Şimdi Ara

BİLGİSAYARIM GTA 5 İ KALDIRIRMI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
1.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR BENİM BİLGİSAYARIMIN ÖZELLİKLERİ ŞUNLAR KISACA SAYAYIM: WİN7 64 BİT 8 GB RAM İNTEL CORE İ7 İNSİDE 3.40 GHZ 2GB 128 BİT ASUS HD6670 EKRAN KARTI CASPER NİRVANA NSH-2600 MARKASI. Bİ EKRAN KARTINI DEĞİŞTİRDİM GERİSİ ORJİNAL. PEKİ GTA 5 İ KALDIRIRMI ?

• Büyük ihtimal kaldırır fakat fullde kaldırır mı emin değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: grandcross

Büyük ihtimal kaldırır fakat fullde kaldırır mı emin değilim

dostum çok teşekkür ederim ben lowdada oynarım dert değil çok sevindim çok teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvOXTR -- 23 Aralık 2013; 18:42:17 >
  • Sistemin çok iyi ekran kartı da iyi denecek kadar güzel bide masaüstü olması Bi kaç ufak ayarı kısmanla rahatlıkla oynarsın gibi duruyor low da oynamazsın yani :)

• quote:

Orijinalden alıntı: EvOXTR

ARKADAŞLAR BENİM BİLGİSAYARIMIN ÖZELLİKLERİ ŞUNLAR KISACA SAYAYIM: WİN7 64 BİT 8 GB RAM İNTEL CORE İ7 İNSİDE 3.40 GHZ 2GB 128 BİT ASUS HD6670 EKRAN KARTI CASPER NİRVANA NSH-2600 MARKASI. Bİ EKRAN KARTINI DEĞİŞTİRDİM GERİSİ ORJİNAL. PEKİ GTA 5 İ KALDIRIRMI ?

Oyun cikti mi pcye

• quote:

Orijinalden alıntı: rainbow05

quote:

ARKADAŞLAR BENİM BİLGİSAYARIMIN ÖZELLİKLERİ ŞUNLAR KISACA SAYAYIM: WİN7 64 BİT 8 GB RAM İNTEL CORE İ7 İNSİDE 3.40 GHZ 2GB 128 BİT ASUS HD6670 EKRAN KARTI CASPER NİRVANA NSH-2600 MARKASI. Bİ EKRAN KARTINI DEĞİŞTİRDİM GERİSİ ORJİNAL. PEKİ GTA 5 İ KALDIRIRMI ?

Oyun cikti mi pcye

hayır dostum 31 ocak 2014 de çıkacak heyecanlandım

• quote:

Orijinalden alıntı: grandcross

Sistemin çok iyi ekran kartı da iyi denecek kadar güzel bide masaüstü olması Bi kaç ufak ayarı kısmanla rahatlıkla oynarsın gibi duruyor low da oynamazsın yani :)

ekran kartını değiştirdiğim iyi olmuş ilgilendiğiniz için çok teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptopum Diablo 3 Kaldırır mı?
    12 yıl önce açıldı
    SİSTEMİM GTA 4 KALDIRIR MI
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • GTA IV ü açıyorsa V 'i de açar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarriorAngel

GTA IV ü açıyorsa V 'i de açar.

rahatlıkla açıyor dostum gta ıv ı gta v yi oynucam inanamıyorum hala
  • quote:

quote:

quote:

Oyun cikti mi pcye

hayır dostum 31 ocak 2014 de çıkacak heyecanlandım

Ciddi misin? Açıklandı mı

• Yok ya duyuru felan olmadi daha cikcak diye 5-6 ay sonra belki sony ile microsoft az daha konsol satacakmis yetmiyormus sattiklari biraz da gta sayesinde satacaklarmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bayraktar42 -- 24 Aralık 2013; 22:12:05 >
  • O ekran kartıyla çok bir şey bekleme derim ama oyunu açacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brandt

quote:

quote:

quote:

Oyun cikti mi pcye

hayır dostum 12 mart 2014 de çıkacak heyecanlandım

Ciddi misin? Açıklandı mı

12 mart 2014 de çıkacakmış özür dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EvOXTR -- 25 Aralık 2013; 16:58:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: El Jimador

O ekran kartıyla çok bir şey bekleme derim ama oyunu açacaktır

bütçem sıkıntı olmasa hd7970 alıcaktım fakat kendi zaten uçmuş bide kasa güç kaynağı değişeceğini öğrenince ben zorlamıyım dedim vazgeçtim.
  • oha lan bunlar neyin kafasını yaşıyo diye girdim oyunun pc ye çıkacağını duydum
  • quote:

Orijinalden alıntı: claps

oha lan bunlar neyin kafasını yaşıyo diye girdim oyunun pc ye çıkacağını duydum

• oyunun çıkış tarihini nerden öğrendiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gio44

oyunun çıkış tarihini nerden öğrendiniz

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gio44

oyunun çıkış tarihini nerden öğrendiniz

SİTELERE BAKIN BULURSUNUZ
  • Kardeş, öncelikle oyunun sistem gereksinimlerimi google yaz ve kendi sisteminle karşılaştır.Ama bence büyük ihtimalle kaldırır ama biraz kasabilir.Grafiklerini düşürürsen oynarsın. İYİ FORUMLAR :)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.