Şimdi Ara

Bilgisayarı Topladıktan Sonra

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar şu aralar bilgisayar toplayabilirim ve kafama takılan bazı soruları sizlerden öğrenmek istiyorum.

1) Ben bilgisayarı topladım her şey hazır kasa tamam. Windows nasıl yüklenecek, toplanan yer mi yapacak bu işi.
    2? Benim eski bilgisayarımda yedek d' de olan fotoğraflar, videolar var. O bilgisayardan nasıl alabilirim?

Teşekkürler, hayırlı akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayak kokusu -- 26 Ocak 2013; 23:10:04 >

• 1- normal format atar gibi windowsu kuarcaksın (aldığın yerler ücret karşılığında kurar windowsu)
    2- eski kasadaki hdd söküp yeni kasaya tak ordan yeniye kopyala yada sürekli takılı dursun harici olarak kullanmış olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: aglarm

1- normal format atar gibi windowsu kuarcaksın (aldığın yerler ücret karşılığında kurar windowsu)
    2- eski kasadaki hdd söküp yeni kasaya tak ordan yeniye kopyala yada sürekli takılı dursun harici olarak kullanmış olursun

Eski hdd deki virüsler yenisine geçmez mi?
  • nasıl bi virüs bilmiyorum ama üzerine gelip tıklamadan canlanmaz yani hiç o hdd içini açma direk tarat silsin sonra hdd nin içine gir
  • quote:

Orijinalden alıntı: aglarm

nasıl bi virüs bilmiyorum ama üzerine gelip tıklamadan canlanmaz yani hiç o hdd içini açma direk tarat silsin sonra hdd nin içine gir

Anladım teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.