Şimdi Ara

bilgisayarım kasıyor...!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
2
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar yerel disk c: de 33gb boş yer var ama bilgisayarım kasıyor yardım edermisiniz lütfen

• Biraz daha ayrıntı verirsen yardımcı olabiliriz.Sistemin nedir? Masaüstümü kullanıyorsun diz üstü mü?Hangi işlemleri yaparken kasıyor?????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan121 -- 3 Ağustos 2013; 13:32:41 >
    Donanım: Intel i7 14700KF @ 57/50/43 1.27v | MSI Z790i Edge | DeepCool LS520S Zero Dark | 2x16GB Patriot @ 7600CL32 | 9070 XT Nitro+ | XPG Core Reactor II 1200W | Lian Li Lancool 207
    Çevre Bileşenleri: Sansui 27" 1440P 180Hz - Keychron H2 HE - Razer DAV3 Hyperspeed - HyperX Cloud III Wireless - HyperX Solocast
    a.k.a. imribiy
  • Hdd boşluğuyla hız ne alaka

Orijinalden alıntı: atakan121

işlemcimin, anakartımın, ramimin, power supplymin ne olduğunu nerden öğrenebilirim????

kasanın içine bak. he diyorsanki hiç bilmiyorum parçalarım o eski paçalrı içi gözükenlerden ve üzerinde isim yazmıyor, o zaman ya bir bilene götür, ya da internetten araştır programlar var bu tür parçalarını öğrenmek için

psn: fatihkayacioglu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilgisayarım donuyor
    2 ay önce açıldı
    BİLGİSAYARIM AÇILMIYOR!!
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hdd ışığı sanki bir iş yapıyormuş gibi sürekli yanıyo ve pc'yi kasıyor hiç bir şey yapamıyorum. Sizce sorun nedir?

Orijinalden alıntı: ehm61

Hdd ışığı sanki bir iş yapıyormuş gibi sürekli yanıyo ve pc'yi kasıyor hiç bir şey yapamıyorum. Sizce sorun nedir?

hdd de badsector olabilir alttaki programla hdd ni 0 la eğer sorun oradansa pc çok de hızda baya fark olur.

MAXBLAST 4 İNDİR

MAXBLAST 4 RESIMLI ANLATIM

kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 22 Ağustos 2013; 1:04:01 >

• bnm sistem:Microsoft Windows XP
    Professinonal
    versiyon 2002
    service pack 3

ve
    Intel(R) Pentium(R) Dual CPU
    E2200 @ 2.20GHz
    2.20 GHz,1,00GB RAM
    ama yinede kasıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan121 -- 8 Ekim 2013; 16:06:09 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.