arkadaslar bilgisayarımı yeni aldım.bilgisayarın ozellikleri amd3200 256 ekran kartı ve 412 ddr ram.bilgisayar internete girdigim zaman hiçbir işlem yapmadıgım halde 300 ramin kullıldıgını gosteriyo ve internetten ise 2 mb hızıında indirme yapıyo ve bir syafayı acması cok uzun zaman alıyo.baglantım 512 olnasına ragmen.ayrıca eski bilgisaraımdada aynı sorun vardı.bundada aynı sorun var.kendi kenide reset atıyo.her iki bilgisaraımdada aynı sorun var.lutfen yardımcı olunnn arkadaslar lutfen
ayrıca ctrl alt delete yaptıgımda ise su anda yanıt alamıyorum.ve birde c surucunun içine http diye bişey eklenmiş o da silinmiyor.acaba neden lutfen yardımm
virüs taramasından geçirdin mi? ayrıca diğer bilgisayarında da aynı şeylerin olması ilginç.
300 k ram yiyen dosyanin ismini yazabilirmisin ? internetin yavas olmasi buyuk ihtimalle senden izinsiz bir dis baglanti (trojen, worm vs) var.
sana tavsiyem online bir virus scan yap. internet uzerinden.
arkadaşım arada bir disk temizleme yaparsan sorunun kalmaz
arkadaslar ctrl alt delete yaptıgımda bişey cıkmadıgı için hangi işlemleri yaptıgınıda goremiyorum.ya benim tahminimce voltaj dusuklugu.peki guc kaynagıı bilgisayara gelen elektiregi duzene sokar mı?
geçmiş olsun worm bulaşmış lanet bir virüs bu devamlı upload yaparık sistemi kilitliyor sen birşey yapmadığın halde devamlı upload halinde.bu arada 412 ram yazmışsısın 512 sanırım
sp2+kaspersky+spyboot güncelle güvenlik kipinde tarat ama ben format tavsiye ederim formattan sonra mutlaka eğer sp2 cdde varsa sp2+antivirüs sp2 cd de yoksa antivirüs+sp2 sıralaması
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme