Şimdi Ara

Bilgisayarıma Bişiler Oluyor....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle Konuyu Yanlış yere açtığım için özür dilerim. Hata aldığımdan dolayı buraya konu açmak zorunda kaldım.

Arkadaşlar öncelik Sistemim Windows 7 Ultimate 32 Bit.

Ekran Kartım Nvdia GeForce 9500 GT
    İşlemcim Intel (R) Pentinium (R) 4 CPU 3.00 GHz ve de 2 GB Ram'im var...

Gelelim yaşadığım soruna :Arkadaşlar Bilgisayarımda XP Kurulurken Her Turlu oyunu "en yuksek kalıtede" donmadan kasmadan sorunsuz bir şekilde oynayabiliyordum.

Windows 7 de oynadığm oyunların hiç birinden keyif alamıyorum. Kasma yapıyor.

Acaba bunun nedeni nedir ? Bir Çözümü Var mıdır?

Ben şu sekil dusunuyorum:

Bılgısayara Windows 7 Home Premium Yukleyeyım yada 2 GB Olan Ram i 3 ya da 4 e yukseltmeyı dusunuyorum.

Sizce Doğru Olan nedir? Görüşlerinizi Çözümlerinizi, Bekliyorum!

Bilgisayarıma Bişiler Oluyor....

• Pek bir sorun yok hocam, Windows 7 XP'den çok daha fazla yer kaplamakta, daha fazla RAM kullanmakta. Kasması Normal. Zaten işlemciniz de eski.
  • Size Yinede Teşekkür Ederim. Ben Bu bilgisayarla ne oyunlar bitirmiştim. En son Call Of Duty Modern Warfare 3 ü bile Oynadım. Tekrar teşekkür ederim.
  • Aynı sistemle bütün oyunları bitirseniz bile, İşletim sisteminiz değişince işler değişiyor hocam, bende P4 1gb RAM ile COD serisini bitirmeme rağmen W7 yükleyince mario ible oynayamaz hale geldim
  • Peki Ne önerebilirsiniz?
  • Ram i 4 gb yap ve home premium 64 bit yükle bu arada 3.9 olan neyin derecesi
  • arkdaşım aynı ekran kartı ve ramı sahibim ramı 4 e çıkardım ama önemli değil yani 2 de bile çok iyidi çoğu oyunuda bitirdim.

sana önerim git işlemcini değiştir ramı yükseltmeyi sonra yaparsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hannibal222 -- 18 Ekim 2012; 19:39:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PC Format attım internet yok
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Windows7 tabi ki islemcini ve ekran kartini daha yuksek oranda kullanabiliyor. dx9 iceren ve p2 ye bile kurulabilen bir xp ile dx11 iceren ve p3 1000 altini calistirmasinda sıkıntı olacagi soylenen ve p4 lerde bile kasan bir isletim sistemini yani windows 7 yi karsilastirmamak lazim...

islemciyi degistirin. oyunlar icinde psu + iyi bir ekran karti almayi deneyin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.