Şimdi Ara

Bilim insanları, COVID aşılarının sebep olduğu kan pıhtılarının sebebini tespit etti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: DAyhanU Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü2 Mobil
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
8 oy şu anda #9
Popüler Konular listesinde
2. Sırada  bugün en iyi #1
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

eşim hemşire. sana itelenenleri iyi ezberlemişsin!

bir çok hastaya kislorod yani oksijen takviyesi verildi. bu aslında onların ciğerlerini yaktı mahvetti. kaç tane insan bu yanlış tedaviden öldü belli değil.

benim akrabam kadın akciğer kanseriydi. tabi bize kan bağı ile değil ama bir akrabamıza gelin gelmişti. neyse normalde 6 ay demesine rağmen doktor bu kadına kızları ve çevresi "ameliyat çok iyi geçti" diyor. kadın bu moralle 6 ay derken 4. yılında korona'dan ölüyor.

ama kadın zaten hastaydı. hasta kişiye normal viral aşı corona da yapsan yine etkiliydi! ama WOKE AB, millete mrna zehrini diretti!

anlamak istmediğiniz bu.

evet eşim hemşire. kaç tane iş arkadaşı woke alman sol hükümeti dayatmasına rağmen aşıyı boşa sıkıp kendilerine belge aldılar. haberiniz yok tabi. epstein ve bill gates FT Rotschildgiller sponsorluğunda iyi dayadı bu virüsü ve zehri. virüs normal de değildi. lab ortamında yetiştirildiği söylemleri artık en gerçekçi ihtimal olarak geliyor.

• İnsanların hastane koridorlarında yerlerde öldüklerini, yoğun bakımlarda yakınlarını son bir defa görme şansı bile bulamadan öldüklerini, genç yaşlı demeden öldüklerini gördük.

Aslında durum çok basit, bilim insanları bir seçenek sundular ve yönetenlerde bunu uygulamayı tercih ettiler, ki başka şansları yoktu.

Biz aşı olanlarda bu seçime/yönlendirmeye razı olduk, elbette seçeneklerimiz kısıtlı ve muğlaktı ama günün sonunda bizim ve toplum için mantıklı olanı seçtiğimize ikna olduk.

Ben kendi adıma bir tek kişiye bile sebep olmayı doğru bulmadım ve bilime güvendim.

Bugün dönüp geriye baktığımda yanıldığımı da düşünmüyorum, görüyoruz, salgın bitti, ölümler bitti.

Aşı olmayanlar ise bir seçim yaptılar ve şimdilerde haklı çıkmak, haklı çıktıklarını bağıra bağıra haykırmak için fırsat kolluyorlar.

Salgının daha uzun süre aramızda kalmasında katkıları olduğunu, bencillikleri sebebi ile daha çok insanın ölmesini seçtiklerini unuttuğumuzu sanıyorlar.

Bazıları ise sinekten yağ çıkarmaya çalışıp daha da küçülüyor, haberi okumaya dahi tenezzül etmeyip başlık üzerinden naralar atanlar var ve bu çok ayıp.

Bizler aşı olmayı seçerek kendi sağlığımızı riske attık belki, ama siz aşı olmamayı ve halen bu toplumun içerisinde yaşamaya devam etmeyi seçerek kendiniz ve çok daha önemlisi başkalarının hayatlarını riske attınız.

Salgının başlarında sürü bağışıklığını deneyip aşılara mesafeli duran, karantina seçeneklerini kullanmayan İngiltere'de o günün karar vericileri şu an yargılanma riski ile karşı karşıyalar, iddiaya göre tersi şekilde davranarak 50,000 ölümü engelleyebilirlermiş.

• Vega V kullanıcısına yanıt

Daha fazla araştır yeniden düşün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hadi eşinizin görev yaptığı yerde yanlış tedavi uygulandı diyelim, tüm Türkiye'de yanlış tedavi uygulanarak entübe hastaların ciğerleri mi yakıldı? Corona zaten ciğere kalıcı hasar veren bir hastalık. Ayrıca tüm dünyada ölüm oranları belli değil mi hocam? Çoğu devlet basiretsizliğini gizlemek için sayılarla da oynadı üstelik.

