Şimdi Ara

Bilgisayarın yerine göre tuşlara basılı tutması (Sadece CTRL-Shift-Alt tuşlarına.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
12.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Daha önce de bu konuyu açmıştım birşeyler yapıp çözmüştüm fakat sorun tekrar başladı. Önceden Alt 1 kere bastığımda basılı kalıp 2. bastığımda basılı tutmayı bırakıyordu. Bu yapışkan tuşlardan yada öyle birşeden dolayıymış onu çözdüm. Ama şimdi ise yerine göre ALT - CTRL - SHIFT tuşlarından biri kendi kendine basıyor ve basılı kalıyor. Klavyeden kaynaklı olduğunu pek sanmıyorum aslında. 5-6 kere rastgele CTRl - ALT - SHIFT tuşlarıma basıyorum geçiyor ama çok sinir bozucu. Örneğin bir sitede scroll yaparken birdne ctrl kendi kendine basılıp basılı tutuyor ve bi' anda site ufacık oluyor. (CTRL + Scroll yapın anlarsını ne dediğimi eğer bilmiyorsanız.) Veya yazı yazarken birden alt tuşu basılıyor ve firefoxta Dosya,düzen,görünüm vs. kısaca üstteki zımbırtılardan birini açıyor. Bazen ise shift basıyor ve büyük küçük yazmama sebep oluyor "MeRHaBa" gibisinden. 3 durum da birbirinden sinirimi bozan şeyler. Buna sebep olan şey nedir bir fikri olan,daha önce karşılaşan,çözümü olan var mı?

Ve birisi Windows 7 için erişim kolaylığı merkezinin ilk ayarlarının resmini koyabilir mi hiç ellenmemiş? Orda birşeyi yanlış kurcaladım ondan oluyor gibi geliyor ama Veya ilk ayarlarına nasıl çeviririm ben bu erişim kolaylığı merkezini?

Çözümünüz yoksa bile Denetim masasından erişim kolaylığı merkezinde standart ayarların resmini koyarsanız sevinirim sizinkine göre ayarlayıp denerim

Denetim Masası\Erişim Kolaylığı\Erişim Kolaylığı Merkezi\Klavye kullanımını kolaylaştır kısmında işareti yok hiçbir şeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 11 Ağustos 2012; 1:37:53 >

• Yok mu en azından Klavye kullanımını kolaylıştır kısmında kendi ayarlarının tümünün resmini çekip atacak biri
  • bakın ilk önce firefoxtan süphelenmişsiniz olabilir chrome deneyin eğer çözülmesse bana kesinlikle pmden ulaşın dediğiniz ayarın resmini atarım iyi geceler
  • quote:

Orijinalden alıntı: madeinuzakdogu

bakın ilk önce firefoxtan süphelenmişsiniz olabilir chrome deneyin eğer çözülmesse bana kesinlikle pmden ulaşın dediğiniz ayarın resmini atarım iyi geceler

Yok hocam gene aynı. Ya ayarlarımda bir sorun var yada klavyede. Çünkü yakın zamanda kola dökülmüştü. Gerçi sol taraftaki tuşlardan hiç birine gelmedi ve anında tuşları söküp temizledim. Alt GR üstüne döküldü mesela ama Alt GR değil Alt yapıyor sorunu. Siz bi' bana atabilir misiniz orjinal olması gereken ayarları?
  • Başka bir klavye deneyebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barlashan

Başka bir klavye deneyebilir misiniz?

Şimdilik mümkün değil Önce şu ayarları denemek istiyorum yok mu hiç ellenmemiş olan o ayar kısmı?
  • Durum devam etmekte
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Virüs olabilir diyen eden var nod32 ile kapsamlı tarama henüz yaptım. Combofix mi birşey vardı PC'de hatalı dosyaları bulan düzelten falan onun adını bilen eden, verebilecek var mı?

Edit: Aradığım programın kendisi combofixmiş zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 6e -- 11 Ağustos 2012; 5:06:52 >
  • Combofix işe yaramadı,Nod32 taraması işe yaramadı. Arkadaştan ayarları alıp uyguladım işe yaramadı. Fakat şöyle bir durum var ki yeni bir kullanıcı oturumu açtım onda 1 saattir firefox kullanıyorum en ufak bir sorunla karşılaşmadım. Durumun yazılımsal olduğundan eminim yani artık. Denetim masası ayarlarını sıfırlamanın bir yolu falan yok mu? en azından erişim kolaylığı zımbırtısının ve klavye ile ilgili tüm ayarların? Bi' bunun için format atamam ya
  • Güncel, aynı sorun bende de var. Sistem + klavye tamamen değiştirdim. 2 HDD ye tamamen format attım devam ediyor problem.
  • Arkadaşlar güncel.
  • win 8 kullanıyorum aynı cd den 2 ayrı makinaya kurmuştum ikiside aynı sorunu yaşatıyor ara ara hatta sık sık ctrl kendi kendine basılı hale geliyor bir defa basınca normale dönüyor çok ilginç çözemedim varmı bi gelişme arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: fxxxf

win 8 kullanıyorum aynı cd den 2 ayrı makinaya kurmuştum ikiside aynı sorunu yaşatıyor ara ara hatta sık sık ctrl kendi kendine basılı hale geliyor bir defa basınca normale dönüyor çok ilginç çözemedim varmı bi gelişme arkadaşlar

Valla format atarak çözebildim vakti zamanında ben ancak.
  • Sorun bendede vardı yapışkan tuşları kapatınca çözüldü sizde deneyebilirsiniz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.