Bildirim
bilgisayarın sesini nasıl arttırabilirim ¿?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
DFX Audio enhancer -
kulaklıkla mı dinliyorsun ? -
senin tek çaren z5500 ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: dan__
senin tek çaren z5500 ;)
Nerden bulcak bütün memleketi talan etmesi lazım ama bulursa banada bi haber versin -
verenler var dostum bugün baktım nette 2.el bende kullanıyorum ama imkanı yok satmam :) -
ya para olsa neden sesini arttırmak için buraya yazam ben bi ayar çekilip daha çok artar gibi bişi arıyorum -
Şöle bi ses sistemi al abi tamam
-
bu ne bee :D:D:D tam benlik ama bunlarda az gelir -
Yapma abi sen bi bunlarla müzik keyfini çıkart bi
-
quote:
Orijinalden alıntı: fara25
arkadaşlar ben tam bir müzik delisiyim ne kadar ses çıkarsa çıksın doymuyorum lütfen yardım edin nasıl pc nin sesini arttırabilirim ?
hocam sizin doyumama ulaşamamızın sebebi aşarı yüksek ses müzik belirli bir desibeli gectikten sonra melodik özelliğini kayıp etmekte ve kulakta duyulan sesi beyin gürültü olarak algılar .
bu yüzden bulunan oda büyüklüğü oadanın akustik gibi olayları müzik dinlemek için önemli dir ben senin odana koayaım 65 wattlık Altec Lansing Voice of Theater iki tane kabin koyayım sesi de açayım bak bakayım zevk mi alıyorsun yoksa ızdırap mı çekiyorsun yani o yüzden yere ve konuma göre cihaz seçilir .
@erencoe
arkadaşın tavsiyesi olan DFX Audio enhancer
programda ses gücünü yada ses şiddetini arttımaz kendisi ufak ve basit bir eq programıdır içinde programcı tarafından belirlen miş bazı ayarlar vardır oda sizin duya bileceğiniz ses sayısını arttırır örnek bas tiz mid frekans larla biraz oynar bu da biraz daha duyulma olayını arttırır ama her zaman iyi sonuç vermez.
yok ben ses şiddetini artımak istiyorum dersen yine al bir 200 watt amfi ona uygun kolan pc ye de aynı preamp desteğini sunacak bir ses kartı olayın tamam ama normal ses kartına bağlarsan sine vızırtısı gibi bütün sesler parlak gelir sanki en adi şekilde kayıt yapılmış bir mp3 dinler gibi
umarım biraz faydam olmuştur.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X