Biliyorum ki dh de buna dair bir sürü program vermişler ve konu yeri burası değil.Ama ben o programların hemen hemen hepsini denedim ve iyice yavaşladı..Ve buraya genellikle herkes giriyor diye buraya açtım konumu.Diğer konulara pek bakmıyorlar[da:D]
Bu laptoplar hep mi böyle anlamıyorum zaten
Lütfen güzel bir program önerinde bir gün olsun ilk aldığım günlerdeki gibi (yada biraz daha yavaş) hızlı yapabileyim artık şu bilgisayarı..
Ccleaner Ad-aware Nod32
Bu 3 Programı Kur . Tarat ve Temizle
up
soru: Bilgisayarım aşırı derecede yavaşladı.. cevap:iyi.
koş marketten 1 tane redbul al sonra bilgisayarının üstüne iice yedir her tarafına gelsin ondan sonra o bilgisayar uçar.
Ne demişler
redbul kanatlandırır...
forumun iyice cıvığı çıktı verilen cevaplara bak ya özürlümüsünüz kardeşim siz adam akıllı cevap verin yada bi ... yazmayın
forumun iyice cıvığı çıktı verilen cevaplara bak ya özürlümüsünüz kardeşim siz adam akıllı cevap verin yada bi ... yazmayın
+1
quote:
Orjinalden alıntı: kobEren
quote:
Orjinalden alıntı: _Dragon
+1
+2
ee yerine açmazsa burda alacağı cevaplara hazırlıklı olması lazım.. ccleaner+tuneup utulities i bakım için tavsiye ederim
Format a,t ne kullanırsan kullan format attıktan sonraki gibi verimli olmaz.En sağlıklı yol formattır.
sistem özelliklerin? hdd doluluk oranı? hangi programları yükledikten sonra yavaşladı? güncellemeler şişiriyor olabilir? rem yetersizliği olabilir? çoğu laptop her beklentiyi karşılamaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme