Şimdi Ara

Bilgisayarım için oyun tavsiyeleriniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bilgisayarda GTA4 düşük ayarda bile kasarken, BF3 multiplayer orta ayarlarda akıcı bir şekilde oynatıyor. Sebebi işlemcim miş sanırım. BF3 gibi akıcı oynatabilecek oyun önerilerinizi bekliyorum. Teşekkürler.

SİSTEMİM:

İşlemci: Intel Core2 DUO 2.80 GHz E7400
    Ekran Kartı:Asus GTX650Ti Boost
    RAM:4 GB
    Anakart: Asus P5KPL-AMSE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BloodyPussy -- 29 Haziran 2014; 4:34:43 >

• Genelde oyun için bilgisayar önerisi istenirdi burda Max payne 3'ü orta ayarlarda Crysis 2 yi yüksek ayarlarda oynarsın sanırım. NFS Run'ı da dene
  • Sıkıntın işlemci sana yeni bir işlemci ve anakart lazım.Ucuz yoldan FX6300+M5A97 yapabilirsin.Overclock çekerim diyorsan anakartı 970-UD3P yapabilirsin.Bu işlemciye birde soğutucu lazım :D onuda 80TL civarında Xigmatex Gaia SD1283 ile halledebilirsin.
  • Bende de aynı sorun oluyor. Battlefield 3 Multi High'da kasmazken GTA IV Medium'da kasıyor. Watch Dogs'u bile Medium'dan biraz yüksek ayarlarla oynatıyorum. Need For Speed Run'da Ultra'da.
  • sepkov kullanıcısına yanıt
    bütçe 0 a yakın o yüzden işlemci almayı düşünmüyorum :D
  • anakartin quad core serisini destekliyor ikinci elden q6600,q8300,q8400.. turu cpu lardan alsan gta4'u ve guncel oyunlari rahat oynayabilirsin. 970chipset+fx6300+cpu sogutucu bu masrafi yapmana hic gerek yok.
  • Asisvénia kullanıcısına yanıt
    150 tl civarında o işlemciler alsammı sence değermi yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BloodyPussy

150 tl civarında o işlemciler alsammı sence değermi yani.

quad core serisinden olmasi yeterli, suan kullandiginiz islemciden gectiginizde farki anlarsiniz oyunlarda. sifirlarini bulamazsiniz ikinci elden bakmaniz lazim, 150tl civarina q6600 lerden olmasi lazim forumun ikinci el bolumunde arastirin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.