Şimdi Ara

Bilgisayarım çalındı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.105
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben özel bi üniversitede son sınıf öğrencisiyim ve bir kaç haftaya mezun olucam. Bu üniversiteye girdiğimizde okul bize dizüstü bilgisayar verdi. Bu verdikleri bilgisayarları mezun olurken geri alıyorlarmış. Ben bundan habersiz olduğum için bilgisayarı aldığım ilk sene ihtiyacım olmadığından biryere götürüp sattım. Mezun olmam için ya bana verdikleri bilgisayarı iade etmem gerekecek ya da 2.000tl tazminat ödemem gerekecek. Bilgisayarların seri numarası falan okul sisteminde kayıtlı olduğu için aynı marka-model başka bir bilgisayar götürmemi kabul etmiyorlar, illa bana verdikleri olacak. Ancak bilgisayar çalındıysa ve polis tutanağı varsa yardımcı oluyorlarmış... Şimdi arkadaşlar ben yalandan bilgisayarım çalındı diye karakola gitsem? Tutanağı tutsak... Bu seri no gibi bilgilerden bilgisayarın nerde olduğu bulunur ve benim yalanım ortaya çıkar mı? Bilen, anlayan arkadaşlar yardımcı okursa sevinirim..

Her sene tomarla eğitim ücreti verdiğimiz yetmiyor gibi bir de her dönem teknoloji ücreti adı altında bir sürü para veriyoruz okula, utanmadan bide bilgisayarı geri istiyorlarmış :( ne yapıcam ben şimdi off

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi okul bu , baskalarinin basi yanmasın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte başkalarının başı yanma ihtimali varsa hiç girişmicem bu işe hocam. Hani herkes diyorya bilgisayarım çalındı polis ilgilenmiyor. Telefonum çalındı polis bulamıyor gibisinden. Eğer bulunamıcak ve peşine düşülmeyecek bişeyse ihtimal dahilinde bulunsun

• bulmaları zor ve senin pc için kimse uğraşmaz, çalındı de geç saatini olayı ayarla sonra karakola git ifadeni ver ve imzanı at sonrada okul yönetimine durumu anlat bişey çıkmaz
  • Macbook pro hala kayıp kaç sene oldu bulunmadı buluncağını sanmam ama bulunursa da ne mok yiceğini iyi hesapla.
  • Öyle okul düşman başına

Meb bile verdiği tabletleri geri istemiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özel okula gidiyorsun ama bilgisayarı satıyorsun. Anlamadım neden böyle birşey yaptın? O bilgisayarı neden verdiler neden alıyorlar?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ÇALINDI!!!
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İkinci el laptop alanlara ders olsun

• Lisede tablet veriyorlarmı yalan dolan bence o iş parama kıyar kendi tabletimi kendim alırım 😛😛😛😛😜😛😛

• quote:

Orijinalden alıntı: Tayhalatt

Özel okula gidiyorsun ama bilgisayarı satıyorsun. Anlamadım neden böyle birşey yaptın? O bilgisayarı neden verdiler neden alıyorlar?

Her özel okula giden haftasonu yat partileri düzenleyip okula helikopterle gelmiyor kardeşim. İhtiyaç oldu sattım işte orası önemli değil ki

• Bence her türlü anlaşılır davranışlarından, ifadenden vs. hiç bulaşma başını yakma

• quote:

Orijinalden alıntı: cmea06

Bence her türlü anlaşılır davranışlarından, ifadenden vs. hiç bulaşma başını yakma

Onlardan anlaşılmaz merak etme :) şimdi senelerdir çalışmayan emniyetin çalışası tutar benim bilgisayarı arar bulurlar ben ondan korkuyorum :) kullanan insanların başı ağrımasın maksat

• Yalan ifadeden paket olursun söyleyim.

• Dean_Winchester kullanıcısına yanıt
    Bilgisayarı nie verdiler

• polis gelip bakıyor parmak izi falan kovalıyor yalan olduğu ortaya çıkarsa 200 tl falan ceza kitliyorlar ona göre kurgunu sağlam yap
  • İyide polis sana sormayacak mı o kadar sene nerdeydin ? Diye. Şimdi aklıma geldi diyecek halin yok. Ayrıca ortaya çıkarsa satın alan adamların başını ağrıtırsın. Kendi başında ağrır.

• Çok ciddi suç işlersiniz bence.Sonuçta sattığınız adamda zan altında kalır.Ayrıca size bilgisayar falan verirlerken anlaşma imzaladınızmı? Ne demek yani geri almak.Gidin polise bildirin durumu.Asıl siz haklısınız onlar böyle atraksiyonlara girsin

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Bazı idareler geri alıyor

• Kadirhasta okuyorsun sanırım. Benim arkadaş polis tutanağıyla 200₺ mi ne verdi sadece. Ama onunkisi gerçekten çalınmıştı.

Sattığınız adamla iletişime geçin belki düşük fiyata satar size. Asla ve asla yalan ifade vermeyin hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

Bazı idareler geri alıyor

harbi mi hocam bizde öyle birşey yok.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.