Şimdi Ara

bilgisayarima format aticam format diskini nerden bulurum cd ye nasil yazarim nasil indiririm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
12.114
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • vatandan pc topladim ve sistemi kurucaz ilk olucak bu win7 64 bit ultumate olucak tesekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• İnternetten arıcan bulcan , olmadı bir internet cafe veya bilgisayarcının birinden isticen.
  • cd değil DVD olacak cunku win 7 750 mblik cdlere sığmaz cafelerdan yada download edeceksin arkadasın dediği gibi ve DVD ye iso olarak yazdıracaksın en güzeli ssen cafede yazdır
  • Arkadaslar benimde bir sorum olacak konu aynı olduğu icin yeni bir konu acma gereği duymadım elimde win7 dvdisi mevcut bu dvd win7 tüm sürümlerini iceriyor dwd yi flas belleğe nasıl kopyalayabilirim ?
  • WinToFlash İle USB'ye Yazdırıp Formatlayabilirsin
  • Teşekkür ederim
  • Normal bi windows7 kurma cdsi satın al. Kurarken Win7'nin dosyalarının nereye kurucağını gösteriyor, ordaki hard diske tıklayıp sil de 1 tane harddiskin varsa daha kolay olur silince orn hard diskin 500gb 500gb boş yer kaldığını anlarsın zaten. yanında yazar oraya tıklayıp ileri ileri de al sana format
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arsiv icin Ssd mi Hdd mi?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Winto Flash cdden alıp usbye veriyor diye biliyorum ? ayrıca ben 10 gündür deniyorum flashdan format atamadım sebebi ise NTRLD eksik diyor aynı şey onunda başına geleblr
  • Senin gibi baştan başlayanlar için basit bir anlatım hazırladım kolay gelsin basit birşey korkma.

Lazım olan şeyler : Windows 7 iso su , 4gb ve üstü flashbellek

Alttaki linkten programı indirip yükleyin ilk ekranda Windows 7 iso sunu göstericeksiniz 2.ekranda flashbelleği sonra "begin copying" diyeceksiniz format felan diyecek "yes" diyeceksiniz bitince yeşil yanacak.
    "Completed" diyecek sağ üstteki çarpıya basıp kapatıcaksınız normal formatınızı atıcaksınız.

Not: Biostan 1.sıraya usb almayı unutmayınız.

Önemli NOT !!! : Format esnasında kendi kendine restart atınca usbyi çıkarın hemen yoksa yeniden kurulum başlar.!!!! (bu çok yaşanılan bir sorun çok geridönüş aldığım için yazma gereği duydum.)

Windows 7 Usb Tool İNDİR

Not4: Bu sadece windows8 format atmak için usbye dosyaları atmamızı sağlar.

Windows kurulumunu videolu izlemek için Buraya bakınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 19 Mayıs 2013; 17:45:21 >

• Teşekkürler arkadaslar bende win7 dwd si mevcut sadece flaş bellek`e yazdırma konusunda yardıma ihtiyacım vardı iyi forumlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: KursaT34

Teşekkürler arkadaslar bende win7 dwd si mevcut sadece flaş bellek`e yazdırma konusunda yardıma ihtiyacım vardı iyi forumlar

İnternette onlarca anlatım mevcut. İmzamdaki linkten de kolayca halledebilirsin.

*Anlatımda herhangi bir programa da ihtiyaç duyulmamaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KillForYou! -- 20 Mayıs 2013; 15:43:31 >
  • beyler internet kafeciler kaça satar win7 ultimate veya home premium 32bit? elimde vista stater varda orjinal kullanmıyorum
  • Çok teşekkür ederim arkadaşım
  • Abi ben Bilgisayarın Format Cd'si Kayboldu Peki Ben Nasıl Windows 7 ultimate Format cd'sini bulabilirim bana yardımcı olabilirmisimiz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.