Şimdi Ara

Bilgisayarın içini temizlik için açmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sanki okumuştum bi zaman ama emin olamadım, bilgisayarın içi halıya döndü sanırım, artık içinin açılıp temizlenme zamanı geldiğini düşünüyorum, çok yüksek grafikte oyun oynarken bazen bilgisayarım kapanıyor ve bu haliyle can sıkıyor. Bilgisayarın içini temizlik maksadı ile açmak garanti kapsamı dışına çıkartıyor mu çıkartmıyor mu? Şayet çıkartmıyorsa ilk fırsatta temizlemeyi düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: triposi

Sanki okumuştum bi zaman ama emin olamadım, bilgisayarın içi halıya döndü sanırım, artık içinin açılıp temizlenme zamanı geldiğini düşünüyorum, çok yüksek grafikte oyun oynarken bazen bilgisayarım kapanıyor ve bu haliyle can sıkıyor. Bilgisayarın içini temizlik maksadı ile açmak garanti kapsamı dışına çıkartıyor mu çıkartmıyor mu? Şayet çıkartmıyorsa ilk fırsatta temizlemeyi düşünüyorum.

içini temizle, parça söküp tak, macun çek garantileden çıkmaz cihazin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen öyle. Kırıp bozma yeter. Bu sorunun benzerini daha önce telefonda monster servisine sordum ben.

Becerebilirseniz açın temizleyin bir şey olmaz dediler. İmkan varsa buraya da getirebilirsiniz dediler.

3 ayda falan temizlemek gerekirmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: triposi

Sanki okumuştum bi zaman ama emin olamadım, bilgisayarın içi halıya döndü sanırım, artık içinin açılıp temizlenme zamanı geldiğini düşünüyorum, çok yüksek grafikte oyun oynarken bazen bilgisayarım kapanıyor ve bu haliyle can sıkıyor. Bilgisayarın içini temizlik maksadı ile açmak garanti kapsamı dışına çıkartıyor mu çıkartmıyor mu? Şayet çıkartmıyorsa ilk fırsatta temizlemeyi düşünüyorum.

Sn. Triposi

Cihazınızın kasasını açmanız ürünü garanti dışına çıkarmamaktadır. Eğer amaç termal yenilemesi ve Fan temizliği ise bunu kendinizde yapabilirsiniz. Ancak elinizde bunlar için ekipman yok ise (Termal macun vs.) cihazınızı servisimize getirerek bunu ücretsiz bir şekilde de sağlayabilirsiniz.

İyi forumlar...

• Cevaplar için çok teşekkürler, temizliğini yaptım, soğuk soğuk üflüyor artık canavar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.