Şimdi Ara

pc açılırken virgül tuşu kendi kendine basılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
5.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • pc açılışında virgül tuşu basılı oluyor klavyeye bir kaç kez vurmamla düzeliyor bilgisayarı kapatıp tekrar açtığımda sorun devam ediyor her seferinde klavyeye vırmak zorunda kalıyorum normal yazı yazarken virgül tuşunu kullanamıyorum klavye bozuk olamaz çünkü daha yeni bilgisi olan yardım etsin lütfen

• pek bişi anlaşılmıyor hocam ..virgül tuşu nerede basılı kalıyor ..klavyenın ustunde mı ? ..yazı yazarken kullanamıyorum ama bozuk değil yazmışsın ..bu ne demek ?
  • bilgisayarı açtığımda hiç bişey yapmadan kendiliğinden basılıyor hoparlörden de dıt dıt dıt diye ses gelir ya klavye tuşları basılı kalınca işte öyle ses geliyo internet sayfasına girdiğimde sürekli virgül işareti yazılıyor . kalvyeye bir kaç kez vurunca kendine geliyo. bu sorun 1 hafta önce başladı. ilk önce monütöre görüntü gelmiyordu ekran kartında bi sorun olduğunu düşünmüştüm sonra bi şekilde görüntü geldi işte o günden beri basılı kalma sorunu devam ediyo
  • yeni olan klavye bozuk olmayacak diye bir şey yok. başka bir klavyeyle deneyin sorun çıkmazsa yeni aldıgınız klavyeyi aldığınız yere götürün çözümüne bakın
  • sorun klavyedeymiş daha yeni almıştım eski olanı taktım onda takılma olayı olmadı bu virgül tuşuna nolduki durduk yere üzerine hiç bişey dökülmedide
  • ilgilenen arkadaşlara teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarkSmellMan

quote:

Orijinalden alıntı: jest_89

sorun klavyedeymiş daha yeni almıştım eski olanı taktım onda takılma olayı olmadı bu virgül tuşuna nolduki durduk yere üzerine hiç bişey dökülmedide

Yeni aldıysanız garantisi vardır değişim için garantiye gönderin.

internetten almıştım çok pahalı bişey değil zaten kargo parasına yenisi alınır şimdi sökmeyi denicem
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • klavyeyi söktüm taktım düzelti çok şükür
  • İnşallah konu hortlattım diye tepki almam.

Birkaç gün önce ikinci el masaüstü bilgisayar aldım. Açılışta aynı virgül sorunu yaşanıyordu. Tıpatıp aynısı. Açılış sırasında aram kutusu gibi yazı girilecek bir yere tıklanırsa orada virgül tuşu basılı kalmış gibi yazıyor.

Virgül tuş kafasını söktüm aama açılışta aynı şey devam ediyor. Virgül tuşuna birkaç kez basınca iptal oluyor.

Çok tuhaf bir durum yıllardır bilgisayar kullanıyorum ilk kez rastgeldim böyle birşeye. Bu olaya değinen başka bir konu da yok internette.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.