Bildirim
Bilgisayarım GTA 5 kaldırırmı??
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
-
usta windows 8.1 kullanıyorum, java sadece masaüstünde çalışıyo. baktım bu siteye zaten :) yinede teşekkürler -
rica ederim valla elimden bu gelir pek bilgim olmaz bu konularda bilgisi olan mutlaka gelir. -
2 değil 4 çekirdek
H/T teknolojisi ile 4 çekirdek kabul ediliyor
GT840M ile ne yapabilirsin bilmiyorum,bende GTX850M var ben bile kuşkuluyum ama en azından senin lowda bile olsa oynayabileceğini düşünüyorum. -
Açar, low da oynarsın muhtemelen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
acar ama lowda
low da oynarsın ancak çok zorlma kartı güncel bir kart değil sonuçta elinden gider
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Saf cekirdek olarak 2 olabilir ama islemleri actiginda gorunen islem birimi onemlidir yani acar buyuk ihtimal Ama kasmasi muhtemel.
Çekirek sayısı çok sayıda işlem yapmayı sağlar.
Örnek veriyim
4 ghz 2 çekirekli bir işlemci 4/2= 2 ghz çekirdek başı
hem zip çıkarma hem oyunun sıkıntı çıkartır ama
uygulama başına performans yüksek
4 ghz 4 çekirdekli bir işlemci 4/1= 1 ghz çekirdek başı
hem zip çıkarma hem oyun oynayınca kararlı olur
kararlılık yüksek -
yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar :) -
Zor gibi.
quote:
Orijinalden alıntı: Endülüslü İBN-İ ARABİ
low da oynarsın ancak çok zorlma kartı güncel bir kart değil sonuçta elinden gider
Kart nasıl zorlanıyor da elden gidiyor??? Sanki OC yapıyor karta. Bu nasıl bir mantık yahu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batarya zayıf -- 8 Nisan 2015; 11:12:37 >
işlemci i5 4200M ama ekran kartı yetersizse bırak kasmayı açacağını bile sanmıyorum :) -
usta parayı yerden toplamıyorum ki ben :) -
Ekran kartın resmi sitesinde de belirttiği Ekran kartlarından daha iyi bir ekran kartı. Zaten konuyu yakından takip eden arkadaşlar varsa bilirler GTA 5 bir çok kullanıcıya sürpriz etkisi yaratarak çokta yüksek olmayan orta seviye bilgisayarlar içinde uyumlu olacak bir şekilde geldi ve sevinç kaynağı oldu oyun severlere. Ekran kartın orta ayarlarda oynamak için iyi daha fazlası hakkında olumluyum ama yorum yapamıcam. Ama orta ayarlar kesin gözle geliyor. İşlemcinden dolayı sıkıntın olmaz merak etme. :) Neticede Rockstar Games bu oyunu sadece MSI kullanıcılarına özel yapmadı. -
usta çoğu forumda benden düşük ekran kartlı adamlara 'medium ayarlarda oynarsın' demişler.
burada 'çalıştırmaz bile' deniline şaşırdım. bi araştırma yaptım. gta 5 in medium sistemde istediği ekran kartı class 3 olarak adlandırılıyo.
benimki class 2de. yani daha iyi gözüküyor. bakalım çalıştırracakmı. 1-2 haftaya almış olurum. yazarım buraya.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X