Şimdi Ara

Bilgisayarım sayesinde kızla tanıştım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
202
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sabah bilgisayarı açmaya kalktım bilgisayar açılmıyordu dedim kesin bozuldu bilgisayar tamircisine gitmek için aldım bilgisayar kasasını sağ koluma yürüdüm yoluma yolda kız gördüm sabah koşusuna çıkmıştı bir an durdu önümde aaaa ne güzel bilgisayar kasanız var dedi sevdi bilgisayar kasasını eliyle.evet bilgisayar kasam güzeldir dedim.ismi ne bunun dedi ahmet dedim aaa ismide güzelmiş dedi.sizin isminiz nedir dedim ismini söyledi tanıştık gittik kafeye.bilgisayarınızla nereye gidiyordunuz diye sordu bende bilgisayar tamircisine dedim kız kalktı ayağa bana tokat attı gitti ben ve bilgisayar kasam bakakaldık gittim bilgisayar tamircisine yaptı bilgisayarı eve gittim ama kız hala aklımdaydı

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • No SS no Güven
  • quote:

Orijinalden alıntı: eneox

Sabah bilgisayarı açmaya kalktım bilgisayar açılmıyordu dedim kesin bozuldu bilgisayar tamircisine gitmek için aldım bilgisayar kasasını sağ koluma yürüdüm yoluma yolda kız gördüm sabah koşusuna çıkmıştı bir an durdu önümde aaaa ne güzel bilgisayar kasanız var dedi sevdi bilgisayar kasasını eliyle.evet bilgisayar kasam güzeldir dedim.ismi ne bunun dedi ahmet dedim aaa ismide güzelmiş dedi.sizin isminiz nedir dedim ismini söyledi tanıştık gittik kafeye.bilgisayarınızla nereye gidiyordunuz diye sordu bende bilgisayar tamircisine dedim kız kalktı ayağa bana tokat attı gitti ben ve bilgisayar kasam bakakaldık gittim bilgisayar tamircisine yaptı bilgisayarı eve gittim ama kız hala aklımdaydı

Kasanı her yerde övme mazallah kamyoncu falan çıkar karşına sonra cebine 50 lirayı indiriverir.

• kasayı yan yatır

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.