Şimdi Ara

Bilgisayarın Kapanma Sorunu ( Isınmadan Değil )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yeni ekran kartı aldım tabii ekran kartı ile power supplyde aldım bilgisayarımda kapanma sorunu çıktı. Baştan ısıdan olabilir dedim core temp gpu-z işte gerekli programlar ile ekran kartımın işlemcimin ısısını kontrol ettim sadece oyunlarda olan bir sorun. Crysis 3 için almıştım ekran kartımı oyunu çok rahatta oynayabiliyorum 1080p ultrada hiçbir donma yok zaten ısıdan olsa kasmaya başlar ki ısıdan olduğunu düşünmüyorum masaüstü bilgisayar kasanın yanını açtım + yanına yazdan kalma soğutucumuda koydum ekran kartı 55 işlemci 35 derece gördüm en fazla kapanmadan önce sorunum ne olabilir bir türlü çözemiyorum yardımcı olabilirmisiniz?

Yeni aldığım ekran kartı SAPPHIRE HD 7850 OC 2GB GDDR5,600 wt powersupply aldım yanında ekran kartını alırken bunu önerdiler bir sorun olmaz dediler. Ramlerimde bir uyuşmazlık vardır dedim ramlarin yerlerini değiştirdim 2 adet 2 gb toplam 4 gb ramim vardı :) ramlerden tekinde sorun olmuş onun yerine şimdilik başka 2 gb ram taktım ama sorun ramden değilmiş yine devam ediyor lütfen yardım edin :(

• ha birde kapanırken bir hata falan vermiyor oyundayken birden ekran kararıyor oyunun sesini 3 saniye tekrarlıyor sonra kapanıyor tamamen power tuşundan tekrar kendim açıyorum
  • Konuyu güncelliyeyim hala sorunum çözülmedi çünkü bir mesaj bile atan yok :D
  • Yardımcı olabilecek yokmu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.