Şimdi Ara

Bilgisayarım Ram'i Eksik Gösteriyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İşletim sistemimi vistadan xp'ye çevirdim. 4gb olan ram'i vistada 4gb olarak gösterirken xpde 3gb olarak gösteriyor. Ne yapmam gerekiyor bir yol bulamadım..?

Edit: Tamam 644bit xp kurmam gerekiyor 4gb göstermesi için anladım ama şu anda bilgisayar ramin 4gb'sini de kullanıyor mu yoksa sadece 3gb'sini mi kullanıyor acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih -- 6 Temmuz 2009; 12:44:06 >

• xp 64 bit yükleyerek 4 gb gösterebilirsin ancak 32 bit desteklemiyor 3 küsürün üstünü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ae_

xp 64 bit yükleyerek 4 gb gösterebilirsin ancak 32 bit desteklemiyor 3 küsürün üstünü.

+ Xp 64 Driverları Sürücüleri vs. de yüklemen lazım
  • evet xp 64 bite geç

performans için mi xpye geçtin bilmiyoırum ama 2 gb u3 bellekle ready boos yapınca sistem baya hızlanıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: celalcaner2

evet xp 64 bite geç

performans için mi xpye geçtin bilmiyoırum ama 2 gb u3 bellekle ready boos yapınca sistem baya hızlanıyor

bunu pek tavsiye etmem. vista kullansan daha iyi.
  • vista 64 bitde destekliyor
  • Biraz sabret Windows 7 kuararsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 32 bitlik xp veriyonları 3 gb a kadar donanamda ki rami tanır. eğer işlemcin destekliyorsa 64 bitlik xpyi kur o zaman 4 gb olara görecektir.
  • ayrıca belirtmek gerekir ki xp 64bit versiyonun türkçe desteği yok.Ben olsam xp kullanacam diye ingilizce kullanmaktansa, vista 64 bit türkçeyi kullanırım daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adalet -- 5 Temmuz 2009; 17:05:28 >
  • Edit..
  • sadece 3.25 gb sini kullanır hepsini kullanmaz.
  • Rami 3 gb gorur ve 3 gb kullanır cunku 3 gb ramı destekler işletim sistemi bence 64 bit kur yada arkadasın belırttıgı gıbı vın 7 yı bekle
    Edit:Yazım hatası olabılır
  • bende de durum aynı 3.25 gb gösteriyor . ama vista daha winamp ta müzik çalarken 2+1 kullandığı için anında sildim . win7 64 çıksın adam gibi piyasa öyle geç derim
  • Vista ya geçecektim. 32 bit yükleyecektik. PC servisindekiler 4 gb ram i desteklemiyor dediler 64 bit yüklediler. 64 bit e çevir düzelir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.