Yani virüs nerden çıkmış, laboratuvarda mı hazırlanmış, doğal yolla mı oluşmuş; önemi var mı? Burnunuzun dibinde insanlar ölüyor, kronik hastalar ölüyor, yani aşı olmayayım ilerde daha çok nezle olurum deme lüksü var mıydı gerçekten?

Ben demiyorum ki aşılar masum. Yan etkileri olabilir, zaten test edilecek zaman da yoktu. O zamanın koşulları bunu gerektirdi ve aşı olduk. Sevdiklerimizi kaybetmeyelim, biz bırakıp gitmeyelim diye aşı olduk. Bunlar Amerika'nın oyunu deyip ölse miydik? İlerde bağışıklığım düşer aşı olmayayım mı deseydik?

Salgın kendi kendine bitmedi arkadaşlar, bunu anlamanız lazım.

• Hastanede yatanlara 7 tane grip ilacı veriyorlardı. 2 günde neredeyse 1 kutu. 7 tane en dandik grip ilacı içsen sağlamken bile yamulursun.

grafen neden verildi, peki?
    iletkenlik ve frekanslarla algılanabilirlik için olmasın.
    adamları (insanları) yürüyen anten, alıcı yapmak amaçlıydı, onu da korkutarak, kısıtlayarak, resmiyet adı altında şantajla uyguladılar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taoson -- 14 Şubat 2026; 0:45:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Konu mRNA aşılarıyla ilgili değil, adenovirüs tabanlı geleneksel aşılarla ilgili ve burada aşı aleyhine yorum yapan bilgisiz tayfanın haberi okumadığı da belli oluyor çünkü aşının VIIT denilen bu yan etkisi sadece 200 bin kişide 1 görülüyor ve o da aşıyı izleyen ilk bir kaç haftada, aşının kalıntıları vücuttan tamamen atılmadan önce çıkıyor, yıllar sonra değil.

Covid'den ölüm oranı salgın başladığında %2-3 seviyesindeydi. Yani Covide yakalanan her 100 kişinden yaklaşık 3'ü ölüyordu. yaşlılarda bu oran %14'ler kadar çıkmıştı.

Şimdi bir yanda %2 ile %14 arasında ölüme yol açan bir salgın var, diğer yanda her 200 bin kişiden birinde pıhtı atmasına yol açacak bir aşı yan etkisi var ve bu pıhtı atanların da hepsi ölmüyor, ancak hayati organlara gelirse ölümcül oluyor. Yani aşının bu yan etkisinden ölme ihtimali yaklaşık yarım milyonda 1 ama aşı olmazsan hastalıktan ölme ihtimalin yaşına göre %2 ile %14 arasında değişiyor.

Şimdi tablo buyken aşı olmayana salak mı denir akıllı mı?

Ben ahmak derdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torlak Kemal -- 14 Şubat 2026; 1:8:38 >
    biraz daha artar. (Emil Michel Cioran)
    * Yearning for the past is usually just the lament of lost youth.

• Uzun süredir şu sitede yayınlanan en önemli haberlerden birisi aslen. Gencecik iki arkadaşımı bu sebepten (beyne pıhtı atması) kaybettim. İkisi de benim gibi sigarası ve alkolü olmayan pırlanta gibi insanlardı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camelon -- 14 Şubat 2026; 01:25:23 >
  • Torlak Kemal kullanıcısına yanıt

bunu açıkladın ve aşı karşıtları tarafından topa tutulacaksın yazacakken ilk salvo gelmiş bile

AMD Ryzen 5 5600, MSI B450 Tomahawk MAX, Crucial Ballistix Sport LT DDR4 3000 2x8GB, MSI GeForce 1060 3GB Gaming X, Kioxia Exceria Plus 1TB, Phanteks P400A, EVGA Supernova 650 G2, Noctua NH-U12S Chromax, Acer VG240ypbiip, Aula F75, Logitech G Pro X Superlight
  • Rakamlarına itirazım yok, zaten mesele bu değil. Bir ilacın faydalı olması ile devletin onu dayatma hakkına sahip olması aynı şey değildir. Tıp etiğinin en temel ilkesi bilgilendirilmiş onam dır; yani birey riskleri bilir, kendi kararını verir. Sen istatistik üzerinden haklılık kuruyorsun ama akademik dünyanın kendisi bile aşı zorunluluğunun etik boyutunu tartışırken, sen insanlara ahmak demeyi tercih ediyorsun. 

