Şimdi Ara

bilime inanmıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilim sigaranın zararlarını minimize edemiyorsa mars'a boşuna çıkmasın şov yapmayın bize öncelikle bu dünyada hayat lazım hem sigaranın tadını verecek hem de brokoli kadar faydalı olacak bir şey icat edeceksiniz galaksi keşfeden bunu da yapar ama bunlar artist oldukları için anca marsa gitme şovu yaparlar

• bilim ve teknoloji farklı şeyler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem sigaranın tadını verecek hemde brokoli kadar faydalı olacak işe bak sen. Bilim adamları bunu duysa mesleği bırakırlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: MrbBenBurak

Hem sigaranın tadını verecek hemde brokoli kadar faydalı olacak işe bak sen. Bilim adamları bunu duysa mesleği bırakırlar.

üstte yazdık karsim galaksi keşfeden bunu da yapar bıraksınlar mesleği alayı boş daha burada hayat bulamadık hemen marsa gitmeler falan şovmen herifler sizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: asosyal yaratik

quote:

Orijinalden alıntı: MrbBenBurak

Hem sigaranın tadını verecek hemde brokoli kadar faydalı olacak işe bak sen. Bilim adamları bunu duysa mesleği bırakırlar.

üstte yazdık karsim galaksi keşfeden bunu da yapar bıraksınlar mesleği alayı boş daha burada hayat bulamadık hemen marsa gitmeler falan şovmen herifler sizi

Konu - Nick uyumu deyip susuyorum

• Başka gezegenleri araştırmaların sebebi, dünyanın başına da gelebilecek olayları ön görebilmek, bilgi sahibi olmak için.
  • Mars'a gitmek önemli ulan.
  • elektronik sigara bilim ürünü değil mi?
  • Brokoli faydalı değil ki, boş bir sebze

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilim zaten bir inanç değildir yani inanılacak bir şey değildir.

Aslında senin durumunu anlayabiliyorum,tamamen tanrının suçu.

İnan ki böyle olsun istemezdim...
  • Adamlar hem seni zehirliyor hem de o zehirden kurtulman için kanser ilacı üretip satıyor hanginiz daha akıllı tekrar düşün koçum

• Bilim tam olarak bir inançtır

• quote:

Orijinalden alıntı: Graviton G

Bilim tam olarak bir inançtır

bilime inanmıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: oktoberfest

quote:

Orijinalden alıntı: Graviton G

Bilim tam olarak bir inançtır

bilime inanmıyorum

Why derler adama.
    Bunu agresif olarak algılama ama bilimle ilgili kitaplar okumak belgeseller izlemekten daha iyidir.

• Dediğin şey mümkün değildir mümkün olsa bunu bulan üretime geçiren dünyanın en zengini olur net

• bu dediğiniz bulundu, halis harput balı, sigaradan lezzetli brokoliden faydalı, kilosu 5tl hemen spariş verin ücretsiz kargo dünya düzdür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana inanmıyor

-Bilim-

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslanbenzer

Brokoli faydalı değil ki, boş bir sebze

Brokoli çok çeşitli vitamin ve mineraller içerir.En çok bulunanları ise şunlardır:

C Vitamini: Cilt sağlığı ve bağışıklık sistemi üzerinde önemli fonksiyonları olan C vitamini bir antioksidandır.45 gram çiğ brokoli günlük C vitamini ihtiyacının % 75 ini karşılar.

K1 vitamini: Brokoli,kemik sağlığı ve kan pıhtılaşması için gerekli olan K1 vitaminini önemli miktarda içerir.

Folat(B9): Özellikle hamilelik döneminde çok gerekli olan folat vitamini, normal doku büyümesi ve hücre yenilenmesi gibi görevlerde yer alır.

Manganez: Bu eser element kepekli tahıllar,baklagiller,meyve ve sebzelerde bulunur

Potasyum: Bu temel mineral,kan basıncı kontrolü ve kardiyovasküler hastalıkların önlenmesi için gereklidir.

Demir: Kırmızı kan hücrelerine oksijen taşınmasında görevli bu element önemli işlevlere sahiptir.

link

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.