Şimdi Ara

Bilgisayarım BIOStan Öteye Gitmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayar siyah ekranda kalıyor.del ve esc seçeneklerini sunuyor bana ancak denediğim klavyeler çalışmıyor.çalışan harddiskleri denedim yine aynı.acaba kabloda mı sorun var diye kabloları denedim.yine çalışmıyor.bios pilini çıkarıp taktım yine iş yok.format atayım diyorum ancak siyah ekrandan öteye gidemiyorunm.elim kolum bağlandı sizce problem nedir ?

Orijinalden alıntı: cakia1903

Ramleri kontrol edin bide

ramleri kontrol ettim sorun ramde değil

Bu konuyu bir incele istersen.Belki yardımcı olur.
  • Klavye olrak eski usb girişi olmayan klavyeleri denemelisin sonrada bioasa girp usb leri enable yapıcaksın. ekran kartını değiştirdiysen veya anakarta gömülü olan vga hdmi veya dvi girişlerinden birini kullanıyorsan biosa girim load yapıp biosu eski ayarlarına döndürmelisin. buda işine yaramadıysa ekran kartını taktıgın yerde Jumper var onu cıkartıp biraz beklemelisin sonra tekrar yerine takıp pc yi çalıstır bu yöntemlerden biri mutlaka işini görecektir

Orijinalden alıntı: darkveyn

Klavye olrak eski usb girişi olmayan klavyeleri denemelisin sonrada bioasa girp usb leri enable yapıcaksın. ekran kartını değiştirdiysen veya anakarta gömülü olan vga hdmi veya dvi girişlerinden birini kullanıyorsan biosa girim load yapıp biosu eski ayarlarına döndürmelisin. buda işine yaramadıysa ekran kartını taktıgın yerde Jumper var onu cıkartıp biraz beklemelisin sonra tekrar yerine takıp pc yi çalıstır bu yöntemlerden biri mutlaka işini görecektir

klavye olarak iki çeşidide denedim ancak işe yaramıyor.bios a da giremeyince ayar yapamıyorum.makine de ekran kartı yok.onboardtan çalışıyor.sanırım önce klavye işini halletmem gerekiyor ama ne yapmalıyım
  • anakartın üzerinde jumperler var onları cıkart pc yi ac ve kapat sonra anakartın üzerindei jumperleri yerine tak bir tanesi ekran kartını taktıgın yerde oluyor genelde diğeride işlemcinin oralarda bunu bi dene sonra biosa girebilirsin sanırım
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.