Şimdi Ara

Bilgisayarım açılırken siyah ekranda kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Bilgisayarım Anakart Modülünden sonra ilerlemiyor Siyah bir ekranda sol üst koşede "-" Tire işareti yanıp sönüyor orda kalıyor hard diskten diye düşünmüştüm ilk başta hard diski değiştirdim 500 gb lik yeni hard disk aldım pc geldiğinde açılıyordu bi gün sonra yine aynı sorunu vermeye başladı işlemciyle fan birbirinden ayrılmış termal macun tamamen gitmiş acaba bu yüzdenmi neyden kaynaklanıyor yardım ederseniz çok sevinirim.Bir aydır böyle liseye başliycam bidaha pc ye oturmaya vaktim kalmayacak yaz tatilinde bol bol oynamak istiyorm ama nafile :D cafelerde sürünüyorm yardım edin lütfen şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: xMr2

Arkadaşlar Bilgisayarım Anakart Modülünden sonra ilerlemiyor Siyah bir ekranda sol üst koşede "-" Tire işareti yanıp sönüyor orda kalıyor hard diskten diye düşünmüştüm ilk başta hard diski değiştirdim 500 gb lik yeni hard disk aldım pc geldiğinde açılıyordu bi gün sonra yine aynı sorunu vermeye başladı işlemciyle fan birbirinden ayrılmış termal macun tamamen gitmiş acaba bu yüzdenmi neyden kaynaklanıyor yardım ederseniz çok sevinirim.Bir aydır böyle liseye başliycam bidaha pc ye oturmaya vaktim kalmayacak yaz tatilinde bol bol oynamak istiyorm ama nafile :D cafelerde sürünüyorm yardım edin lütfen şimdiden teşekkürler.

ilk olarak termal macun edinin. fanı işlemciden ayırın birgüzel eskisini silin. yenisini mercimek tanesi kadar sıkın eşit bir şekilde yayın. fanı düzgünce oturtun. pc yi açın düzelmezse hdd in kablolarını kontrol edin. (anakart ile hdd arasındaki kabloları)

• Şuan evde değilimde eve gider gitmez yapmaya çalışacagım bu açılma sorunu ama termal macundan kaynaklanmadıgını düşünüyorum ben çünkü her ne kadar macun tutmasa ayrılmasa bile kablo tutuyor sadece ısıtmaz doğru değilmi hdd kablolarını kontrol ediyim bide bu macun hemen kuruyor mu ? :D ::D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xMr2 -- 9 Temmuz 2014; 15:45:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xMr2

Şuan evde değilimde eve gider gitmez yapmaya çalışacagım bu açılma sorunu ama termal macundan kaynaklanmadıgını düşünüyorum ben çünkü her ne kadar macun tutmasa ayrılmasa bile kablo tutuyor sadece ısıtmaz doğru değilmi hdd kablolarını kontrol ediyim

termal macunun bunla alakası yok. sadece ben onu bilgisayarın aşırı ısınıp yanmasın diye yazdım. sorunun büyük ihtimal kablodan
  • İnşallah o yüzdendir başka sorun olmasında :) çünkü hdd yi yeni değiştirdim sorun çıkmaz diye düşünüyorm büyük ihtimalle kablolardandır
  • Harddiske giden beyaz ide kablolarını çıkarıp takmakta fayda var.
  • Kabloların hepsini kontrol ettim çıkarıp tekrar taktım ama hala çalışmıyor .s
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.