Şimdi Ara

İnternetten Kızla Tanışılır mı? Edit:(Tanıştım :D )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yaşım 20.Hem çalışıyorum hemde üni sınavına hazırlanıyorum.Neyse bu zamana kadar 5 sevgilim oldu.Ama hep arkadaş ortamında felan tanışmıştım.Şuan öyle bir ortamım kalmadı maalesef.

Konuya gelirsek instagramdan bi kıza rastladım lise3.Takipçisi felan az.Öyle havalı ve popi olmaya çalışan biri değil.Neyse buda beni takip etti.Bende 1-2 resmini beğendim.Kızın twitterını felan buldum.Eğlenceli ve iyi bir kıza bnziyor ve çok güzel.Beyler ben bu kızla nasıl tanışabilirim? İnternetten kızlarla tanışmış biri değilim.Çok eskiden 1-2 kıza selam yazmıştım dönmemişti...

Tavsiyelerinizi bekliyorum...

Edit:

Beyler akşam baktım açıktı instagramda yani resim beğeniyordu merhaba nasılsın yazdım. Kız da iyiyim yazdı.Kıza biraz konuşalım mı dedim olur dedi gülerek.2 saat yazıştık çıkmam gerekiyor dedi bende numarasını istedim kızda verdi.

Aslında çokta zor değilmiş ama bu tip sitelerde herşey resimlerinize kalıyor.Doğrusu çok yakışıklı biri değilim ama kız beğenmiş beni...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BayGlock -- 1 Haziran 2016; 13:48:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• merhaba yoksa selamun aleyküm mü demeliydim ehe

• Kendi fikrimi söylüyorum.
    İnstagram sahibi herhangi bir kızla yapamam. Hani hesabı olabilir ünlüleri, arkadaşlarını vs takip etmek için ama kendisi oraya fotoğraf atmamalı.
    Büyük konuşmak istemiyorum ama inşaAllah ilerdeki sevgilimle ya da eşimle böyle bir sorun yaşamam.

Oraya fotoğraf atmanın tek amacı 'Bak ben burdayım' 'Bugün şunu yaptım' 'Bugün şunu giydim'. Üstüne dikkatleri topluyorsun ve bunu cinsel açlığın olduğu bir ülkede yani Türkiye'de yapıyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: WisdomunMemeUcu

merhaba yoksa selamun aleyküm mü demeliydim ehe

Yemin ediyorum aklıma geliyor hem kınik bir tanışma olur diye hem o mağlum üye gibi "inekliyon dimi?" Diyerek sıva yapacak biri değilim :D

Bu kenarda kalsın ;))

• oluyor oluyor 10 ay, 1 sene , 1 ay , 2 sene hepsiyle netten tanıştım cogu hep uzun soluklu ilişkilerdi
  • İnstagramdan yaz dostum bunda çekinecek bir şey yok çoooooook olağan bir şey
  • İnternetten tanışmak sıkıntılı. Bi an boşluğuna gelir böbreğinden olursun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabii ben cok yaptim

• Ben tanıştım,resimleri manken gibi olan kız nasıl bir efekt programı kullanıyorsa gerçekte 75 kiloluk yağ tulumu çıktı.Allah'tan Harun abi çıkmadı ona da şükür
  • tanışılır neden tanışılmasın her kızı sevgili olarak görmiyelim
  • Sydro kullanıcısına yanıt
    takam kafana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tek böbrekle yaşamaya razıysan neden olmasın

• 20 yaşındasın lise 3 e giden kıza mı bakıyorsun . Bırakta okulunu bitirsin cocuk la daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BarissManc0 -- 31 Mayıs 2016; 20:34:16 >
  • çok güzel tanışılırda ciddi bişey bekleme bide yaşına göre birilerini bul
  • BarissManc0 kullanıcısına yanıt
    Ya usta daha sakalım çıkmadı be.Öyle çok büyük göstersem utanırım zaten 16-17 yaşındakki kızlara bakmaya :)

İnstagramdan daha önce tanışan varmı? Direk merhaba yazsam ne olur? ;)) Aslında kız dönerse muhabbetim iyidir kaçırmam.

Not:Sonuçta kızı tanımıyorum ciddi birşey düşünmem saçma olur.Ama hele kızla bi tanışalım hatta dışarda bi görüşelim bakarız ;))

• Edit geldi beyler :DdDdd
  • Hayırlı olsun gardaş.
  • ya bende sevgili istiyorum artık. saat başı banyoya girip fap yapmaktan bıktım. aynalara boşalıyorum sıkıntıdan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayGlock

Merhaba arkadaşlar yaşım 20.Hem çalışıyorum hemde üni sınavına hazırlanıyorum.Neyse bu zamana kadar 5 sevgilim oldu.Ama hep arkadaş ortamında felan tanışmıştım.Şuan öyle bir ortamım kalmadı maalesef.

Konuya gelirsek instagramdan bi kıza rastladım lise3.Takipçisi felan az.Öyle havalı ve popi olmaya çalışan biri değil.Neyse buda beni takip etti.Bende 1-2 resmini beğendim.Kızın twitterını felan buldum.Eğlenceli ve iyi bir kıza bnziyor ve çok güzel.Beyler ben bu kızla nasıl tanışabilirim? İnternetten kızlarla tanışmış biri değilim.Çok eskiden 1-2 kıza selam yazmıştım dönmemişti...

Tavsiyelerinizi bekliyorum...

Edit:

Beyler akşam baktım açıktı instagramda yani resim beğeniyordu merhaba nasılsın yazdım. Kız da iyiyim yazdı.Kıza biraz konuşalım mı dedim olur dedi gülerek.2 saat yazıştık çıkmam gerekiyor dedi bende numarasını istedim kızda verdi.

Aslında çokta zor değilmiş ama bu tip sitelerde herşey resimlerinize kalıyor.Doğrusu çok yakışıklı biri değilim ama kız beğenmiş beni...

Babuş yaşından küçük amma neyse.

• GayBlock

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.