Şimdi Ara

Laptopun gideri varmı [SS]'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vakti zamanında Almanyadaki amcam getirmişti onlar kullanıyormuş bozulmuş falan yaptırabilirsen kullan diye başıma sallamışlardı yatak altında duruyordu bende çıkarıp bi baktım aslında tamir edilebilir gibi duruyo fakat verdiğim paraya değecek mi onu bilmiyorum verilcek paraya değer bi laptopmu acaba ben okadar anlamıyorum bu işlerden yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum.

Lenovo thinkpad yazıyor üstünde

Laptopun gideri varmı [SS]'li Laptopun gideri varmı [SS]'li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeroJaxa -- 11 Ocak 2014; 21:35:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HeroJaxa

Vakti zamanında Almanyadaki amcam getirmişti onlar kullanıyormuş bozulmuş falan yaptırabilirsen kullan diye başıma sallamışlardı yatak altında duruyordu bende çıkarıp bi baktım aslında tamir edilebilir gibi duruyo fakat verdiğim paraya değecek mi onu bilmiyorum verilcek paraya değer bi laptopmu acaba ben okadar anlamıyorum bu işlerden yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum.

oyun için kullancaksan at köşeye dursun süs diye :D internet için kullancaksan klavye q değil şahsen uğraşma bile git yenisini al :)

• quote:

Orijinalden alıntı: HeroJaxa

Vakti zamanında Almanyadaki amcam getirmişti onlar kullanıyormuş bozulmuş falan yaptırabilirsen kullan diye başıma sallamışlardı yatak altında duruyordu bende çıkarıp bi baktım aslında tamir edilebilir gibi duruyo fakat verdiğim paraya değecek mi onu bilmiyorum verilcek paraya değer bi laptopmu acaba ben okadar anlamıyorum bu işlerden yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa tavsiyelerini bekliyorum.

bendede lenovo r61 var internet için kullanıyorum sorunu nedirki bu arada?

• 10 tl veririm kargo senden dostum uraşma parana yazık
  • Bilgisayarın özellikleri hakkında bilgi sahibi olan varmı o konuda yardımcı olabilecek ?
  • altındaki model etiketine bakıp yazarsan modelini anlarız yada o etiketin resmini koy
  • q klavyeyi ezberlediysen q ya çevir kullan bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorun...SS'li Bakın Bir!..
    18 yıl önce açıldı
    Bu Kazak Nasıl SS'li
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tam modeli nedir?
  • Arkasında pek bi şey yazmıyor Windows Vista bussines ve Lenovo Singapore mi siamphone tam emin değilim yazı silik öyle bir şey yazıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.