Bazi yayınlarda aşı etkinliği kadar aşı dayatmasının toplumsal güveni nasıl sarstığına dair onlarca makale var. Aşı karşıtlığı ile aşı dayatması eleştirisi arasındaki farkı göremen lazım. Kimse sana aşı olma demiyor, ama insanların vücut bütünlüğü üzerindeki kararını ahmaklık olarak nitelendirmen, bilimi değil otoriterliği savunduğunu gösterir.

Sülalem biontech'in tüm aşılarını oldu, 4 mü 5 mi sayısını bile hatırlamıyorum, tatildeyken bile yeni aşı dozu duyurulunca orada aşı olduğumuzu hatırlıyorum. Ailemden 1 kişi aşı olamadı, o zaman daha aşı bulunmamıştı, sadece o covid'den vefat etti, diğer herkes sağlıklı, arasında 80-85 yaşındaki akrabalarım da var.

Bir kişinin akıl sağlığı yerinde değilse aşı olduktan sonraki tüm hastalıklarını aşıya bağlayabilir, 5-6 yıl oldu, 15-20 yıl sonra kanser olursanız biontechten olacak.

Önce şikayet ettim, şimdi de blokluyorum. Forumdan uzaklaştırılmaktan sıkıldığım ve hükmü ertelenen 5 yıl cezam olduğu için susuyorum, yoksa ben sana haddini bildirirdim.

Yazdıklarımı çürütecek kapasite ve bilgi olmayınca hakarete başvurana ne denilir okuyanların hayal gücüne bırakıyorum.

• dreamblue35 D kullanıcısına yanıt

Eğitimin ne bilmiyorum ama korkunç cehalet içeren bir yazı, milyarlarca insan aşı oldu, aşı olmayınca bile insanların belli bir yüzdesi her gün(bunların içinde önceden hiç hastalanmamışlarda var) hasta olabiliyor, aşı olduğunda ölümsüz olup hastalık ihtimalin sıfırlanamıyor.

Hastalıkların önceden haber verilerek geldiğini sanıyorsun galiba, yüzde 90 hastalık bir anda ortaya çıkar, hiçbir şeyin yokken bir anda kanser olursun, bir anda kalp krizi geçirip ölürsün.

Yaşadığın şeyler covid kaynaklı da olabilir, tamamen tesadüf denk gelmişte olabilir, sana daha bin tane ihtimal yazabilirim ama bu çok bile.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zortak -- 14 Şubat 2026; 1:44:8 >

Vız gelir tırıs gider. daha ileri gideyim, aşı olmayanların IQ'lerinin 80'in altında olduğuna inanıyorum. Aralarında hem aşı karşıtı olan hem de klinik IQ testi yaptıran varsa sonucu burada yayınlasın, ben de asıl IQ'sü düşük olan benmişim yazacağım..

• Bilim camiası senin sandığın gibi ama tek sesli konuşmadı. Harvard, oxford ve stanford'dan epidemiyologlar great barrington deklarasyonu'nu imzaladı, doğal bağışıklık ve hedefli koruma stratejisini savundu. Lancet'te aşı zorunluluğunun toplumsal güveni sarstığına dair makaleler yayımlandı. Bunlar referans aldığın bilim dünyasının kendi isimleri.

Bilim sorgulamayla ilerler, körü körüne itaatle değil. Farklı düşünen herkesi ahmak ilan etmen dogmacılıktır. Aşı karşıtlığı ile aşı zorunluluğunu sorgulamak arasındaki farkı göremiyorsan, iq testini kendine de uygulaman gerekir.

