Şimdi Ara

Bilgisayarım için Windows 7 uygunmudur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İlk öncelikler herkese merhaba ben şuanda WindowsXP Professionel 2002 Servise Pack3 (32bit) kullanmaktayım

PC Özellikleri:
    2GB Ram
    Pentium(R) DualCore CPU E5300 2.60Ghz,2.62 Ghz

Ben bu bilgisayar için windows 7 kurabilirmiyim bilgisayar oyunları seven biriyim özellikle herkesin bildiği league of legends.

Şimdiden herkese teşekkür ederim.

• Windows 7'nin 64bit versiyonunu kurabilirsiniz. 2 GB RAM için 64bit önerilir fakat bilgisayarınızdaki sürücülerinde Windows 7 64bit uyumlu olması gerekir. Eğer değilse işletim sisteminizi değiştirmemenizi önermem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 6 Haziran 2014; 11:27:29 >
  • Kurabilirsin ancak ben xp de kalmanı öneririm.
  • 2 GB Ram için 64 biti kim öneriyor
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim windows xp daha uygun gibi gözüküyor kmlhyt attığınız yeri inceledim şuanlık bilgisayarım için windows xp iyi gibi :)
  • kesinlikle doğru karar.

Zaten cevap aslında çok net

XP İçin Sistem Gereksinimleri

Pentium 233-megahertz (MHz) veya daha hızlı bir işlemci (300 MHz önerilir)
    En az 64 megabayt (MB) RAM (128 MB önerilir)

Wİn 7 İçin

1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı 32 bit (x86) ya da 64 bit (x64) işlemci
    1 gigabayt (GB) RAM (32 bit) veya 2 GB RAM (64 bit)
    16 GB (32 bit) veya 20 GB (64 bit) kullanılabilir sabit disk alanı

Sende 2 Gb Ram Oldugu İçin HAngisi Daha Mantıklı? O Yüzden Karra Doğru. Güle Güle Kullan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

2 GB Ram için 64 biti kim öneriyor

Eski bir laptopım var ve burada konu açmıştım. Forumun eski yöneticilerinden biri sağolsun yardımcı oldu. Önceden Win7 32bit kullanıyordum ve işletim sistemi çok fazla veri kullanıyordu. 64bite geçmenini önermişti ve gerçekten fark var. İkisinide kullandım ve fark var. 64bit Win7 için 2 GB RAM uygun. Yukarda da kendiniz yazmışsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • uygun olmadıgını söylemedim zaten. Ama: 2 GB ramim var işlemcim de 64 biti destekliyor. Sorun olur mu? Hayır sorun olmaz sadece şunu aklınızdan çıkartmayın. 64 bit işlemlerde adresleme yüksek olduğu için rame daha fazla yüklenilir. Buda ram kullanımını arttırır. Sağlıklı çalışma için 4 gb ram önerilir. Ki böylelikle takılma yada dar boğaz olmasın. zaten.
  • quote:

uygun olmadıgını söylemedim zaten. Ama: 2 GB ramim var işlemcim de 64 biti destekliyor. Sorun olur mu? Hayır sorun olmaz sadece şunu aklınızdan çıkartmayın. 64 bit işlemlerde adresleme yüksek olduğu için rame daha fazla yüklenilir. Buda ram kullanımını arttırır. Sağlıklı çalışma için 4 gb ram önerilir. Ki böylelikle takılma yada dar boğaz olmasın. zaten.

Konuyu açan arkadışınki gibi sisteme sahip laptopım var ve 64bit Win7 kullanıyorum. Oyunlarda herhangi bir kasma gibi bir sorun yaşamıyorum. Tabi sistemin yettiği oyunları.

Bazı şeyler teoride kalıyor, bende hiç beklemezdim ama öneri üzerine denedim ve eskisinden daha iyi performans alıyorum.

Neyse tartışmaya gerek yok. Arkadaş zaten XP kullanmaya devam edeceğini söylemiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Core. -- 6 Haziran 2014; 12:17:41 >

• tartışma değil fikir alışverişi. sonucta dediğin gibi herkes bildiğini okuyor. biz düşüncelerimizi yazıyoruz. kullanıcı hangisi isterse onu tercih eder. iyi forumlar.
  • quote:

tartışma değil fikir alışverişi. sonucta dediğin gibi herkes bildiğini okuyor. biz düşüncelerimizi yazıyoruz. kullanıcı hangisi isterse onu tercih eder. iyi forumlar.

Tartışmadan kasıt dediğiniz gibi bilgi alışverişi fakat konuyla alakasız oluyor. Neyse iyi forumlar.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.