Bildirim
bilgisayarım kasıyor...!!!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Biraz daha ayrıntı verirsen yardımcı olabiliriz.Sistemin nedir? Masaüstümü kullanıyorsun diz üstü mü?Hangi işlemleri yaparken kasıyor????? _____________________________ Sadece ölüler görür... -
masaüstü kullanıyorum windows xp ve unity oyunların iyi grafikli olanlarını açmıyor ve diğer oyunlarda ping im yüksek tutulduğu için kasıyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan121 -- 3 Ağustos 2013; 13:32:41 >_____________________________ -
harddisk boşluğuna göre kasıp kasmadığını düşünenler...
işlemcini, anakartını, ramini, power supplyni yaz şuraya yardımcı olalım._____________________________ Donanım: Intel i7 14700KF @ 57/50/43 1.27v | MSI Z790i Edge | DeepCool LS520S Zero Dark | 2x16GB Patriot @ 7600CL32 | 9070 XT Nitro+ | XPG Core Reactor II 1200W | Lian Li Lancool 207
Çevre Bileşenleri: Sansui 27" 1440P 180Hz - Keychron H2 HE - Razer DAV3 Hyperspeed - HyperX Cloud III Wireless - HyperX Solocast
a.k.a. imribiy -
Hdd boşluğuyla hız ne alaka
_____________________________ -
işlemcimin, anakartımın, ramimin, power supplymin ne olduğunu nerden öğrenebilirim???? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: atakan121
işlemcimin, anakartımın, ramimin, power supplymin ne olduğunu nerden öğrenebilirim????
kasanın içine bak. he diyorsanki hiç bilmiyorum parçalarım o eski paçalrı içi gözükenlerden ve üzerinde isim yazmıyor, o zaman ya bir bilene götür, ya da internetten araştır programlar var bu tür parçalarını öğrenmek için_____________________________ xbox live gamertag.fatihkayacioglu
psn: fatihkayacioglu -
Hdd ışığı sanki bir iş yapıyormuş gibi sürekli yanıyo ve pc'yi kasıyor hiç bir şey yapamıyorum. Sizce sorun nedir? _____________________________ -
Cevap verebilecek bir babayiğit yokmu? _____________________________ -
Hdd ışığı sanki bir iş yapıyormuş gibi sürekli yanıyo ve pc'yi kasıyor hiç bir şey yapamıyorum. Sizce sorun nedir? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ehm61
Hdd ışığı sanki bir iş yapıyormuş gibi sürekli yanıyo ve pc'yi kasıyor hiç bir şey yapamıyorum. Sizce sorun nedir?
hdd de badsector olabilir alttaki programla hdd ni 0 la eğer sorun oradansa pc çok de hızda baya fark olur.
MAXBLAST 4 İNDİR
MAXBLAST 4 RESIMLI ANLATIM
kolay gelsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 22 Ağustos 2013; 1:04:01 >_____________________________ Windows 11 24H2 ANA KONU | W10 22H2 ANA KONU - Hızlı ve Sansürsüz Net için DNS!
TR'nin En Büyük Amazon Rehberi | ASUS Modem Rehberi | Corsair Global RMA Rehberi
Samsung Android Rehberi | Türksat 4A Uydu Rehberi | Sandisk Global RMA Rehberi
SPLASH Full HD Dizi, Film İzlemek | İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır.
Teknik Destek Referanslarım 12.yıl | İkinci El Referanslarım 10.yıl |IG/MuhendisMuratt
-
bnm sistem:Microsoft Windows XP
Professinonal
versiyon 2002
service pack 3
ve
Intel(R) Pentium(R) Dual CPU
E2200 @ 2.20GHz
2.20 GHz,1,00GB RAM
ama yinede kasıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakan121 -- 8 Ekim 2013; 16:06:09 >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı