Şimdi Ara

Bilgisayarımda Ses Bozulması var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.109
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar birden bire ne oldu bilemiyorum ama. dün akşam müzik dinledim biraz ses gayet gerçekçi çıkıyordu. gayet güzeldi yani
    bu akşam geldim bilgisayarımı açtım fakat ses bozuk çıkıyor, arada sırada "çatır-çutur" diye ses geliyor hoparlörden.

evdeki ses sistemini denedim ondada aynı sorunu yapıyor.

neden olabilir acaba, makineye sistem kurup kendi sitesinden en güncel driverida indirdim ama yinede düzelmedi

bu durum vırus kaynaklı olabılr sıstemı yenı kurdum demıssınız ama ..aygıt yonetıcsınınden suruculerı kontrol edın sıkıntı varmı ..sonra vırus taramsı yapabılrsınız guncel bır programla...sonuc alamassanız konuya paylasın yıne bakalım ..

ses kartına gelince onboard. Asus P5G41C-M LX anakart
  • pekı vırus programını sıstemden kaldrıp denermısınız .. sesın calsımasına etkı eden bır surucu yazılım v.s.. olmalı .. eger yanılıyorsam anakartta ses kartında fızıksel arıza akla gelır ..kı bunu dusunmek bıle yorar ınsanı..

...bu arada sıstmeı gerı yuklemede cozum olabılr ..
    ama banada yazılımsal mış gibi geliyor.

Orijinalden alıntı: nıggaa

pekı vırus programını sıstemden kaldrıp denermısınız .. sesın calsımasına etkı eden bır surucu yazılım v.s.. olmalı .. eger yanılıyorsam anakartta ses kartında fızıksel arıza akla gelır ..kı bunu dusunmek bıle yorar ınsanı..

yeni ses kartı satın aldım düzeldi

sorun ses kartındanmış

bilgisayarcıdan aldım, denerim olmazsa geri getiririm dedim. Tamam dediler. geldim taktım sürücüsünü kurdm

BIOSdanda onboardı devre dışı bıraktım. sorun çözüldü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mustafa YANDIM

quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

pekı vırus programını sıstemden kaldrıp denermısınız .. sesın calsımasına etkı eden bır surucu yazılım v.s.. olmalı .. eger yanılıyorsam anakartta ses kartında fızıksel arıza akla gelır ..kı bunu dusunmek bıle yorar ınsanı..

yeni ses kartı satın aldım düzeldi

sorun ses kartındanmış

bilgisayarcıdan aldım, denerim olmazsa geri getiririm dedim. Tamam dediler. geldim taktım sürücüsünü kurdm

BIOSdanda onboardı devre dışı bıraktım. sorun çözüldü.

gule gule kullanın ..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    pc de ses sorunu
    19 yıl önce açıldı
    Görüntü var ses yok
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.