herşeyi denedim fan ayarlarımıda yükseltim fakat bilgi sayarım çok sıcak bana bi fikir verin ne olur sıcaklık 90 dereceyi bile vurdu
boşta olmasına rağmen ısılar çok yüksek fan ve soğutucuyu kontrol ettinmi anormal bir durum varmı?
Yok Fanlarım Gayet normal çalıyor Hiçbi sorun yok az önce 90 dereceyi vurdu :(
soğutucu yerine oturmuş dimi? sök tak diyeceğim ama macunun yoktur bide cpu-z ekran görüntüsü eklermisin
o görüntüyü nerden hangi programdan bulacapımı söylermisinz ben bilmiyorumda cpu-z yi bu arada dün pc yi açtım içini temizledim üç kaynağını temizledim 1 adet yeni fan taktım içi tertemiz
anormal bir şey yok macun kurusada boşta ısılar o kadar yükselmez belki soğutucu yerinden oynamıştır elinle soğutucuyu bir kontrol et bakalım gevşeklik varmı
Evet Baltım Soğutuculrar oynamıyor fakat rem ile ekran kartı gevşek duruyor bu neden olabilirmi aceba ?
wolly66W
kullanıcısına yanıt
bide aida 64 ölçüp bir göruntu atsana dengesizlik var sanki çekidekler dusuk gibime geldi
quote:
Orijinalden alıntı: wolly66
Evet Baltım Soğutuculrar oynamıyor fakat rem ile ekran kartı gevşek duruyor bu neden olabilirmi aceba ?
onlara dokanma ilgisi yok
bizim yapabileceğimiz başka bir şey yok imkanın varsa macunu değiştirip dene
Bunlarmı kardeşim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme