Şimdi Ara

Biligisayarım ısınıyorve kendiliğinden kapanıyor 10dk açılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herşeyi denedim fan ayarlarımıda yükseltim fakat bilgi sayarım çok sıcak bana bi fikir verin ne olur sıcaklık 90 dereceyi bile vurdu

• boşta olmasına rağmen ısılar çok yüksek fan ve soğutucuyu kontrol ettinmi anormal bir durum varmı?
  • Yok Fanlarım Gayet normal çalıyor Hiçbi sorun yok az önce 90 dereceyi vurdu :(
  • soğutucu yerine oturmuş dimi? sök tak diyeceğim ama macunun yoktur bide cpu-z ekran görüntüsü eklermisin
  • o görüntüyü nerden hangi programdan bulacapımı söylermisinz ben bilmiyorumda cpu-z yi bu arada dün pc yi açtım içini temizledim üç kaynağını temizledim 1 adet yeni fan taktım içi tertemiz
  • Eski bir PC'ye benziyor bence temizlikten çok termal macun yenilenmesine ihtiyacı var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pc yi 2yıl önce almıştım markası exper
  • Kardeşim istediğin gibi resmi attım buyur bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolly66

Kardeşim istediğin gibi resmi attım buyur bak

anormal bir şey yok macun kurusada boşta ısılar o kadar yükselmez belki soğutucu yerinden oynamıştır elinle soğutucuyu bir kontrol et bakalım gevşeklik varmı

• Evet Baltım Soğutuculrar oynamıyor fakat rem ile ekran kartı gevşek duruyor bu neden olabilirmi aceba ?
  • wolly66 W kullanıcısına yanıt
    bide aida 64 ölçüp bir göruntu atsana dengesizlik var sanki çekidekler dusuk gibime geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolly66

Evet Baltım Soğutuculrar oynamıyor fakat rem ile ekran kartı gevşek duruyor bu neden olabilirmi aceba ?

onlara dokanma ilgisi yok

bizim yapabileceğimiz başka bir şey yok imkanın varsa macunu değiştirip dene
  • Bunlarmı kardeşim
     Biligisayarım ısınıyorve kendiliğinden kapanıyor 10dk açılmıyor Biligisayarım ısınıyorve kendiliğinden kapanıyor 10dk açılmıyor Biligisayarım ısınıyorve kendiliğinden kapanıyor 10dk açılmıyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.