Şimdi Ara

Bilgisayarım hiç bir oyunu açmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımda sahte win7 64 bit var önceden fifa 14 crysis 2 cod modern warfare 3 gibi oyunları oynadım ama şimdi ne hikmetse hiç bir oyunu açmıyor ne fiffayı ne crysisi nede gta 4 ü hepsini sildim yükledim 64 bit crack attım ekran kartını güncelledim uyumluluk sorunu ayarlarını yaptım ama ne yaptıysam nafile yalnız bir şey var ki demem gereken bilgisayarımda virüs programı kullanmıyorum sık sık nete girmediğimden acaba virüs bulaşmış olabilirmi olduysa nasıl giderilir...

NOT: Allahını seven format demesin :D

Oyunlarda nasıl bir hata alıyorsunuz? Veya hiç bir tepki vermiyor mu? Yoksa klasik .dll dosyalarıyla ilgili bir sorununuz mu var? Net Framework yüklü mü? DirectX yüklü mü? Güncelleştirmeleri yüklüyor musunuz?
    • Asus Maximus Formula VII
    • Windows 10 Pro
  • JB.Burak kullanıcısına yanıt
    Hatalar genelde siyah ekran oyun simgesine basıyorum açıyor gibi oluyor ama siyah ekranda kalıyor bazende herhangi bir oyuna crack yapmak istedigimde neyapsam cracklanmıyor framework ve dirext yuklu hepsi son surum guncellemeden kastınız ekran kartı ise yuklu ama windows guncellemesi ise aralıktan beri yapmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AngryMan1903 -- 10 Mayıs 2014; 12:45:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Kendimden bir örnek vereyim. Bende daha önce oynayabildiğim oyunları, aynı sistem ile formatladıktan sonra oynayamıyorum. (Hepsini değil, bir kaçını.) Bunun sebebi oyunları yedeklediğim yerde (Harici HDD, DVD, vb.) olarak gözüküyor. Çünkü aynı oyunu tekrar indirirsem oynayabiliyorum.

Veri yedeklerken veya yedekledikten sonra oyunların bazı dosyalarında sorunlar ortaya çıkabiliyor. Ancak her oyunda bu hatayı almak biraz garip.

Bence oyunları bir yerden tekrar indirmeyi deneyin. Bakalım aynı sorunlar olacak mı?
    • Asus Maximus Formula VII
    • Windows 10 Pro
  • JB.Burak kullanıcısına yanıt
    Valla oldu oldu olmadı ramin 1 kitini cıkarıp 32 bit yukleyeceğim 32 bitte olmuyordu boyle sorunlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.