Şimdi Ara

bilgisayarın açılmıyor bi yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben pc işlemcime termal macun sürmek istedim anakartı komple söktüm macunu sürdüm hepsini geri yerine taktım güç düğmesine basıyorum ışık yanmıyor fanlar dönmüyor fare klavye hoporlör monitör hiç birine elektrik gelmiyor

İntel İ5 4590 İşlemci ---- Gigabyte H97M D3H Anakart ---- Gskill Ripjaws 2x4 1600 Mhz CL9 Ram ---- MSI R9 280 Gaming Ekran Kartı ---- Corsair Carbide Serisi 200r 550w Siyah Kasa --- Coolor Master TPC 812 Soğutucu --- WD 3,5 1 TB Caviar Blue Harddisk
  • Herşeyi doğru bağladığına emin misin ?

power supply yeni aldım ben bir sorun olduğunu sanmıyorum çünkü pc yi açtım sıcaklıklarına baktım derecelerine geri kapattım kasayı söktüm ve sonrası böyle oldu
    İntel İ5 4590 İşlemci ---- Gigabyte H97M D3H Anakart ---- Gskill Ripjaws 2x4 1600 Mhz CL9 Ram ---- MSI R9 280 Gaming Ekran Kartı ---- Corsair Carbide Serisi 200r 550w Siyah Kasa --- Coolor Master TPC 812 Soğutucu --- WD 3,5 1 TB Caviar Blue Harddisk
  • Güç kaynağından gelen, anakartın ana güç bağlantısı olan 20+4 pin ve CPU güç bağlantısını sağlayan 4,6 ya da 8 pinlik bağlantıları kontrol edin, temassızlık durumuna karşı çıkarıp yeniden takın.

Bunun haricinde işlemci fanına ait 3 veya 4 pinlik ince güç bağlantı kablosunu kontrol edin.

Ayrıca işlemci fanı ve soğurucu bloğunu kontrol ederek soket yuvasına tam ve doğru oturmuş olduğundan emin olun gerekirse fan ve soğutucuyu çıkarıp yeniden slota tam oturacka şekilde takın, hafifçe sağa sola sallayarak sağlamlığını kontrol edin.
    Intel i7 4790K | MSI GTX 1060 6GB Gaming X+ | Corsair Vengeance 4 4 KIT 8 gb 1600 RAM | MSI Gaming 5 Z97 Mobo | Samsung 840 Evo 120 GB SSD | Curicial mx500 250gb SSD | Corsair H115i Sıvı Soğutma | Aerocool Project 7 P7-C1 Kasa | Corsair RM750x PSU | Samsung S24D590P 24" Monitör | SteelSeries Arctis 5 HeadSet | Steel Series Rival 700 Mouse| Cooler Master Keys MK750 Red Switch Klavye | Razer Goliathus Speed Cosmic Edition Extended Mouse Pad | Asus S46CM-WX103H Ultrabook

• spiky2122003 S kullanıcısına yanıt
    kardeş dediklerinizi yapcam eğer yine olmazsa kısa bir videosunu çekip yollayacam bilgisayarcıya götürüm para ödemek istemiyom boş yere çünkü biliyom bnm pc de sıkıntı yok
  • Kardes güç kaynağını soktum geri taktm ama yine bi bok olmadı bilgisayarciya goturecem olmuyacak bu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.