Şimdi Ara

BİLİM-TEKNİK DERGİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
4.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu burada daha fazla ilgi görür diye açılmıştır. Bilmiyorum kaç kişinin ilgisini çeker ama gündelik hayatta herşeye para harcayan bizler; neden Bilim-Teknik Dergisinin 1 yıllık aboneliğine 40 TL vermeyelim ki... Ülkelerin gelişmişlik seviyesi, önce bireyle başlar.

Haydi Konu Dışı, Bilim-Teknik dergisine abone olalım...

Bilim-Teknik Dergisi nedir? (Vikipedi)

Bilim-Teknik Dergisi Resmi Site

Bilim-Teknik Dergisi abonelik işlemleri

BİLİM-TEKNİK DERGİSİ
    Ocak 2010 Sayısı

• Ntv Bilim alıyorum bence daha güzel herkesin tercihi sonuçta

BİLİM-TEKNİK DERGİSİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ttt01 -- 2 Ocak 2010; 12:52:47 >

ne oldum dememeli! , noluyo ... demeli!

bütün umutların kaybolması özgürlüktü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _R3sp3cT_!LL3g4L_

dergiye çalışıyon dimi

İyi olurdu aslında...
    Üç yıl yatılı olarak okumuş olduğun lisenin kapısının önünde sigara içen yetişkin bir adam olarak kendilerini sokağa fırlatan öğrencilere hayretle bakıyorsun. Bunlar çocuk yahu, diye düşünüyorsun içinden. Oysa lise dediğinde, kendini hep sabah soğuk suyla tıraş olurken anımsıyorsun. Erkekliğe adım attığın yıllar olduğu için kendini hep büyük düşünmüşsün. Oysa düşlerinin dehlizlerinde umutsuzca çıkış aradığın o bina bile ne kadar küçükmüş.
  • Her yıl aboneliğimi yeniliyorum, çok faydalı
    2003'te üye olmuştum
    Daha Fazla Göster
  • temmuz ayında 42 yıllık arşivi dvd ye atıp vermişlerdi saolsunlar
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • [Deleted by Admins]
  • kaç para verdiler?
  • Online okumak isteyen 1 senelik üyelik karşılığında 25 TL'yi kredi kartından çektirip rahat rahat PDF kalitesinde okuyabilir paylaşabilir(İlk sayıdan son sayıya kadar).Ben ilginç bulduğum konuları kaydedip paylaşıyorum rapid vs. den..

Önceleri ben de Bilim Teknik alıyordum ama artık takip edemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: (@yberk)

kaç para verdiler?

Yazık sana...

Orijinalden alıntı: mllm

Ben sınıfıma (ilköğretim 2. sınıf) her ay Bilim Çocuk alıyorum.
    Öğrencilerimden de bireysel olarak alanlar çok.

Önceleri ben de Bilim Teknik alıyordum ama artık takip edemiyorum.

Sizin gibi öğretmenleri lisede de görmek isterdim. Maalesef öğretmenlerin geneli çok sıradan ve sıkıcı.
    "Türkiye Cumhuriyetinin, özellikle bugünkü gençliğine ve yetişmekte olan çocuklarına hitap ediyorum: Batı senden, Türk'ten çok geriydi. Manada, fikirde, tarihte bu böyleydi. Eğer bugün batı teknikte bir üstünlük gösteriyorsa, ey Türk Çocuğu, o kabahat da senin değil, senden öncekilerin affedilmez ihmalinin bir sonucudur. Şunu da söyleyeyim ki, çok zekisin! .. Bu belli. Fakat zekânı unut! .. Daima çalışkan ol..."
    Mustafa Kemal ATATÜRK
  • yıllık 40 lira mı olmuş ya ben 2008 mart'ında 2 yıllığına 50 lira vermiştim daha hala okuyorum çok da memnunum ama açıkça söylemek gerekirse bazı sitelerde kopyalarını gördüm ve bu beni mutsuz etti ben o kadar para veriyorum ama başkaları belli başlı sitelerden bunun kopyasını edinebiliyor bence hiç hoş bişey değil böyle giderse bir daha almayı düşünmüyorum bunu engellemenin kolay yolları var neden bişey yapmazlar anlamıyorum
  • Yaklaşık 12 yıldır alıyorum. Özellikle abone olmuyorum. Derginin gelişini beklemek, gazeteciye gidip almak garip bir şekilde daha hoş geliyor. Fakat son 3 yıldır o eski tadı yok derginin. Artık B&T yanında NTV Bilim almaya da başladım. Bir dönem bilim çocuk almışlığım da var. ilk 36 sayısı elimde mevcut sonra bıraktım zaten. NTV Bilim'de gayet güzel. Yanlış görmediysem B&T'nin eski kadrosu orada ve kesinlikle derginin tarzından anlaşılıyor.

Orijinalden alıntı: radressss

yıllık 40 lira mı olmuş ya ben 2008 mart'ında 2 yıllığına 50 lira vermiştim daha hala okuyorum çok da memnunum ama açıkça söylemek gerekirse bazı sitelerde kopyalarını gördüm ve bu beni mutsuz etti ben o kadar para veriyorum ama başkaları belli başlı sitelerden bunun kopyasını edinebiliyor bence hiç hoş bişey değil böyle giderse bir daha almayı düşünmüyorum bunu engellemenin kolay yolları var neden bişey yapmazlar anlamıyorum

Dostum dünyanın en pahalı filmi olan Avatar'ı bile daha vizyondan çekilmeden korsanını çıkarmışlar. Albümler olsun, kitap olsun, oyunlar olsun, filmler olsun; kimse para vermezse n'olcak. Millet nasıl emek harcayacak. Maddi durumu olan herkes orijinal kullanmalı. Zaten malum siteden indirenlerin zannetmiyorum ki o dergiyi okuduğunu. Zaten parasıda ucuz, haydi DH; Bilim ve Teknik Dergisi alalım, okuyalım, okutturalım...

• evet bende üye olabilirim ama merak ettiğim bişey var online üyelik başvurularında ilgileniyorlar mı? makine mühendisleri odasına atmadığım mail kalmadı arkadaş para vericem üye olucam dergini alıcam diyorum cevap attıkları yok

al işte bu site de çalışmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Label Society -- 2 Ocak 2010; 22:59:40 >

Yes, I'm Creeping Death!
    ferocious solo of the history
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.