Şimdi Ara

BİLGİSAYARIM GTA 5 İ KALDIRIRMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENİM BİLGİSAYARIMIN ÖZELLİKLERİ ŞUNLAR KISACA SAYAYIM: WİN7 64 BİT 8 GB RAM İNTEL CORE İ7 İNSİDE 3.40 GHZ 2GB 128 BİT ASUS HD6670 EKRAN KARTI CASPER NİRVANA NSH-2600 MARKASI. Bİ EKRAN KARTINI DEĞİŞTİRDİM GERİSİ ORJİNAL. PEKİ GTA 5 İ KALDIRIRMI ?

• Büyük ihtimal kaldırır fakat fullde kaldırır mı emin değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grandcross

Büyük ihtimal kaldırır fakat fullde kaldırır mı emin değilim

dostum çok teşekkür ederim ben lowdada oynarım dert değil çok sevindim çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvOXTR -- 23 Aralık 2013; 18:42:17 >
  • Sistemin çok iyi ekran kartı da iyi denecek kadar güzel bide masaüstü olması Bi kaç ufak ayarı kısmanla rahatlıkla oynarsın gibi duruyor low da oynamazsın yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: EvOXTR

ARKADAŞLAR BENİM BİLGİSAYARIMIN ÖZELLİKLERİ ŞUNLAR KISACA SAYAYIM: WİN7 64 BİT 8 GB RAM İNTEL CORE İ7 İNSİDE 3.40 GHZ 2GB 128 BİT ASUS HD6670 EKRAN KARTI CASPER NİRVANA NSH-2600 MARKASI. Bİ EKRAN KARTINI DEĞİŞTİRDİM GERİSİ ORJİNAL. PEKİ GTA 5 İ KALDIRIRMI ?

Oyun cikti mi pcye

• quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

ARKADAŞLAR BENİM BİLGİSAYARIMIN ÖZELLİKLERİ ŞUNLAR KISACA SAYAYIM: WİN7 64 BİT 8 GB RAM İNTEL CORE İ7 İNSİDE 3.40 GHZ 2GB 128 BİT ASUS HD6670 EKRAN KARTI CASPER NİRVANA NSH-2600 MARKASI. Bİ EKRAN KARTINI DEĞİŞTİRDİM GERİSİ ORJİNAL. PEKİ GTA 5 İ KALDIRIRMI ?

Oyun cikti mi pcye

hayır dostum 31 ocak 2014 de çıkacak heyecanlandım

• quote:

Orijinalden alıntı: grandcross

Sistemin çok iyi ekran kartı da iyi denecek kadar güzel bide masaüstü olması Bi kaç ufak ayarı kısmanla rahatlıkla oynarsın gibi duruyor low da oynamazsın yani :)

ekran kartını değiştirdiğim iyi olmuş ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptopum Diablo 3 Kaldırır mı?
    12 yıl önce açıldı
    SİSTEMİM GTA 4 KALDIRIR MI
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GTA IV ü açıyorsa V 'i de açar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

GTA IV ü açıyorsa V 'i de açar.

rahatlıkla açıyor dostum gta ıv ı gta v yi oynucam inanamıyorum hala
  • quote:

quote:

quote:

Oyun cikti mi pcye

hayır dostum 31 ocak 2014 de çıkacak heyecanlandım

Ciddi misin? Açıklandı mı

• Yok ya duyuru felan olmadi daha cikcak diye 5-6 ay sonra belki sony ile microsoft az daha konsol satacakmis yetmiyormus sattiklari biraz da gta sayesinde satacaklarmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 24 Aralık 2013; 22:12:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Yok ya duyuru felan olmadi daha cikcak diye 5-6 ay sonra belki sony ile microsoft az daha konsol satacakmis yetmiyormus sattiklari biraz da gta sayesinde satacaklarmis
    O ekran kartıyla çok bir şey bekleme derim ama oyunu açacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

quote:

quote:

quote:

Oyun cikti mi pcye

hayır dostum 12 mart 2014 de çıkacak heyecanlandım

Ciddi misin? Açıklandı mı

12 mart 2014 de çıkacakmış özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvOXTR -- 25 Aralık 2013; 16:58:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: El Jimador

bütçem sıkıntı olmasa hd7970 alıcaktım fakat kendi zaten uçmuş bide kasa güç kaynağı değişeceğini öğrenince ben zorlamıyım dedim vazgeçtim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: El Jimador

bütçem sıkıntı olmasa hd7970 alıcaktım fakat kendi zaten uçmuş bide kasa güç kaynağı değişeceğini öğrenince ben zorlamıyım dedim vazgeçtim.

Alıntıları Göster
    oha lan bunlar neyin kafasını yaşıyo diye girdim oyunun pc ye çıkacağını duydum

• quote:

Orijinalden alıntı: claps

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: claps

Alıntıları Göster
    oyunun çıkış tarihini nerden öğrendiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Gio44

+1
  • quote:

SİTELERE BAKIN BULURSUNUZ
  • quote:

quote:

SİTELERE BAKIN BULURSUNUZ

Alıntıları Göster
    Kardeş, öncelikle oyunun sistem gereksinimlerimi google yaz ve kendi sisteminle karşılaştır.Ama bence büyük ihtimalle kaldırır ama biraz kasabilir.Grafiklerini düşürürsen oynarsın. İYİ FORUMLAR :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.