Şimdi Ara

Bilgisyarınmı var derdin var... Masraf ne kadar...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Bilgisyarınmı var derdin var... Masraf ne kadar...

(En Son Oy Tarihi: 30.6.2007)
Giriş
  • Evet arkadaşlar bilgisayarlara su gibi para harcıyoruz yok diyene inanmam bu zamana kadar ne kadar harcadınız pamuk eller cebe bakalım yıl ve miktarı yazarsanız iyi olur
    aramızda dahada hastaları var kımler bakalım
    çıkın meydana
    ben 4 sene içinde
    4000 YTL
    ve 3 ay önce pcyi yeniledim 500 ytl ye sattım
    1200 e kasayı yenı aldım 6 ay öncede lcd aldım toplam masrafım
    alış satış 5300 ytl bu gidişle dahada olacak
    4yıl da 5300 ytl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeSiNaTöR -- 30 Haziran 2007; 11:28:03 >

• öh nerden başlasam ?

ilk bilgisayarım 5 yaşındayken oldu , babam doğum günü hediyesi olarak almıştı yıl 89 yada 90 olması lazım... ama pcmde windows yoktu

yanlış hatırlamıyorsan NC diye bir program vardı onun sayesinde disket oyunları açıp oynardım....

sonra bi bilg daha aldık Windows 95'li WOWWW penceresi var ekran koruyucusu var müzik dinleyebilion vay anasını satayım

hm sonra Türkiyeye geldim , karne hediyesi bi bilgisayar daha aldırttım , P4 1.8 - 256ram - 64mb ekran kartı - kimsede olmayan 16x yazma hızı olan Cd-wr falan tabi arkadaşlar wow falan diyorlar :D Türkiye'de 1.8 işlemci ve 16x hızında Cd-Wr yoktu o sıralar (1 ay sonra falan piyasaya girdi)...

eh Türkiyenin doğal hali , elektrik gidip geldi pc bidaha açılmadı götürdüm bilgisayarcıya verdim servise , işlemcisini değiştirdiler 2.0 oldu...
    pc'yi aldım servisten eve dönüyorum (kış aylarıydı o zamanlar yerler buz) cepte 5 kuruş para kalmadı mecbur kucağımda taşıyarak götürüyordum eve..
    (2-3hafta pc'siz kalmıştım ölecek gibi hissetmiştim kendimi , tabi pc kucağımdayken heyecan içindeydim ve sevinçliydim)
    neyse bi caddeden sağa döndüm , tam köşe buz tutmuş ayağım kaydı düştüm ardından kasa serçe parmağımın üzerine düştü , herkes geldi yardım etti kaldırdılar beni birşeyin varmı yavrum falan teyzeler soruyor , yok sağolun dedim aldım kasayı gidiyorum...yüzüme çarpan soğuk havaya karşı yürürken bir anda elimde bir sıcaklık hissettim ve bir baktım su gibi kan akıyor , serçe parmağımın kemiği görünüyor neyse az dayandım eve vardım (halsizleşmiştim) annem geldi ne oldu oğlum falan...dedim böyle böyle...sağlık ocağına gittik pansuman ettiler , eve döndüm kasayı taktım Power'e bastım çalışmıyor
    hay ...... dedim
    annemden para aldım yine pc'ciye götürdüm baktılar HDD ve Anakart gitmiş neyse onlarıda değiştirttim falan en sonunda çalıştı :D
    ardından 2 yıl geçti yeni bi pc aldım...

nerden baksan şimdiye kadar bilgisayara 10 milyarın üzerinde para vermişimdir...

( OH BE! içimi dökmüş gibi oldum valla rahatladım , kusura bakmayın eğer sıkıcı birşeyler yazdıysam )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeathWing -- 30 Haziran 2007; 11:45:19 >

• 4 yaşımdan beri en az 5000ytl harcamışımdır..şuanki bilgisayar 2.5milyar olsa gerek..
  • 5000 ytl ve üstü
  • 2500-3000 ytl arası
  • Valla 2 yıldır pc kullanıyorum 5000 ytl nin üzerinde harcama yapmışımdır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.