Şimdi Ara

BİLGİSAYARIM ŞARJ MAK. TAKILIYKEN KENDİ KENDİNE HAREKET EDİYOR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    DÜN İTİBARİYLE BİLGİSAYARIMDA KAYNAKLANAN BİR SORUNUM VAR.SORUNLA ALAKALI BİRKAÇ DETAY KEŞFETTİM.ÖNCELİKLE LAPTOP'U HARİCİ BİR MOUSE İLE KULLANIYORUM. DÜN İLK DEFA KENDİ KENDİNE İŞLEMLER YAPMAYA HAREKET ETMEYE BAŞLADI. SORUN MOUSE'DAN KAYNAKLANMADIĞINI BİLİYORUM ÇÜNKÜ AYNI DURUM HATTA DAHA BETERİ PC'NİN KENDİ MOUSE'NDA DA DEVAM EDİYOR MOUSE'U ÇIKARDIĞIM ZAMAN YADA TAKILI OLDUĞU ZAMAN HEP AYNI . GARİP OLAN BÜTÜN BU HAREKETLER ŞARJ MAKİNESİNİN TAKILI OLDUĞU ANLARDA BAŞLIYOR. SİZCE ŞARJ MAKİNESİ Mİ BOZUK YOKSA VİRÜS MÜ GİRMİŞ OLABİLİR . HANGİ ANTİVİRÜS PROGRAMI KULLANSAM İYİ OLUR BİLEMİYORUM ŞU AN BİTDEFENDER YÜKLÜ .

BİLGİSAYARIM HAKKINDA ;SONY VAIO 2,40 GHz 64 bit İŞLETİM SİST. 4 GB RAM

LÜTFEN YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
    TEŞEKKÜR EDERİM.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi portugal -- 20 Aralık 2011; 17:57:21 >

• geçmiş olsun banada aynısı oldu fare kendi kendine sayfaları açıyor geziyordu sitelerede kendi kendine dosyaları açıp kapatıyor oyunu açıyor filan meğerse teamviewer ile bağlanmışlar benim bilgisayara kafalarına göre kullanıyorlarmış.teamviewer varsa silin
  • Şarj ile ilgisi olduğunu sanmıyorum. touchpadi inaktif konuma getirin bir de öyle deneyin problem touchpad'de olabilir...
  • ÇOK TEŞEKKÜRLER CEVAPLAR İÇİN TİMEWİEWER KURULU DEĞİL BİLGİSAYARIMDA OLAMAZ DA TOUCHPAD AYARLARIYLA OYNAMAYI DENEYECEĞİM
  • TEKRAR MERHABA BİLGİSAYARIMDAKİ SORUN DEVAM EDİYOR HALA YENİ BİR ANTİVİRÜS PROGRAMI KURDUM PC TOOLS SPYWARE DOCTOR WİTH ANTİVİRÜS AMA PROGRAMI ÇALIŞTIRIP TARAMA YAPTIRDIĞIMDA TAM TARAMA BİTERKEN BİLGİSAYARIM ANİDEN RESETLENİYOR VE BİR MAVİ EKRAN ÇIKIYOR A problem has been detected and Windows has been shut down to prevent damage to your computer.
    IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL
    If this is the first time you've seen this Stop error screen, restart your computer. If this screen appears again, follow these steps:
    Check to make sure any new hardware or software is properly installed. If this is a new installation, ask your hardware or software manufacturer for any Windows updates you might need.
    If the problems continue, disable or remove any newly installed hardware or software. Disable BIOS memory options such as caching or shadowing. If you need to use Safe Mode to remove or disable components, restart your computer, press F8 to select Advanced Startup Options, and then select Safe Mode.
    Technical Information:
    ***STOP: 0x0000000A (0x04090001, 0x00000002, 0x00000000, 0x8c14986B) SANIRIM BÖYLE BİR YAZIYDI A problem has been detected BU YAZIYI OKUYABİLDİM SADECE AMA GENEL GÖRÜNÜMÜ BUYDU.SONRA TEKRAR AÇILIYOR. SONUÇTA BENİM ANTİVİRÜS PROGRAMI DA VİRÜSLERİ SİLEMEMİŞ OLUYOR NE YAPMALIYIM ACİL YARDIMA İHTİYACIM VAR . ANTİVİRÜSÜMÜ DE ÇALIŞTIRAMIYORUM :(

• valla benim şahsi kanaatim bilgisayarınızda donanımsal bir sorun olduğu.
    Çünkü bilgisayarı şarja taktığınız zaman güç seçenekleri kendini değiştiriyor..Touchpad o yüzden sapıtıyor olabilir.Size tavsiyem bilgisayarı
    ağ desteği ile güveli modda açıp harici mouse ile ve touchpad ile sistemi kullanmayı deneyin.
    Tabi notebook şarja takılı ve takılı değil iken..2 türlü de deneme yapın.
  • MERHABA BUGÜN İTİBARİYLE ANLADIM Kİ HACKLENMİŞ PC ARKADAŞIMIN FACEBOOKUNA BENM BULUNDUĞUM BÖLGEDEN ULAŞILMAYA ÇALIŞILMIŞ. FARKLI ÜLKELERDEYİZ BANA ULAŞTIĞINDA SORDU NE YAPMAM GEREKİYOR ŞİMDİ :( GERÇEKTEN MORALİM ALTÜST OLDU HİÇ BÖYLE Bİ DURUM GELMEMİŞTİ BAŞIMA ...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Format at
  • ATAMAM GARANTİSİNİ BOZMAK İSTEMİYORUM TÜRKİYEYE GELECEĞİM ŞUBATTA O ZAMAN SERVİSİNE GÖNDERMEK İSTİYORUM ŞİMDİLİK YAPABİLECEĞİM BİR YOL YOK MU TARATTIRIYORUM COMBOFİX DE UYGULADIM İYİ BİR SONUÇ ELDE EDEMEDİM TRUVA ATI AGENT2.AYRH BULUYOR AMA SİLEMİYOR
    BAŞKA DA BULUYOR ONLARI SİLİYOR BUNU SİLEMİYOR
  • Merhaba,

Format atmak garantiyi bozmak anlamına gelmez. Üretici boş yere mi "Recorvery" koyuyor cihazlara ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProbLem!

Merhaba,

Format atmak garantiyi bozmak anlamına gelmez. Üretici boş yere mi "Recorvery" koyuyor cihazlara ?

Yani
  • tamam çok teşekkürler hemen atıyorum madem öyle :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.