"Corona zaten ciğere kalıcı hasar veren bir hastalık"

böyle birşey yok. ben asthma olmama rağmen 5 defa geçirdim ki asthma bende doğuştan değil daha öncesinde geçirdiğim bir akciğer enfeksiyonunu önemsememem yüzünden ilerleyince sonrasında bu bende tetiklendi. hatta yanlış tedavi yüzünden dendi. o kadar ağır geçirmesem de arada rahatsız ediyor ve evet beş sefer corona olmama rağmen astmamda bir ilerleme olmadı.

hasar bırakan şey kristallenme idi. ama bunu sadece corona'dan değil gripten bile yakalanabilirsin. bağışıklığın çöktüğünde grip bile sana bunu yapabilir.

benim çevremden hastalanıp ölen işte bir o akraba var, bir de 90 yaşında büyük dayım vefat etti. senin çevrende kaç kişi vefat etti? öyle bir deniyor ki sanki facia yaşanmış gibi lanse ediliyor. algıydı hepsi.

he ben ölümler olmadı demiyorum, sonuçta bu doğal olmayan bir evrimdi. corona sars tipi bu virüs hayvanlarda ölümcüldü ve insanlarda sadece çocuklarda ihsal yapacak kadar etkisi vardı. onbinlerce yıl yaşadığımız bu virüs birden böyle evrildi? normal değil.

ben zaten öldürmedi demiyorum. ama ölüm olayları abartıldı. yaygınlığı aşırı hızlı olduğu için ölü sayıları çok fazla göz önüne çıktı. yoksa HIV taşıyan biri de gripten ölebilir.

ama ben tekrar yazıyorum! şuna aşı yazmayın. Viral aşıları eleştirmiyorum. eleştirim bu mRNA tipinde zehirdir.

• Bu konuda cahil kaldım. Şöyle ki 2 doz mRNA kullandım. Sonra covid enfeksiyonu yaşadım. Bende zerre ateşlenme olmadı. Üstelik tam tersi sürekli sırt ciğer bölgem buz gibi dondu. Yani aşı yoluyla sunulan adenovirüs proteinlerine karşı antikor gelişimi değil vücudun savunma sistemi covidi görünce alarma geçmedi. Alarma geçmeyince ateşlenme olmadı. Ateşlenme olmayınca akciğerlerdeki anomali nefessizlik başlamadı, üstelik covid enfeksiyonu boyunca fosur fosur da sigara içtim.

Bence burada bahsedilen aşı türü mRNA değil. Ya da ben ve eşim farklı bir enfeksiyon yaşadık adını covid sandık.

Çünkü onlar basit insanlar üzerinde dinsel ruhani gücünü kaybetti, yeşil sermaye para odaklı kendileriyle bağımlı şirketlerini, öğretmenlerini, deli gibi para basan dershanelerini, valilikleri, belediyleri, sokakları bir araya toplayan mercedes SUV araba sahibi tespihli ABİLERİNİ, TSK'da generallerini, Cumhuriyet Savcılarını, Hakimlerini.... Kısaca tüm ışık evlerinde yetişmiş din ile zihinleri ele geçirilmiş bir değil on değil yüzlerce dekan, rektör, AB temsilcisi vb HEPSİNİ KAYBETTİ
    Onlar için
    "TÜRKİYE'DE DOĞRU GİDEN HİÇBİRSEY YOK."
  • pskillercheto P kullanıcısına yanıt

Facia yaşandı hocam. Benim yengem antestezi uzmanı. Yani 6 yıl tıp okuduktan sonra 2 yıl da anestezi üzerine uzmanlık yapmış biri. Covid döneminde entübe edilmiş hastalarla dolu yatakhanelerde en mükemmel maskelerle hizmet verdi. Buna rağmen kendisi de covid'e yakalandı daha aşısı yoktu. Ve yengem hastalığı atlatığında daha 3 ay telefonda konuşmak için dakikalarca sesini toplamak için ciğerlerinde oksijen biriktirmek zorunda kaldı..

Çünkü onlar basit insanlar üzerinde dinsel ruhani gücünü kaybetti, yeşil sermaye para odaklı kendileriyle bağımlı şirketlerini, öğretmenlerini, deli gibi para basan dershanelerini, valilikleri, belediyleri, sokakları bir araya toplayan mercedes SUV araba sahibi tespihli ABİLERİNİ, TSK'da generallerini, Cumhuriyet Savcılarını, Hakimlerini.... Kısaca tüm ışık evlerinde yetişmiş din ile zihinleri ele geçirilmiş bir değil on değil yüzlerce dekan, rektör, AB temsilcisi vb HEPSİNİ KAYBETTİ
    Onlar için
    "TÜRKİYE'DE DOĞRU GİDEN HİÇBİRSEY YOK."
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.