Şimdi Ara

Bilgisayarımın internetini ne kullanıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

10 gün önce kadar gene bir virüs sorunu yaşamıştım ve anti-malware programıyla bu sorundan kurtulmuştum. Normalde virüs falan var mı diye ben sık sık bilgisayarımın görev yöneticisi ve internet transferlerini kontrol eden bir insanım ancak yurduma yerleştiğimden beri (yaklaşık 2 aydır) hiç kontrol etmedim. Bugün şans eseri görev yöneticisini açıp normal bir bilgisayar oyununa girdiğimde internetimin sürekli olarak kullanıldığını görev yöneticisindeki ağ iletişimi kısmından gördüm -güncelleme yapan bir prog yok, msn yok, internet sayfası açık değil-, uzun bir süre bekledim sonuç aynı, bir şey sürekli olarak update ve download yapıyor, çok düşük bir hızla ama bu durumun olması bile beni huzursuz etmeye yetti. Kredi kartıyla internetten sık sık alışveriş yapan bir insanım. Bulunduğum ağ yurdun interneti olduğundan dolayı şifresiz, ortak ağ modunda kullandığım halde acaba sorun bundan mı kaynaklanıyordur diyerek 3G'ye geçtim ama sonuç yine de değişmedi.

ESET NOD32 kullanıyorum anti-virüs programı olarak, şimdi taramayı açıp yatacağım sabaha kadar bitmiş olur sanırım. Bunun yanında malware programı da tarama yapıyor. Sizlerin de sorunu çözmem adına bildiğiniz programları önermenizi rica ediyorumi, ya da kısaca internetimi neyin kullandığını görebileceğim bir program varsa süper olurdu...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.