Şimdi Ara

Bilgisayarıma ne yaparsam düzelir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar pc ye yüklediğim oyunları yüksek çözünürlükte oynamak istiyorum fakat ayarladığım vakit donmalar meydana geliyor. Gölgeler ve diğerler ekran görüntüleri yüksek düzeyde olmasını oyunun tadını çıkarmak istiyorum. Bunu düzeltmek için ne yapmalıyım, neler ekleyebilirim, ne gibi değişiklikler yaparsam düzelir, maliyet en düşük seviyede nasıl çözebilirim yardım ederseniz sevinirim.

Bilgisayarıma ne yaparsam düzelir ? Bilgisayarıma ne yaparsam düzelir ? Bilgisayarıma ne yaparsam düzelir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrkSymn -- 18 Haziran 2015; 10:55:27 >

• BrkSymn kullanıcısına yanıt
    Ekran kartın oldukça başarısız, ekran kartını daha iyi bir kart ile değiştirirsen bi nebze oyunlarda performans artabilir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi digimonster -- 18 Haziran 2015; 14:55:10 >
  • Teşekkürler bilgiler için. Önereceğiniz bir marka ve model varsa paylaşırmısınız benimle ?
    Bütçenizi ve PSU'nuzun 12Volt kanalından kaç watt verdiğini yazın.Yardımcı olalım ..

ACER PREDATOR 17
  • PSU neresi oluyor pekte anlamam iç donanımlardan, bütçe 250 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrkSymn -- 18 Haziran 2015; 20:32:11 >
     Bilgisayarıma ne yaparsam düzelir ? Bilgisayarıma ne yaparsam düzelir ?

Evet 168Watt veriyor.

Ekran kartı olarak;

İkinci el güvenebilirseniz;
    Sapphire HD7770 f/p. Bulmanız biraz zor olabilir ama..
    Sapphire HD4850 f/p. Kolayca bulabilirsiniz..

Sıfır kart isterseniz de;
    Sapphire R7 250 GDDR3
    Powercolor R7 250 GDDR5 O.C

EDİT:''Oyunlarda yüksek çözünürlükte ultra ayarlarda oynamam ben zaten''derseniz bunu;http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?&uid=120505 alın geçin derim
    EDİT 2: Bunu öneririm ama sadece İstanbul Topkapı'da varmış.İstanbulda iseniz bunu;http://www.vatanbilgisayar.com/hd4850-gddr3-1gb-256b-ati-radeon-dx101-ekran-karti.html alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonidas* -- 19 Haziran 2015; 11:29:47 >

ACER PREDATOR 17

• Çok teşekkür ederim yardımınız için. Görüntü Kalitesi iyi olup kasmayacak olan bir ürün varsa başka rahat bir şekilde alabileceğim çok iyi olur. Yardımcı olursanız bu konudada çok sevinirim valla. Trabzondayım ben internetten üzerinden alabilirim.

Yukarıdaki kartlar GTA5 i oynatan kartlardır.

ACER PREDATOR 17
  • Siz olsaydınız hızlı bir tercih ve imkan olarak seçiminizi hangisinden yana yapardınız ?

İmzamdaki sistemde görebilirsiniz.Çok memnunum.Overclock yapılabiliyor %20 olarak.Ek güç girişi de gerektirmiyor,anakarttan besleniyor.İşlemcinizi de yormaz.

EDİT: Yanlış kartı almayın diye foto da ekliyorum.
     Bilgisayarıma ne yaparsam düzelir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leonidas* -- 19 Haziran 2015; 15:49:34 >

ACER PREDATOR 17

• 128 Bit olması sorun değil dimi oyunlar için? Birde bundan bulabileceğim bir yer varmı ya ?

Ben geçen sene aldım bu kartı.Hiçbiryerde bulamamıştım.Gold'dan aldım stokta yok diyordu ama aldım nasıl olduysa

Hemen bakayım nereden alabileceğinize..

ACER PREDATOR 17
  • O kart şu anda Türkiyede hiçbir alışveriş sitesinde yok

Sapphire olanını alabilirsiniz.

Vatan Bilgisayarı arayın,

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-r7-250-gddr3-2gb-128bit-amd-radeon-dx112-ekran-karti.html

Bu kart topkapı şubenizde gözüküyor deyin,
    onu istiyorum deyin,
    o benim olacak deyin.

Ya da İkinci el tercih edebilirsiniz.İkinci el isterseniz 200 liraya birçok kart var.

ACER PREDATOR 17

• Hahaa vallahi bulmasıda sıkıntı oldu ya. Çokta istiyorum nasıl yapsam bilemedim valla ya.
    2.El pek güvenemedim bir tane buldum vazgeçtim.
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.