Şimdi Ara

Bilgisayarımda 2 windows yüklü. Aralarında nasıl geçiş yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bilgisayarımda 2 farklı harddisk var. Birisinde windows 7 yüklü durumdaydı (UEFI şeklinde kurulmamıştı). Daha sonra diğerine windows 10 kurdum. (UEFI olacak şekilde). Ancak bu sefer windows 7 olana erişemiyorum. Sonradan kurduğum windows 10'un kurulu olduğu harddisk "C" etiketi ile görülürken windows 7 kurulu olan harddisk "D" olarak görülmeye başlamış. Acaba diğer windows'a geçme şansım var mı?



  • Yanlış kurmadiysan açılışta soruyor 2 işletim sisteminden birini seviyorsun. Secmezsen 1. İşletim sistemi açılır. Böyle bir ekran gelmiyorsa bir yerde yanlış yapmışsınız demektir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sormuyor ne yazık ki. Sanırım yanlış yaptım. İkinci windowsu UEFI olarak kurunca sıkıntı oldu sanırım. Neyse ki diğer bilgilere rahatlıkla ulaşabiliyorum. Yedek alıp format atacam.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: strom

    Hocam sormuyor ne yazık ki. Sanırım yanlış yaptım. İkinci windowsu UEFI olarak kurunca sıkıntı oldu sanırım. Neyse ki diğer bilgilere rahatlıkla ulaşabiliyorum. Yedek alıp format atacam.

    Format atmadan önce şunu yap istersen :



    Bilgisayar, sağ tık, özellikler, solda sistem koruması, gelişmiş sekmesi, başlangıç ve kurtarma, işletim sistemlerini gösterme süresi - bu tiki işaretle bakalım çıkacak mı? Eğer yine aynı olursa format atarsın..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Açılış sırasında ilgili tuşa basarak boot menuyu açın. Hangi hdd den açılmasını istiyorsanız onu seçin. W7 yüklü hdd yi seçerseniz w7, w10 yüklü hdd yi seçerseniz w10 açılır. Dual boot olayı sadece tek fiziksel diskte iki os için oluyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.