Bildirim
BİLGİSAYARIM GTA 5 İ KALDIRIRMI?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Büyük ihtimal kaldırır fakat fullde kaldırır mı emin değilim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: grandcross
Büyük ihtimal kaldırır fakat fullde kaldırır mı emin değilim
dostum çok teşekkür ederim ben lowdada oynarım dert değil çok sevindim çok teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvOXTR -- 23 Aralık 2013; 18:42:17 > -
Sistemin çok iyi ekran kartı da iyi denecek kadar güzel bide masaüstü olması Bi kaç ufak ayarı kısmanla rahatlıkla oynarsın gibi duruyor low da oynamazsın yani :)
quote:
Orijinalden alıntı: EvOXTR
ARKADAŞLAR BENİM BİLGİSAYARIMIN ÖZELLİKLERİ ŞUNLAR KISACA SAYAYIM: WİN7 64 BİT 8 GB RAM İNTEL CORE İ7 İNSİDE 3.40 GHZ 2GB 128 BİT ASUS HD6670 EKRAN KARTI CASPER NİRVANA NSH-2600 MARKASI. Bİ EKRAN KARTINI DEĞİŞTİRDİM GERİSİ ORJİNAL. PEKİ GTA 5 İ KALDIRIRMI ?
Oyun cikti mi pcye
quote:
Orijinalden alıntı: rainbow05
quote:
ARKADAŞLAR BENİM BİLGİSAYARIMIN ÖZELLİKLERİ ŞUNLAR KISACA SAYAYIM: WİN7 64 BİT 8 GB RAM İNTEL CORE İ7 İNSİDE 3.40 GHZ 2GB 128 BİT ASUS HD6670 EKRAN KARTI CASPER NİRVANA NSH-2600 MARKASI. Bİ EKRAN KARTINI DEĞİŞTİRDİM GERİSİ ORJİNAL. PEKİ GTA 5 İ KALDIRIRMI ?
Oyun cikti mi pcye
hayır dostum 31 ocak 2014 de çıkacak heyecanlandım
-
quote:
Orijinalden alıntı: grandcross
Sistemin çok iyi ekran kartı da iyi denecek kadar güzel bide masaüstü olması Bi kaç ufak ayarı kısmanla rahatlıkla oynarsın gibi duruyor low da oynamazsın yani :)
ekran kartını değiştirdiğim iyi olmuşilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim
-
GTA IV ü açıyorsa V 'i de açar. -
quote:
Orijinalden alıntı: WarriorAngel
GTA IV ü açıyorsa V 'i de açar.
rahatlıkla açıyor dostum gta ıv ı gta v yi oynucam inanamıyorum hala -
quote:
quote:
quote:
Oyun cikti mi pcye
hayır dostum 31 ocak 2014 de çıkacak heyecanlandım
Ciddi misin? Açıklandı mı
-
Yok ya duyuru felan olmadi daha cikcak diye 5-6 ay sonra belki sony ile microsoft az daha konsol satacakmis yetmiyormus sattiklari biraz da gta sayesinde satacaklarmis
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 24 Aralık 2013; 22:12:05 >
O ekran kartıyla çok bir şey bekleme derim ama oyunu açacaktırquote:
Orijinalden alıntı: Bayraktar42
Yok ya duyuru felan olmadi daha cikcak diye 5-6 ay sonra belki sony ile microsoft az daha konsol satacakmis yetmiyormus sattiklari biraz da gta sayesinde satacaklarmis -
quote:
Orijinalden alıntı: Brandt
quote:
quote:
quote:
Oyun cikti mi pcye
hayır dostum 12 mart 2014 de çıkacak heyecanlandım
Ciddi misin? Açıklandı mı
12 mart 2014 de çıkacakmış özür dilerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvOXTR -- 25 Aralık 2013; 16:58:34 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: El Jimador
O ekran kartıyla çok bir şey bekleme derim ama oyunu açacaktır
bütçem sıkıntı olmasa hd7970 alıcaktım fakat kendi zaten uçmuş bide kasa güç kaynağı değişeceğini öğrenince ben zorlamıyım dedim vazgeçtim. -
oha lan bunlar neyin kafasını yaşıyo diye girdim oyunun pc ye çıkacağını duydumquote:
Orijinalden alıntı: EvOXTRquote:
Orijinalden alıntı: El Jimador
O ekran kartıyla çok bir şey bekleme derim ama oyunu açacaktır
bütçem sıkıntı olmasa hd7970 alıcaktım fakat kendi zaten uçmuş bide kasa güç kaynağı değişeceğini öğrenince ben zorlamıyım dedim vazgeçtim.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: claps
oha lan bunlar neyin kafasını yaşıyo diye girdim oyunun pc ye çıkacağını duydum
-
oyunun çıkış tarihini nerden öğrendinizquote:
Orijinalden alıntı: claps
oha lan bunlar neyin kafasını yaşıyo diye girdim oyunun pc ye çıkacağını duydum
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gio44
oyunun çıkış tarihini nerden öğrendiniz
+1 -
quote:
SİTELERE BAKIN BULURSUNUZ -
Kardeş, öncelikle oyunun sistem gereksinimlerimi google yaz ve kendi sisteminle karşılaştır.Ama bence büyük ihtimalle kaldırır ama biraz kasabilir.Grafiklerini düşürürsen oynarsın. İYİ FORUMLAR :)quote:
SİTELERE BAKIN BULURSUNUZ
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- gta 4 crack
- gta kurtlar vadisi
- gta san andreas kaç görev var
- gta 5 ilk bölüm banka soygun nasıl geçilir
- gta 5 kaç saatte biter
- battleye nedir
- gta 6 sistem gereksinimleri
- gta 4 hileleri
- gta san andreas hileleri
- gta vice city hileleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X