ile Emine çoluğa çocuğa karışır. Aradan yılar geçer. Emine ile Hatice'nin kocaları para yüzünde büyük kavga eder ve birbirlerine düşman kesilirler. Iraz nine aileleri barıştırmak için bir evlilik planıyapar. Emine'nin oğlu Mustafa ile Hatice'nin kızı Zeliş'i evlendirmektir. Aileleri bu evliliğe ikna etmek için de sahibi olduğu büyük mal varlığını Zeliş'le Mustafa'nın üzerine yapacağını söyler.Zeliş ile Mustafa başlarda bu evliliğe karşı çıkarlar.Ama ailelerinin zorlamaları ile kağıt üstünde kalacak bir evliliğe imza atarlar. Başlarda sürekli kavga eden ve boşanmak için ellerinden geleni yapsalarda Zeliş'le Mustafa gün geçtikçe birbirine alışacak ve zorla başlayan evlilik büyük bir aşka doğru ilerleyecek.

1.Bölüm 1.Fragmanıhttps://www.youtube.com/watch?v=-zZAXvpIExs&itct=CDkQpDAYASITCP_WleXPr8YCFUmZfgodbiEAplIia2FsYmltIGVnZWRlIGthbGRpIDEuYm9sdW0gZnJnbWFuaQ%3D%3D&hl=tr&gl=TR&client=mv-google

1.Bölüm 2.Fragmanıhttps://www.youtube.com/watch?v=GjhO-YQlkIs&itct=CDYQpDAYAiITCP_WleXPr8YCFUmZfgodbiEAplIia2FsYmltIGVnZWRlIGthbGRpIDEuYm9sdW0gZnJnbWFuaQ%3D%3D&hl=tr&gl=TR&client=mv-google

1.Bölüm 3.ragmanıhttps://www.youtube.com/watch?v=seKEzlLuaOk&itct=CDMQpDAYAyITCP_WleXPr8YCFUmZfgodbiEAplIia2FsYmltIGVnZWRlIGthbGRpIDEuYm9sdW0gZnJnbWFuaQ%3D%3D&hl=tr&gl=TR&client=mv-google

Dizi 24 haziran çarşamba akşamı Kanal D ekranlarında izliyicilerle buluştu.
Arkadaşlar assassin's creed brotherhood 2 cd
yükledim 2.cd taktım kutunun dolmasına son bir damla kalmıştı bir hata verdi tekrar
dene,durdur,yoksay diye bir uyarı bende yoksay dedim oyun yüklendi sonra oyuna tıkladım activation.exe diye bir hata geldi çözüm nedir?
Geçen pazar akşamı bir kanalda hayalet gemi filmini izledim itiraf etmem gerekirse ilk defa izlediğim içil çok etkinlendim bu tarz filmler varmı biraz zor ama olması yazarsanız türü önemli değil olayı aydınlatan bir grup yada bir kişide olabilir farketmez bildiklerinizi yazarsanız sevinirim arkadaşlar
Arkadaşlar bir site vardı online türkçe altyazıyı bozuk görünen türkçe karakteri düzeltiyordu böyle çeviriyordu çok kullanırdım böyle mavi temalı bir site bilen varsa yazsın
Forumda bir konu açtım hesabıma girince 2 bildirim yazısı var baktım çıktım sonra yine girdin hala 2 bildirim yazısı var giriyorum yeni bir mesaj yok kaç saat oldu hala var bir el atın şuna
Arkadaşlar bu iki oyunda bilgisayarımın sistemin özelliklerine uyuyor ama abimle bir türlü anlaşamıyoruz ben diyorum Assassin's Creed Unity abim diyor Gta 5 bu yüzden tartıştık bende dedim foruma konu açıyım hangisi daha iyi diyorlarsa onu alıcaz abim tamam dedi bu iki oyunu oynayan arkadaşlar hangisi öndedir ikisinde alacak kadar bütçemiz müsait değil birini önce alıp diğerini bir dahaki aya bekli iki aya sonra alıcaz yaz indirimleride bekleyemeyiz dimi
Arkadaşlar twitterda durduk yere takip ettiğim kişiler arttı ben 7 kişi Takip ediyorum birden bire 12 kişi oldu birde sadece 7 kişi gözüküyor birde bir kişinin takibini bırakamıyorum o da atilla taşın hesabı Takibi bırak diyorum çıkıyorum tekrar giriyorum Yine Takip ediyor delirtmek üzereyim yardım edin
Hakkında
Meslek: Öğrenci
İlgi Alanları: PC Oyunları ile Programları and İngilizce
Forum İmzası:
"Gerçekleri Bulmak İstiyorsan Yalanların Peşinden Git"
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
PC
Mobil cihaz
Nokia
Operatör
Turkcell
Oyun Platformu
PC
Takım
Fenerbahçe
Dünyadan Futbol
Liverpool FC
Basketbol
Boston Celtics
İşlemci
Intel
Modem
TP-Link
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 269
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.465 (Bu ay: 138)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 57 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.