Arkadaşlar benim şöyle bi sorunum var.Bilgisayarım hiçbir oyunu çalıştırmıyor.Yüklüyorum oyunu beyaz ekran geliyo çoğu zamn da hata veriyor.Ekran kartım NVİDİA Geforce 9500 GT.Yani ekran kartım kötü oldugu icinmi çalıstırmıyor.Şimdiden cok tskrler
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
directx in son sürümünü yükle öle dene bakalım bide ekran kartının driverini nvidanın sitesinden kontrol edip son versiyonunu yükle düzelir sanırım
olmuyor.online bi oyunu acmaya çalıstım grafik kartın kabul edilmedi veya grafik kartının sürücüsü aktif deil diyo:(
Driveri silip tekrar yükle?
işetim sisteminiz hangisi? vista falanmı? uyumluluk modunda denediniz mi? komple bi formatlayın diyicem ama oyunun crack dosyasını kopyaladınız mı?
işletim sistemi xp.formatlıcam artık bakalım ondan sonra çalıştıracakmı
bilgisayar dediğin bir tek ekran kartımı ram ne ? işlemci ne ? önemli olan onlar
Sorun su imiş.Çalıştır dan dxdiag dedim.oradan ekran sekmesinde altta DirectX özelliklerinde 3 sekmede devre dısı imiş.onları devreye sokunca sorun halloldu:D
Bu tür konuları açarken Öncelikle sistem bilgilerinizi ve Kullandığınız işletim sisteminide belirtirseniz daha net yardımcı olur arkadaşlarımız.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme