Şimdi Ara

Bilgisayarım Fazla Isınıyor [SS'li]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisarın şuanki durumu yaklaşık 2 saattir hiç dokunmadığım halde bu şekilde çalışıyor. sebebi nedir anlamıyorum yardımcı olabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KilliKarpuz -- 20 Kasım 2012; 20:50:33 >

Orijinalden alıntı: Kuchiyose no Jutsu

arkadaşlar bilgisarın şuanki durumu yaklaşık 2 saattir hiç dokunmadığım halde bu şekilde çalışıyor. sebebi nedir anlamıyorum yardımcı olabilir misiniz?

Merhaba sistem masaüstü ise Kasa içi sirkülasyon yani kasanıza soğuk hava kasanın ön yan veya üst tarafından girer içeride işlemci ekran kartı v.s ısınır bunlar kasa içinide ısıtır bu sıcaklığı dağıtmak için kasa arkasına yan üst ve ön taraflarına egsoz fan takılır kasa içi bu kez max30 dereceye düşer buda parçalarınızı daha soğuk verimli çalışmasına yarar.Kasa kapağını açmak çare değil tam dersine dengeyi bozar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arda ML -- 20 Kasım 2012; 20:56:05 >

• Fanlarını pislik tıkıyor olabilir mi ?

Astra H 1.6 115HP / Enjoy + / 2013
  • sistemde fan yok hiç galiba kasa içerisinde içerdeki sıcaklığı dışarı atacak fan takmanız lazım anakart ısısı çok yüksek
  • fanlarım gayet temiz aslında kasam aerocool vx-r. işlemcinin çok ısınmasını anlarım çünkü stock fanla kullanıyorum ancak ekran kartını anlayamadım. 2 saat boyunca desktopda bekleyen bir bilgisayar için fazla değil mi sizce de? sistem özelliklerime profilimden bakabilirsiniz

Orijinalden alıntı: Kuchiyose no Jutsu

fanlarım gayet temiz aslında kasam aerocool vx-r. işlemcinin çok ısınmasını anlarım çünkü stock fanla kullanıyorum ancak ekran kartını anlayamadım. 2 saat boyunca desktopda bekleyen bir bilgisayar için fazla değil mi sizce de? sistem özelliklerime profilimden bakabilirsiniz

Selam
    Önce işlemci ve ekran kartı macunlarını yenileyin. Ekran kartınızın fanı çalışıyor mu ona bakın. Kasa arkasına ve önüne birer adet FAN takın.. Varsa çalışıp çalışmadıklarını kontrol edin.

Anakart ısısı oldukça yüksek gözüküyor. Termik arızalı olabilir. Chipset üzerine parmağınızla dokunun. Eğer yakıcı derecede ise, üzerine FAN takarak veya kasada herhangi bir yere fan monte edip chipseti soğutabilirsiniz.
    Kolay gelsin..

• ekran kartının önünü kapatan bir kart varmı ? ekran kartının fanı kirlenmiş olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptopun gideri varmı [SS]'li
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.